Není tady toho už k reklamě moc? Nechcete si udělat jiné vlákno?
Sice to je na depresi, ale ne GEO.
Publikováno 21 říjen 2019 - 13:59
Není tady toho už k reklamě moc? Nechcete si udělat jiné vlákno?
Sice to je na depresi, ale ne GEO.
Publikováno 21 říjen 2019 - 14:46
Publikováno 21 říjen 2019 - 16:14
Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 21 říjen 2019 - 16:16
Publikováno 21 říjen 2019 - 17:03
Geodeprese, vlastně nejen...Končí obě keše.https://www.geocachi...f9-9e899ce9506a
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 22 říjen 2019 - 19:06
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 22 říjen 2019 - 19:12
Publikováno 22 říjen 2019 - 19:55
Publikováno 22 říjen 2019 - 20:08
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 22 říjen 2019 - 20:13
Publikováno 22 říjen 2019 - 21:27
Publikováno 25 říjen 2019 - 19:51
Už začínají dlouhé večery a tak jsem se dal do oprašování svých starých wig. Přeci jenom už čas pokročil a opuštěním platformy Garmin se mi možnosti o dost rozšířily. Před nedávnem jsem tady na foru četl o novém emulátoru a tak jsem dnes zkusil "otestovat" produkt webwigo. Musím říct, že to funguje pěkně, tedy až moc. Samotný produkt ignoruje zákaz použití emulátoru. Tím pádem všechny wiga, kde nejsou použité informace z terénu jdou hrát až do konce v emulátoru. Dokonce to umí pracovat i přímo s formátem .gwc a tak stačí wigo stáhnout ze serveru a rovnou od klávesnice dát. :-(
Publikováno 25 říjen 2019 - 20:16
Už začínají dlouhé večery a tak jsem se dal do oprašování svých starých wig. Přeci jenom už čas pokročil a opuštěním platformy Garmin se mi možnosti o dost rozšířily. Před nedávnem jsem tady na foru četl o novém emulátoru a tak jsem dnes zkusil "otestovat" produkt webwigo. Musím říct, že to funguje pěkně, tedy až moc. Samotný produkt ignoruje zákaz použití emulátoru. Tím pádem všechny wiga, kde nejsou použité informace z terénu jdou hrát až do konce v emulátoru. Dokonce to umí pracovat i přímo s formátem .gwc a tak stačí wigo stáhnout ze serveru a rovnou od klávesnice dát. :-(
Čili základní pravidlo psaní WIGO je používat fakta z terénu. Píšu si.
Publikováno 25 říjen 2019 - 21:01
Ach jo...
Tohle není už deprese, ale čiré na... z chování kačerů. Aneb když máte originální krabičku, kterou není úplně jednoduché najít, drží si 32% FP a ze zpráv od kamaráda se náhodou dozvíte, že "Byla tam tahle zkumavka http://www.medipos.c...-60ml-ster.html"
Publikováno 25 říjen 2019 - 21:09
... Před nedávnem jsem tady na foru četl o novém emulátoru a tak jsem dnes zkusil "otestovat" produkt webwigo. Musím říct, že to funguje pěkně, tedy až moc. Samotný produkt ignoruje zákaz použití emulátoru. Tím pádem všechny wiga, kde nejsou použité informace z terénu jdou hrát až do konce v emulátoru. Dokonce to umí pracovat i přímo s formátem .gwc a tak stačí wigo stáhnout ze serveru a rovnou od klávesnice dát. :-(
Zkus že zeptat autora wiga "Lovec motýlů" v Praze. Co jsem testoval tuhle platformu (wiga hraji v terénu, rád chodím), tak tohle wigo se bránilo.
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 25 říjen 2019 - 21:36
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 26 říjen 2019 - 9:56
Nekde jsem videl ochranu proti webwigo, pohledam, nebylo to nic sloziteho (tedy tim padem asi take nic sloziteho na obejiti
EDIT: DeviceID je nastaveno na hodnotu "webwigo". Takze pri pouziti Urwiga by mohl stacit Env.DeviceID="webwigo", pripadne testovat po prevedeni DeviceID na mala pismena nebo jeste jako substring, ... Nebo ukecat autora Urwiga, at to do testovani emulatoru zahrne.
