Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#9921 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 9:48

Nejde o tu mysterku, ale o tu debatu jak tu kamaradi nabouravaj wifiny. Nepochybuju o tom, ze to jde lehce. I presto, ze to tak vypada a takovy dojem to vzbuzuje, ma to svoje uskali :D

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 13 září 2019 - 10:49

• 0

#9922 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 9:49

Ještě mě zaujala formulace "mám ten zlej" - to je idiom z kterého koutu naší republiky? Ještě jsem to neslyšel.

Tezko rict, jako rodilej prazak jsem to mohl odposlouchat kdekoliv. Mam kamarady skrze celou republiku ;)
  • 0

#9923 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2019 - 20:54

Tak jsem dnes dal po letech nějaké to FTF. Ale mám z toho spíše depresi. Protože ho založil Čech a bude nám dělat v cizině pěknou ostudu...:-( Keš v tic-tatovce, bez vršku, terén 2, ovšem ve stěně asi 2,5 metrů vysoko s tím, že jsem tam ani nedokázal vylézt, v něm smotané kusy papíru, no hrůza... Fakt jsem nechápal, že tohle někdo mohl udělat :-(

• 0

#9924 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2019 - 7:21

Tak jsem dnes dal po letech nějaké to FTF. Ale mám z toho spíše depresi. Protože ho založil Čech a bude nám dělat v cizině pěknou ostudu...:-( Keš v tic-tatovce, bez vršku, terén 2, ovšem ve stěně asi 2,5 metrů vysoko s tím, že jsem tam ani nedokázal vylézt, v něm smotané kusy papíru, no hrůza... Fakt jsem nechápal, že tohle někdo mohl udělat :-(

A kde muze clovek najit takove lahudky?? Treba je tam hezke misto :)

• 0

#9925 mandevil

mandevil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 20:51

U nás před chvilkou vznikla tato perla: GC8DF41. Dal jsem STF, ale fakt mě to moc nepotěšilo. Jednořádkový listing podle mě zcela mimo (žádný výhled tam není), keš je pikslička od prášků, v ní zmuchlaný papír jako logbook, celé to je přimagnetované na kovové zábraně u výměníkovky. Autor má 62 nálezů... to už by mohl trošku tušit, která bije.

• 0

#9926 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 21:45

U nás před chvilkou vznikla tato perla: GC8DF41. Dal jsem STF, ale fakt mě to moc nepotěšilo. Jednořádkový listing podle mě zcela mimo (žádný výhled tam není), keš je pikslička od prášků, v ní zmuchlaný papír jako logbook, celé to je přimagnetované na kovové zábraně u výměníkovky. Autor má 62 nálezů... to už by mohl trošku tušit, která bije.

No a co? 1.5/1 s timto nazvem, velikosti mikro moc sanci nedava, nevim cos cekal. Takovejch kesi jsou mraky a nemusis je lovit. Rika se tomu kes u zakladni skoly, akorat tahle je e svodidle. Nekumu staci ten bod a dobry. Jinej zas neoceni nadhernou kes na peknym miste, kterou ale nikdy neuvidi protoze vsichni co ji umeli vyresit uz na ni byli  ;) Raduj se z toho co se ti libi a zbytek ignoruj, jestli teda muzu poradit.

• 8

#9927 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 891 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 22:04

Hmmm, aspoň máš FTF...

Já mám dnes takovej divnej pocit. Včera pípla nová keš, cca 20 km, rozumná vzálenost - prostě místo koupání v moři utratím 30 korun za dopravu a dojedu si pro FTF. Tak jsem taky ráno udělal. Na místě jsem v hicu hodinu obcházel všecky křoviny, šutry, hromádky sutě - však většinou víte že některé země jsou mimo turistické resorty  jedno velké smetiště. A nic. Snad jen blbě koukající řidiči taxiků a autobusu, kteří tam čekávají na své klienty. Takže ukázkové DNF... Owner samozřejmě nereaguje... A teď večer je tu FTF log... Koukám, co je to za přeborníka - a profil je nějaký podezřelý. Počet nálezů shodný s ownerem, dokonce v profilu má ownerovo počitadlo CWG, náhodně se podívám na nějakou odlovenou keš - a fakt, společné logy. Nevím jak vy, ale - hanba by mne fackovala.

Když jsme zakládali challenge v Bělorusku, tak bylo samozřejmě že všichni mají nález jako betatest a FTF si počkalo až kolem pojede Nimir.

• 2

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#9928 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2019 - 14:22

Skoro bych měla depku, že jsem se v sobotu těšila na debatu s Pepou, ale objevil se jen zápis jeho týmu v logbooku :rolleyes: , nikdo se k němu nehlásil......a Pepa samozřejmě nikde!  :D

Je pravda, že jsem logbook nesledovala, i když jsem seděla u něj - bylo na místě plno známých a při čekání na průvodce jsme se nenudili, takže jsem si nevšimla, kdo tým podepsal. Jen vím, že to musel být až někdo po mém příchodu. Když jsem logovala, zakroužkovaný log tam ještě nebyl......njn, není nad to si event užít! A že to Pepa umí. ;)

• 2

#9929 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 891 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2019 - 15:01

Skoro bych měla depku, že jsem se v sobotu těšila na debatu s Pepou, ale objevil se jen zápis jeho týmu v logbooku :rolleyes: , nikdo se k němu nehlásil......a Pepa samozřejmě nikde!  :D

Je pravda, že jsem logbook nesledovala, i když jsem seděla u něj - bylo na místě plno známých a při čekání na průvodce jsme se nenudili, takže jsem si nevšimla, kdo tým podepsal. Jen vím, že to musel být až někdo po mém příchodu. Když jsem logovala, zakroužkovaný log tam ještě nebyl......njn, není nad to si event užít! A že to Pepa umí. ;)

Pepa většinou chodí / jezdí takzvaně "na Joneu", tj protože cestou bere moře keší a nestíhá tak většinou dorazí na konec. To, že tam byl zápis ještě nic neznamená, osobně jsem byl svědkem na jednom středočeském eventu, že si jej tam zalogovali sami dopředu - a on se po příchodu divil, jakto že už tam je zapsaný.

• -2

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#9930 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2019 - 15:40

Já v cizině zažil logbook, ve kterém nikde nebyl. Přitom kešku "našel" den předem mnou...
  • 1
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#9931 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2019 - 19:34

Já taky. Na webu foundy a logbook prázdný.

https://www.geocachi...97-b55097cfab96

• 0

#9932 mandevil

mandevil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 8:27

Archivace třetí den po publikaci s 9 nálezy.

Tento příspěvek byl upraven od mandevil: 20 září 2019 - 8:28

• 0

#9933 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 10:36

On owner je asi poněkud jinej a trošku vznětlivej. Jen jsem tak namátkově kouknul na jeho vlastní logy na nalezených keškách - prázdné FI logy. Takže za mě žádná lítost

Edit: mandevil píše, že owner má 62 nálezů. Ano, ještě včera měl 62, dnes jen 61. Další podvodník a přišlo se na něj?

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 20 září 2019 - 10:40

• 0

#9934 mandevil

mandevil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 11:04

Edit: mandevil píše, že owner má 62 nálezů. Ano, ještě včera měl 62, dnes jen 61. Další podvodník a přišlo se na něj?

Jo, taky jsem si všimnul. Ale zjistit, který log mu byl smazán asi nejde.

• 0

#9935 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 11:56

Ale neblbnete. Nikdo mu log smazat nemusel. Kdybyste sledovali pocet nalezu treba me, taky byste pred par dny zjistili ze mi cislo o jeden kleslo a mohli byste vymejslet konspiracni teorie co mi kdo smazal. Pritom je to jednoduchy: https://coord.info/GLZTQ2MY

• 5

#9936 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 12:21

No zrovna u nováčka, kterej loví 3 tejdny a místo logu zmáčkne mezerník bych to na tak růžově neviděl.

• 0

#9937 mandevil

mandevil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 13:24

Ale neblbnete. Nikdo mu log smazat nemusel. Kdybyste sledovali pocet nalezu treba me, taky byste pred par dny zjistili ze mi cislo o jeden kleslo a mohli byste vymejslet konspiracni teorie co mi kdo smazal. Pritom je to jednoduchy: https://coord.info/GLZTQ2MY

Uznávám, že to je možné. Dokonce i já jsem už FI odvolával po zjištění, že jsem logoval do falešného logbooku.

• 0

#9938 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 14:05

Krása. Děkuju (hlavně Modrákovi), že jste mi trochu vrátili optimismus náhledu na lidi v GC. Protože to furt dokola Nebyla tam, dík za keš, mě mírně deptá. A owner, co už na to dávno rezignoval.

• 0

#9939 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 14:30

Krása. Děkuju (hlavně Modrákovi), že jste mi trochu vrátili optimismus náhledu na lidi v GC. Protože to furt dokola Nebyla tam, dík za keš, mě mírně deptá. A owner, co už na to dávno rezignoval.

Je to moc pěkná kulišárna. Já tam byl naštěstí v době, kdy žádný falešný papírek neexistoval, takže jsem to měl jednodušší. Prostě jsem hledal tak dlouho, než jsem konečně pochopil hint :D :D

• 0

#9940 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 15:02

To je přeci normální, když se zapíšu do fake logbooku a zjistím to, tak FI naprosto samozřejmě smáznu. Taky už se mi to stalo a musel jsem navštívit keš podruhé. Ale i o tomhle je cheocaching. :-)

Tento příspěvek byl upraven od None: 20 září 2019 - 15:03

• 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama