Tak jsem dnes dal po letech nějaké to FTF. Ale mám z toho spíše depresi. Protože ho založil Čech a bude nám dělat v cizině pěknou ostudu...:-( Keš v tic-tatovce, bez vršku, terén 2, ovšem ve stěně asi 2,5 metrů vysoko s tím, že jsem tam ani nedokázal vylézt, v něm smotané kusy papíru, no hrůza... Fakt jsem nechápal, že tohle někdo mohl udělat :-(
Hmmm, aspoň máš FTF...
Já mám dnes takovej divnej pocit. Včera pípla nová keš, cca 20 km, rozumná vzálenost - prostě místo koupání v moři utratím 30 korun za dopravu a dojedu si pro FTF. Tak jsem taky ráno udělal. Na místě jsem v hicu hodinu obcházel všecky křoviny, šutry, hromádky sutě - však většinou víte že některé země jsou mimo turistické resorty jedno velké smetiště. A nic. Snad jen blbě koukající řidiči taxiků a autobusu, kteří tam čekávají na své klienty. Takže ukázkové DNF... Owner samozřejmě nereaguje... A teď večer je tu FTF log... Koukám, co je to za přeborníka - a profil je nějaký podezřelý. Počet nálezů shodný s ownerem, dokonce v profilu má ownerovo počitadlo CWG, náhodně se podívám na nějakou odlovenou keš - a fakt, společné logy. Nevím jak vy, ale - hanba by mne fackovala.
Když jsme zakládali challenge v Bělorusku, tak bylo samozřejmě že všichni mají nález jako betatest a FTF si počkalo až kolem pojede Nimir.