EDIT2: Napada me ... Ja bych to mozna udelal tak, ze v pripade odehravani v emulatoru (jakemkoli!) bych ho bez varovani "dovedl" na nesmyslne souradnice a tam by byla jen krabicka s nejakym textem, at si trhne nohou a priste hraje v realu a nepodvadi. Za normalnich okolnosti jsem proti falesnym krabickam, smrti ve wigo (zkusenost s Arabelou mi bohate stacila) a podobne. Ale tady to povazuju za legitimni chovani. Proc se maji vztekat jen poctivi autori a podvodnici se jim vysmivat?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 26 říjen 2019 - 10:30
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 říjen 2019 - 11:17
To bylo jenom povzdechnutí. Ten emulátor v urwigu, kdyby nepadal, tak taky v podstatě stačí. Stejně to člověk musí doladit v terénu. Do teď to byl alespoň trochu problém, hlavně to vyžadovalo určité specifické znalosti, které zase tolik lidí nemělo. Dneska stačí pouze stáhnout soubor. Těch možností, jak tomu zamezit je spousta, vůbec nejlepší je při identifikaci webwiga poslat hráče na úplně špatné místo. Na druhou stranu to celý kód hry zvětšuje a znepřehledňuje. Tak si pomalu začínám říkat, jestli pomalu wigu nezvoní zvony konečné.
Publikováno 26 říjen 2019 - 11:34
Konecnou bych si u Wiga fakt nepral. Je pravda, ze nektere jsou hruzy, ale kdyz si vezmu treba Bazilisky, Hospodu na mytince (nemam zatim dokoncenou) a mnoho dalsich, to zpestreni geocachingu by mi fakt chybelo.
GeoGet:
Publikováno 26 říjen 2019 - 16:27
Publikováno 27 říjen 2019 - 5:42
Ani jednu z mnoha her, na nichž jsem webwigo zkoušel, jsem s ním nedokázal dohrát. Emulátor má to spoustu chyb a mnoho dialogů skončí ve slepé uličce. Třeba u reverzních vůbec nejde zadat kód. Podle mne úplně dostatečnou ochranou jsou odpovědi, které se musí zjistit na místě. Přes to hráč ode stolu neprojde.
Tento příspěvek byl upraven od Dan Škareda: 27 říjen 2019 - 5:44
Publikováno 27 říjen 2019 - 6:36
Ani jednu z mnoha her, na nichž jsem webwigo zkoušel, jsem s ním nedokázal dohrát. Emulátor má to spoustu chyb a mnoho dialogů skončí ve slepé uličce. Třeba u reverzních vůbec nejde zadat kód. Podle mne úplně dostatečnou ochranou jsou odpovědi, které se musí zjistit na místě. Přes to hráč ode stolu neprojde.
Publikováno 27 říjen 2019 - 7:51
Netvrdim, ze nejsou wiga, ktere nejdou dat od stolu, ale zadavani hodnot zjistenych v terenu neni dostatecnou zarukou. Vetsinu bych jich od stolu pravdepodobne dal. Ale vyjimky se pochopitelne najdou - napr. O statecnem Cibulkovi je moc pekne wigo a navic mam pocit, ze i cellkem odolne, protoze s temi hodnotami z terenu jeste dal pracuje. Ale i ten Cibulka by mozna sel obejit.
U Wiga je problem v tom, vse (nebo temer vse) je obsazeno v cartridge. Je tedy otazkou mnozstvi usili, ktere je nekdo ochoten venovat se hrubemu nasili a hru prorazit. A asi neni moc lidi, kteri to zvladnou a zaroven jsou se ochotni tomu venovat. A jeste min z nic by ty souradnice zverejnilo.
Nicmene jak tu vyse zminoval bejci, kdyz to nekdo odehraje a finalky zverejni, neni proti tomu prakticky zadna ochrana, stejne jako u ostatnich typu kesi.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 říjen 2019 - 7:53
GeoGet:
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů