Přátelé, díky za vaše podnětné názory a rady. Prozatím jsem lehce předělala listing a dala tam varování v rámečku už na začátek textu, plus do hintu jsem připsala výzvu "čtěte listing". Ovšem nedělám si iluze, že to bude mít kdovíjak zázračný účinek.
Z toho, co jste zde navrhovali, možná v budoucnu zvážím to přejmenování keše, aby bylo "T5" obsaženo v názvu. Měnit jméno se mi ale zatím moc nechce. Jak psal Taxoft, kvůli sérii, co tam vznikla po mně, nechci 'prznit' název na vlastní keši. Nicméně toto je ještě pořád přijatelný zásah. Zatím uvidím, kolik nezodpovědných tam nadále bude a rozhodnu se. Díky za radu.
Nějaké fotky vypadající 'nebezpečně' bych tam přidat mohla, ale teď nemám žádné vyfocené. Při příští údržbě něco nafotím. Ačkoli tipuji, že to bude mít zhruba srovnatelně odrazující účinek, jako obrázek rakoviny plic na krabičce cigaret.
Předělávat typ keše určitě nebudu. Ano, možná by to i někoho odradilo, ale tihle šmejdi to budou mít za týden stejně na finálkách. V reálu bych tím jen otrávila poctivé hledače, jelikož na multině by se museli chudáci tahat s cajky nebo žebříkem několik kilometrů, místo pár set metrů od parkoviště, a mysterka by zase otrávila ty, co sice rádi lezou, ale neradi luští. Ta keš je jenom o tom místě a netradičním způsobu odlovu. Cokoli navíc by bylo zbytečným překombinováním.
Díky všem za odezvu a lovu zdar!
Tento příspěvek byl upraven od Čtyřhranka: 27 květen 2020 - 14:42