Už jsem si ho loni na chalupě u kamarádů vyzkoušela, super hračka - jen jsem chtěla skládací do auta a ty se slušnější baterií a přijatelnou cenou byly na jaře hned pryč. Navíc to stále neřeší transport paddleboardu a můj šatník/botník v autě. Kdo mě potkává, ten ví. ;-) Občas mám sebou všeho tak na dva týdny. :-) Ale jsem ženská na nemohu jít všude tak, jak vylezu z lesa od keší, to musí každý pochopit. ;-)
Chápu, i když potřeby žen občas nechápu. Mne nedělá problém jit po Václaváku v Praze v odrbaných montérkách. A vzpomínám se jak jsem jednou v Děčíně lezl v maskovacím oblečení do německeho EC po celodenním lezení po okolních kopcích. Ty pohledy německých pasažerů nezapomenu, prostě na nich bylo vidět, že do této společenské třídy nepatřím (v Německu do EC byl tehdá příplatek za vyšší třídu vlaků) a tak jsem zaplul na první sedadlo u dveří a ... vytáhl z batohu notebook, teprve až teď se ty pohledy změnily a bylo vidět že už konečne patřím mezi ně .
Ale jinak chápu, já sebou taky tahám jídlo na 2 dny až týden a to jedu jen na odpoledne. Asi to je nějaky podvědomý reflex na letecké bombadrování za na konci protektorátu Böhmen und Mähren. Neznám to sice z vlastní zkušenosti, ale z vyprávění rodičů a prarodičů a je to docela masivně živené dokumenty o 2 sv. válce. A tak když vyjíždím na kolo tak většina zátěže je právě jídlo a 4l vody.