Geodepresivní koutek III
Publikováno 25 září 2013 - 7:27
#962 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 25 září 2013 - 7:27
Publikováno 25 září 2013 - 7:36
Taky patram, jenom ta latina a nemcina mi to ztezuji. Kdybys potreboval pomoct, tak se klidne ozvi pres SZ nebo gc.com. Nejtezsi je se dostat pred rok 1900.Pátrám po předcích. Genealogie se tomu asi říká. Horší než pětková mysterka. Vůbec nevím, kudy kam. Jde to ztuha...
Publikováno 25 září 2013 - 7:46
jessie.r napsal/a:
Hm, to já se bojím tam i tam ;(! Vždycky jsem se přesvědčovala, že v lese mi nic nehrozí, že tam by zločinci nedošli, ale stejně jsem vždycky bála, když jsem tam byla sama... A když jsme posledně zaslechli z křoví chrochtání divokýho prasete, tak se už bojím, i když jsem v lese s někým...
Ovšem zatím ten strach vždycky přebila touha si zakešovat... ;D!
Copak chrochtání divokého prasete, to takový jelen v říji, to je řev!
Lidé z města vůbec nejsou zvyklí na zvuky co je slyšet v lese, hlavně v noci. Na vojně jsme jezdili do stráže hlídat muničáky v lese a nováčci při prvních strážích každou chvíli volali velitele, že tam někdo chodí, případně řvali "stůj, kdo tam" na ježka.
Publikováno 25 září 2013 - 8:06
Publikováno 25 září 2013 - 8:23
Jojo! Já jsem před pár lety takhle něco kupovala v pražských Dejvicích v drogerii. Bylo to těsně před Vánoci, někdy kolem pátý odpoledne, takže už tma. Vyjdu na ulici - a nějak se mi podařilo z toho obchodu vystoupit asi tak metr před mírně se potácejícího pána - pravděpodobně se systematicky ohřívall svařákem na nedalekých trzích na Kulaťáku. A on - nevím proč - jak jsem se tak před ním zjevila, tak vyjekl, málem se posadil na ... ehm... zadní část, a pak hlasitě pravil: "A JEŠTĚ K TOMU VŠEMU ČLOVĚK POTKÁ NA ULICI STRAŠIDLO" Tak nevím, asi je ve městě fakt nebezpečno!kapsa napsal/a:
Já se bojím ve městě, v lese ani trochu.
Publikováno 25 září 2013 - 9:20
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 25 září 2013 - 9:29
Surikatí Team napsal/a:
Abych to tedy trochu upřesnila... tak v lese někde mezi vesnicema případně v horách je to dobrý.
Ale v lese či jiném souvislejším křoví v Praze se bojím i ve dne:D
jj, ve meste se nebojim, v lese taky ne, ale kdyz je les ve meste, tak to prestava bejt sranda. Moc jsem se nebal, do doby nez na me kdosi u finalky Nocni mury vytahl kudlu. Se neni co divit, kdyz jsem ho probudil baterkou. Lekl se asi vic nez ja. Ne ze by mi chtel neco udelat, ale uplne prijemny to nebylo. Od ty doby uz z tech nocnich akci po prazkejch lesejkach moc nadsenej nejsem.
Publikováno 25 září 2013 - 9:41
Chrochtání divokýho prasete je to poslední, čeho je potřeba se bát.jessie.r napsal/a: A když jsme posledně zaslechli z křoví chrochtání divokýho prasete, tak se už bojím, i když jsem v lese s někým ....
Publikováno 25 září 2013 - 10:03
Publikováno 25 září 2013 - 10:29
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 25 září 2013 - 10:56
Chrochtání se opravdu netřeba bát, ale potkat v lese nemocné, nebo postřelené divoké prase, to pochybuju, že by se někdo nebál...kapsa napsal/a:
Chrochtání divokýho prasete je to poslední, čeho je potřeba se bát.jessie.r napsal/a: A když jsme posledně zaslechli z křoví chrochtání divokýho prasete, tak se už bojím, i když jsem v lese s někým ....
http://www.myslivost...=3&threadid=359
Publikováno 25 září 2013 - 11:04
Jen jestli to byl on... :D:D:D:D:DCitecka napsal/a:
sel se zblízka podívat, co je to za zajímavý zvuk.
Zblízka docela smrdí.
Promin, nedalo mi to..
Publikováno 25 září 2013 - 11:07
Publikováno 25 září 2013 - 11:19
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 25 září 2013 - 11:43
Publikováno 25 září 2013 - 11:55
Publikováno 25 září 2013 - 12:22
Smrk napsal/a:
... raději nahlásit myslivcům, že tam budou chodit v noci lidi s baterkou :-)
Aby si náhodou nemysleli, že tam běhají divočáci s planoucíma očima a netrefili je mezi baterky.
Já mám spíš strach, aby si mne myslivec na čekané nespletl s kancem, když se někde hrabu v zemi bez baterky při hledání kešky.
Publikováno 25 září 2013 - 13:12
Smrk napsal/a:
Já se takhle před časem ptal CHKO Žďárské vrchy na možnost noční keše a odpověděli mi, že jim to nevadí, protože je to hospodářský les, ale mám raději nahlásit myslivcům, že tam budou chodit v noci lidi s baterkou :-)
No, podle nerudných myslivců na Vysočině ti to nepovolej...
Loni při Medlově jsme hledali prameny Amazonky. Jeli jsme na kole po lesní cestě značené v GPSce (i když byla ke konci trochu zarostlejší), bylo už odpoledne, za půlhodinku či hodinku mělo zapadat slunce a v lese se už pomalu smrákalo... Víc než kanci nás vyděsil myslivec, co na nás začal neskutečně řvát, co tu děláme v lese! Podotýkám, byli jsme s koly na lesní cestě! Že tu nemáme co dělat atp. Tak jsme to raději zdekovali a Amazonka zůstala nedolovená, i když byla stage byla nedaleko... Nejnepříjemnější zážitek z celého týdne :-( (mimochodem, nám nadával, že tam lezeme, ale on sám tam měl hned pod posedem uprostřed lesa na lesní cestě auto)
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů