Ale tohle je opravdu na depresi! Udělal jsem novou keš /GC4PCQE - a v zadání mám chybu. Jako varování kopíruji své vysvětlující logy:
Počkejte chvilku s luštěním, právě to kontroluji. ZKouším to dvěma způsoby, ale každý dává trochu jiný výsledek. Owner.
X je správně, Y ne - při kopírování došlo v Calcu k nějaké chybě, na první pohled chybu nevidím, ale prozkoumám to. Vzorce ve správné i chybné tabulce porovnám. Zkuste zatím řešit Y pro zadání 745,4 tis. m3 místo původního 720 tis. m3.
Mělo by to vyjít.
Zatím se omlouvám, podám zprávu, kde se to stalo.
Je to tak, T+36 je správně (D40-F40), ale v T+37 se najednou (ve stejném sloupci!) objevilo C41-F41 a to se táhne až dolů.
Takže upravím listing podle předešlého logu, tj. hledáme T+Y pro 745 mil. m3 (těch 0,4 už nehraje roli).
Tak už asi znám příčinu: zmizel mi i listing této keše v mém adresáři! Ještě že jsem si ho nahrál do zálohy. Možná, že mi to (smazání i poškození tabulky s výpočty) udělal nový program na údržbu počítače xxxxxxx (raději ho nebudu jmenovat), který jsem vyzkoušel. Už je pryč! Takže to berte jako varování před instalací kdovíjak vychválených programů. Teď jen trnu, co mi všechno ještě zmizelo. Ještě že počítač neužívám pro práci...
TAKŽE BACHA!!!!
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 16 October 2013 - 21:15
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).