Ale proč pořád něco normovat? Owner si může založit keš, jakou chce (pokud bude jinak splňovat pravidla), nálezce může zase logovat, jak chce. Někdy se při odlovu stane něco, co stojí za zaznamenání do logu, jindy zase ne. Někdy je nálada na delší logy, jindy není. Každý delší log samozřejmě potěší, ale ani z těch superkrátkých se svět nezboří. A aspoň vím, že když někdo napsal něco delšího, tak to bylo proto, že to on sám tak cítil a chtěl, a ne proto, že byl někým / něčím donucen napsat aspoň jednu větu o aspoň pěti slovech.
Jednou, když jsem v listingu narazil na podobné varování, myslím, že tam stálo, že se logovat má minimálně dvěma větami, jinak bude log smazán, měl jsem sto chutí tam napsat:
Nalezeno. Díky.
Jedná se o dvě jednočlenné věty, takže požadavek v tomto případě ownerky by byl splněn. Nakonec jsem to neudělal, jednak mi jí přišlo líto a druhak ta keš byla docela pěkná. Ale tyhle hloupé poznámky v listingu mě dokáží nadzvednout.
Přesně takhle jsem to myslel. On není problém ty dvě věty o pěti slovech tam zkopírovat, ale to jsme zase na začátku, z toho právě měl smrk tu depku...