Joneova spolupracovnice chystá sérii článků o GC pro časopis Moje země. V tomhle vlákně na FB je k tomu poměrně vydatná debata...
zjevně nejsem vyvolený pro čtení debaty
Publikováno 07 prosinec 2019 - 14:09
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 07 prosinec 2019 - 14:10
Publikováno 07 prosinec 2019 - 14:20
Asi to není do deprese. Ale neměla by to být spíš mysterka?
https://www.geocachi...eocache/GC4X5N2
Publikováno 07 prosinec 2019 - 14:48
Publikováno 07 prosinec 2019 - 20:14
Ani já se opakovaně na FB nedostanu, pokaždé skončím ve svých skupinách.
Takže se přimlouvám za překopírování zajímavých míst. Minulý týden mě hodně překvapil jeden Nick který se k onomu týmu přidal. :-(
Ta zajímavá místa si budeš muset najít sama... Tady to máš komplet.
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 07 prosinec 2019 - 21:28
Publikováno 07 prosinec 2019 - 23:19
Taky jsem si tu diskuzi prošel a není mi z ní volno . Obávám se, že dotyčná se chce mediálně zviditelnit a bohužel si k tomu vybrala geokešing...
A k těm seniorům - znám jednoho, je mu přes sedmdesát, loví i zakládá stromovky a při lovu v pohodě užene syna i vnuka. Takže asi tak...
Publikováno 07 prosinec 2019 - 23:34
Tak jsem si na dotycnou kapku posvitil a to je teda sila. Celkem se nedivim ze po 17 tisicich foundech potrebuje od nekoho napsat clanek o geocachingu, neb nevi co to je. Nekeca, fakt to nevi. Prvni na co jsem narazil je jeji log na Balkanskych roklinach 26.5.2019, https://coord.info/GC2068E. Doporucuju tam nahlidnout. Ta kes je prakticky temer na celej den, 18km dlouha Mayovka od dacha, 5/5 ve vyzivnym terenu. Akorat ze tahle osoba ji odlovila na pohodu cestou z Brna na megac v Terezine, jako jednu z 66 kesi ten den. A to presto ze kes byla dle ownera v te dobe nefunkcni. A hadejte s kym ji odlovila? No samozrejme s Pepou. Takze asi tak. Nastesti nemam account na FB abych ji tam postnul to co sem. Takovahle chce medializovat geocaching. Je mi z ni na bliti.
Publikováno 07 prosinec 2019 - 23:41
Publikováno 08 prosinec 2019 - 1:33
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 08 prosinec 2019 - 1:35
Publikováno 08 prosinec 2019 - 6:35
Publikováno 08 prosinec 2019 - 8:19
...Takovahle chce medializovat geocaching. Je mi z ni na bliti.
No já mám takový dojem (omluvte moji paranoiu), že nechce medializovat geocaching, ale od začátku šlo jen o oslavný článek na jednu konkrétní osobu... a to ostatní je jen mlha, aby to nevypadalo tak moc blbě.
Pro všechny by bylo lepší, kdyby si prostě sám koupil reklamní dvoustranu a GC do toho vůbec netahal.
Publikováno 08 prosinec 2019 - 8:40
Dnes jsem opět několikrát narazila v loogbooku na razítko Joney. Jak neobvyklé, že jeho poskoci zase úplně náhodou zapomněli připsat datum.
Publikováno 08 prosinec 2019 - 8:44
No já mám takový dojem (omluvte moji paranoiu), že nechce medializovat geocaching, ale od začátku šlo jen o oslavný článek na jednu konkrétní osobu... a to ostatní je jen mlha, aby to nevypadalo tak moc blbě.
Pro všechny by bylo lepší, kdyby si prostě sám koupil reklamní dvoustranu a GC do toho vůbec netahal.
Asi jste se nedivali na FB, kde zacala pracovat ...
Publikováno 08 prosinec 2019 - 9:45
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 08 prosinec 2019 - 9:51
Publikováno 08 prosinec 2019 - 9:49
Joneova spolupracovnice chystá sérii článků o GC pro časopis Moje země. V tomhle vlákně na FB je k tomu poměrně vydatná debata...
Pročteno. Děs. Všechny "náměty" se prakticky dají shrnout do následujících bodů:
- Všichni rekreační kešeři jsou ti jediní a správní.
- Jak má někdo málo nálezů, je to vůl a neměl by to hrát či někde prezentovat.
- Jak má někdo hodně nálezů, je to vůl a neměl by to hrát či někde prezentovat.
- Své keše máme archivované, nebo na nich počet nálezů nesledujeme, ale z našich nejsprávnějších odhadů za poslední čtyři roky masově narostl počet aktivních hráčů.
- Hru je nutné propagovat jako prodírání se trním a dlouhé tůry, aby to náhodou někdo z těch seniorů pro které je článek určen nezačal hrát.
- Nejpoutavějším článkem pro nezasvěcené je překopírování GeoWiki nebo Geocaching 101.
Opravdu nevím, být novinářkou, který "námět" bych upřednostnil...
Publikováno 08 prosinec 2019 - 9:53
Publikováno 08 prosinec 2019 - 15:54
Publikováno 08 prosinec 2019 - 16:44
Pro mě je to informace, že mi Xiaomi nesmí do baráku...
Publikováno 08 prosinec 2019 - 17:18
Ty jsi tu debatu nepochopí?
Tam nejde o náměty, ale o něco úplně jiného!
Jsem rád za název "debata". Opravdu se to nedá nazývat odpověďmi, jelikož tam o žádné náměty nejde. Ta "debata" je jen jeden velký OT těch "správných keškařů". Tedy spíše je nazvěme křiklouny. Bystrý čtenář si všimne, že komentáře si drží vyrovnané palcování (a to nevěřím, že jsem jediný tichý čtenář).
Ale co si tím chtějí dokázat, to netuším. Mají možnost napsat náměty, podílet se na tvorbě obsahu. Místo toho všichni jen kecají, jak to nebude stát za nic. Samozřejmě, že ve finále budou mít pravdu. Protože když nikdo žádný (reálný) námět nedá, nezbyde než vytvořit dvanáct rozhovorů s Joneou.
0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů