Ano,to jsem splnil beze zbytku. Čili když je budu publikovat jinde tak je to v souladu s TOU.Parkis napsal/a:
Zkráceně: Souhlasíš že nebudeš na jejich stránkách publikovat řešení, nápovědy a souřadnice keší bez souhlasu vlastníka keše.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 06 říjen 2013 - 20:34
Publikováno 06 říjen 2013 - 20:47
Publikováno 06 říjen 2013 - 20:54
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:01
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:04
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:06
Výlet misto sezení za počítačem.Surikatí Team napsal/a:
Tak já nevim, ale mě by to prostě netěšilo.
Co z tý výměny vlastně máte (mají) ?
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:06
Přece nalezenou kešku s minimální námahou:( Jedinou obranou je pak dělat těžké mysterky v těžkém nebo hodně odlehlém terénu, tam mnohým takovým podvodníkům nic nepomůže ani vykšeftovaná finálka:)Surikatí Team napsal/a:
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:08
Terén není překážka. A čím odlehlejsi misto tim lepsi vylethanska napsal/a:
Přece nalezenou kešku s minimální námahou:( Jedinou obranou je pak dělat těžké mysterky v těžkém nebo hodně odlehlém terénu, tam mnohým takovým podvodníkům nic nepomůže ani vykšeftovaná finálka:)Surikatí Team napsal/a:
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:19
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:23
Rád jezdím ke keškám na kole. A ty finálky nekupuju...jen vyměňuju.hanska napsal/a:
Tak pak nechápu, proč kupuješ ty finálky, když existují i pseudomysterky někde v podzemí s terénem 5/5 a ani to nemusí být hnosná stoka, nýbrž parádní jeskyně v délce skoro kilometr GC40JVY. A různých jeskynních mysterek je zejména na Slovensku dost a dost, nějaké jsou i v Moravském krasu.
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:26
Tak to už je jednodušší zaokapová díkzabodovka.hanska napsal/a:
Přece nalezenou kešku s minimální námahou
Ne že by mě ty mysterky ne***, ale stejně jako mi jsou ukradený cizí body, tak nevím komu bych co dokazovala tím, že zrovna tuhle budu mít.
A sobě už vůbec ne, sebe neobelžu, věděla bych že jsem k ty D5 keši přišla takhle...
Každopádně bych ráda uměla luštit i jiný, než ty googlící :(
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:32
No jo ale kdyz podle logu zjistis treba ze keska je pet kilometru za mestem a na peknem miste a vsichni si ji chvali(geochecker 56,odloveno 475)tak si ty souradnice nejak obstaras taky. Jak vidis tak v tomto pripade 419 kaceru souradnice ziskalo jinak nez lustenim. Mě nejde o body ale o to nekam se podivat a po ceste neco zažit,na sezeni u pocitace pres den se.u.Surikatí Team napsal/a:
Tak to už je jednodušší zaokapová díkzabodovka.hanska napsal/a:
Přece nalezenou kešku s minimální námahou
Ne že by mě ty mysterky ne***, ale stejně jako mi jsou ukradený cizí body, tak nevím komu bych co dokazovala tím, že zrovna tuhle budu mít.
A sobě už vůbec ne, sebe neobelžu, věděla bych že jsem k ty D5 keši přišla takhle...
Každopádně bych ráda uměla luštit i jiný, než ty googlící :(
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:47
Ale Mirek Dušín by to neudělal a Rikitan taky ne.WitkoAWendy napsal/a:
No jo ale kdyz podle logu zjistis treba ze keska je pet kilometru za mestem a na peknem miste a vsichni si ji chvali ... tak si ty souradnice nejak obstaras taky.
Plus jeden bod, mínus jeden bobřík... Nějak to nechápu, asi jsem ze staré školy...
Jinak nabízím k adopci paní učitelku Martu z Teplic (myslím keš GC2B9HE), viz jiné vlákno klikni zde , protože byla vymudlena a v okolí žádný slušný úkryt není.
Publikováno 06 říjen 2013 - 21:59
To seš asi v jiné hřeladislavappl napsal/a:
Ale Mirek Dušín by to neudělal a Rikitan taky ne.WitkoAWendy napsal/a:
No jo ale kdyz podle logu zjistis treba ze keska je pet kilometru za mestem a na peknem miste a vsichni si ji chvali ... tak si ty souradnice nejak obstaras taky.
Plus jeden bod, mínus jeden bobřík... Nějak to nechápu, asi jsem ze staré školy...
Jinak nabízím k adopci paní učitelku Martu z Teplic (myslím keš GC2B9HE), viz jiné vlákno klikni zde , protože byla vymudlena a v okolí žádný slušný úkryt není.
Publikováno 06 říjen 2013 - 22:01
Já vím – ale vůbec mě to nemrzí!WitkoAWendy napsal/a:
To seš asi v jiné hře
Publikováno 06 říjen 2013 - 22:09
Mě taky ne. A na body to nehraju,například jsem ještě nebyl na zadne serii nebo power trailuladislavappl napsal/a:
Já vím – ale vůbec mě to nemrzí!WitkoAWendy napsal/a:
To seš asi v jiné hře
Publikováno 07 říjen 2013 - 0:01
hanska napsal/a:
Jedinou obranou je pak dělat těžké mysterky v těžkém nebo hodně odlehlém terénu, tam mnohým takovým podvodníkům nic nepomůže ani vykšeftovaná finálka:)
Jedinou spolehlivou obranou je dělat tradičky.
P€T@: A co takhle prostě napsat a požádat, aby tvou keš z "jídelního lístku" stáhli, že si nepřeješ, aby tam figurovala?
Publikováno 07 říjen 2013 - 5:19
Publikováno 07 říjen 2013 - 6:30
Mne by to netěšilo, hlavně by mne stejně pořád vrtalo v hlavě, jak to xakru vyluštit . A výlet se dá udělat i bez cache.WitkoAWendy napsal/a:
Je to vec kazdeho svedomi. Ano priznam se,jednou jsem to udelal a jen proto ze keska mela vysokou obtiznost ale zato jsem si udelal fajn vylet misto sezeni nekolik hodin u počítače. Nevylucuji moznost ze web vyuziju znova. Neni to sice košér ale nikomu tim neublizuju.
Publikováno 07 říjen 2013 - 7:02
Výměnný obchod je také obchod. A na kole se dá v pohodě dojet cca 300 m od oné kešky. Jen se snažíš nějak obhájit svůj podvod, nic jiného. Nebo je pro tebe tak těžké uznat, že na nějakou kešku prostě nemáš a raději se k ní dostaneš podvodem?WitkoAWendy napsal/a:
Rád jezdím ke keškám na kole. A ty finálky nekupuju...jen vyměňuju.hanska napsal/a:
Tak pak nechápu, proč kupuješ ty finálky, když existují i pseudomysterky někde v podzemí s terénem 5/5 a ani to nemusí být hnosná stoka, nýbrž parádní jeskyně v délce skoro kilometr GC40JVY. A různých jeskynních mysterek je zejména na Slovensku dost a dost, nějaké jsou i v Moravském krasu.
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů