malá depréze:
Prochazka s pejskem #2 (GC2D44C) má nový log:
- Logoval: digit_gps
- Typ logu: Owner Maintenance
- Datum: 29.5.2020
- Umístění: Ústecký kraj, Czechia
- Typ: Multi-cache
Log:
Tak mi přistál v mailu log od ownera -Julajzove-, že cedule chybí a že je potřeba keš opravit. Z textu vyplynulo, že čtení listingu urychlil a popletl pár drobností. Kdo z nás nikdy neudělal chybu že? Bez zlého úmyslu jsem odpověděl:
Nazdar, původně jsem se chtěl zeptat, jestli umíš číst. Pak jsem si všimnul počtu tvých nálezů. Zkus si ještě jednou přečíst listing a zjistíš, že v kempu máš zjišťovat něco jiného a ta cedule je na stage1 vedle domečku, ale úplně jiného. Nejtěžší ale bude najít samotný úkryt keše.
:-)
Odpověď:
Ahoj, nevím proč začínáš komunikaci tak hloupě, zda někdo umí číst?? To si mi vážně poradil. Já umím číst dobře, ale vždy se mužu posrat když někdo píše tatarský návod a automaticky předpokládá, že lidé jsou vševědoucí a všechno znají.
Přečti si popis co je tam napsaný.
Dotyčný navrhuje, že člověk má zaparkovat u kempu. A spočítá chatky ok.. ale hned potom, aby člověk šel 1km k domečku (což jsem se dozvěděl když sem se ptal, není nikde napsáno a že je úplně jinde, jak mám asi vědět že domeček není myšleno ten v kempu, ale ten u kostela???) mi nepřijde jako nějaký normální.
A ty zkratky " šipkou st1" jako že to je stage 1 není nějak jasný.
Tu tabulku jsme v celé partě lidí stejně nenašli. A počet nálezu nesouvisí s inteligencí. My s rodinou máme hodně lepší, ale nepsali jsme to logu.
PS: ještě jednou díky za radu.
Geocaching by měl být zábava a ne hned jít do sporu a montovat do to emoce. V každém případě jako owner k tomu musím zaujmout stanovisko. Celou trasu jsem teď prošel a vše je samozřejmě v pořádku. Při kontrole logbooku jsem zjistil, že poslední nálezce je 7.5.2020 SKIPPI a Julajzové v logbooku nejsou, tím tedy jejich FI mažu.