A co dělám proti depce?
No, nejlepší je asi pokec s někým alespoň na dálku - v mém případě Zvěřinec přes WhatsApp.
Potom nějaké čtení, asi nejvíc mi vadí ze všech zavřených institucí knihovna. Jo, mám čtečku, ale knížka je knížka.
Trochu pohybu - minikolečko s pohonem bylo docela dobrý nápad, už mi ho, opět na dálku, přes jednu cyklokeš, schválil pořadatel cykloeventů.
Dál si občas udělám radost něčím na zub - oříšky, čokoláda,zmrzlina z mrazáku a právě teď po neskutečné době gin-tonic. Leží nám tu láhev několik let a kdyby náhodou...
Jako správná ženská si dovedu udělat radost nějakou tou piplanou rostlinkou - pár sazenic pokojovek pustilo kořínky a půjdou do květináčů. Dneska při nákupu potravin jsem si udělala radost kalou v květináči - tmavá fialová. Kaly všech barev mám ráda, ty bych mohla pro všechny příležitosti.
No a hadříky! Proti depce ryze ženské, ale velmi účinné - doporučuji. To takhle jdete koupit sešívačku na výrobu jednorázových roušek z papírových utěrek. V Kauflandu nemají, tak vlezete do Tesca, kde už jste pár týdnů nebyly...radost, že sešívaček mají hned několik....no a když už tu jste, tak vedle jsou nějaké hadříky....jo, super šaty za pár kaček, na výběrová řízení se budou hodit! :-) A tak se člověk i přes situaci usmívá a baví se nad paradoxy. Jj, sešívačka na roušky.:-)
Co používáte na depku vy?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 27 březen 2020 - 20:30