Tady jde o test, jestli když k autu přijdeš, bude už natolik vysušené, že klimu pouštět nemusíš.
Osobně bych rýži věřila víc než silikogelu.
Publikováno 06 prosinec 2019 - 13:43
Tady jde o test, jestli když k autu přijdeš, bude už natolik vysušené, že klimu pouštět nemusíš.
Osobně bych rýži věřila víc než silikogelu.
Publikováno 06 prosinec 2019 - 14:05
Miki6, díky moc. Samozřejmě v nabidce nemám, po zobrazeni pomocí kodu problikne, že je zapnuté, čili je to pravděpodobná příčina. Ovšem jak vypnout je další oříšek - asi budu hodně dusit Xiaomi v CB, dva pánové nic nevěděli, což mi přijde smutné. Budou se chlapci muset začít snažit.
A čteš tu zprávu co problikne pořádně?
Mě ten kod *#*#86583#*#* každým zapsáním přehazuje z vypnuto na zapnuto a zpět. (Redmi Note 4, MIUI 11.0.2)
Publikováno 06 prosinec 2019 - 14:42
Miki6, díky moc. Samozřejmě v nabidce nemám, po zobrazeni pomocí kodu problikne, že je zapnuté, čili je to pravděpodobná příčina. Ovšem jak vypnout je další oříšek - asi budu hodně dusit Xiaomi v CB, dva pánové nic nevěděli, což mi přijde smutné. Budou se chlapci muset začít snažit.
Zkus se ještě podívat v nastavení telefonu, v položce O telefonu. Je tam řádka Vnitřní úložiště. Klikej na ní 5x než se objeví Informace o telefonu. Já v tom menu co pak naskočí v Informacích 1 mám i přepínač Poskytnutí VoLTE. :-)
Publikováno 06 prosinec 2019 - 15:24
Máš verzi MIUI 11.0.3.0 ? Já už nemám řádku vnitřní úložiště, mám jen úložiště, kde je po rozkliknutí přehled Dostupné a pod tím ještě rozdělení na nesystémové, systémové, kartu, čistič a nastavení úložiště. Fakt jsem z toho už na depku - poslala jsem mail na Xiaomi v ČB s přáním, aby projednali se svým vedením, do kdy jsou schopni vyplodit funkční verzi a dali zpětnou vazbu, že jejich doporučení na tovární verzi považuji za alibismus ke zpackané aktualizaci plus že zároveň upozorním svého operátora, který se podle zmínky na jedné pobočce chystal jejich telefony také zařadit do prodeje. Pár hodin se nic neděje, uvidíme, jestli mail jen smazali nebo se něco rozhýbe. Pokud by negativní reklamou přišli o prodeje......snad si to uvědomí.
Publikováno 06 prosinec 2019 - 15:25
Publikováno 06 prosinec 2019 - 15:52
Díky, tady už se mi podařilo VoLTE vypnout. Po resetu mobilu zpráva opět neodešla, takže teď jsem na chvíli mobil vypnula a uvidím. Jestli nepomůže ani to, tak už nevím - znamenalo by to, že je chyba ještě někde jinde.
Publikováno 06 prosinec 2019 - 16:35
Publikováno 06 prosinec 2019 - 16:50
No ale když zakážeš, tak naopak můžeš přijít o podstatnou aktualizaci - všechno má dvě strany. Nevím, co v aktualizaci je, čili by mohla nastat i opačná situace, že bez ní něco dál už nebude fungovat. Beru to jako třeba u Windows......
Publikováno 06 prosinec 2019 - 17:02
Publikováno 06 prosinec 2019 - 17:04
Publikováno 06 prosinec 2019 - 17:21
Dobrý nápad, máš nějaké doporučení kterou konkrétně? Vidím jich mraky a neznám, nemám zkušenost, vždycky mi chodila předinstalovaná.
Nalano, ty máš už u mě fakt minimálně pivo, sms přes nějakou náhodně vybranou apku prošla!
Jen graficky je dost šílená, jak pro puberťáky a má reklamy, ale chodí. Vyberu možná i něco dalšího, ale na vyřešení problému stačí, děkuji moc.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 06 prosinec 2019 - 17:34
Publikováno 06 prosinec 2019 - 19:58
Publikováno 06 prosinec 2019 - 20:09
Dobrý nápad, máš nějaké doporučení kterou konkrétně? Vidím jich mraky a neznám, nemám zkušenost, vždycky mi chodila předinstalovaná.
Nalano, ty máš už u mě fakt minimálně pivo, sms přes nějakou náhodně vybranou apku prošla!
Jen graficky je dost šílená, jak pro puberťáky a má reklamy, ale chodí. Vyberu možná i něco dalšího, ale na vyřešení problému stačí, děkuji moc.
Jestli pomohla jiná aplikace, tak by mohlo pomoci i jen odinstalování aktualizací standardní aplikace na SMSky. U mne (XIAOMI MI A1) se jmenuje Zprávy. Menu Nastavení / Aplikace a Oznámení / Zprávy / ... v trojtečkovém menu "Odinstalovat aktualizace".
Publikováno 06 prosinec 2019 - 20:43
Publikováno 06 prosinec 2019 - 21:02
Publikováno 06 prosinec 2019 - 22:16
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 06 prosinec 2019 - 22:18
Publikováno 06 prosinec 2019 - 23:59
Pro mě je to informace, že mi Xiaomi nesmí do baráku...
Publikováno 07 prosinec 2019 - 9:28
Publikováno 07 prosinec 2019 - 12:38
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 07 prosinec 2019 - 12:41
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů