Uvrhli jste mě do deprese, když si uvědomím, jak dlouho jsem to zaklínadlo tři jedničky padesát neslyšel.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 16 červenec 2020 - 12:57
Njn, tak to asi hold stejne nemam jinou moznost nez pockat kdyz nepublikuji event.. ono to dovolenou asi nebude.. ptz naposledy mi publikoval kes zacatkem cervna a to taky trvalo 15 dni cca .. asi ma hold takovy system .. pokud teda jeste neco zalozim, a vse bude trvat 14+ dni tak to asi tady u nas bude standart bohuzel 14+ ne jak u vas 7 .. to se mate ..
Publikováno 16 červenec 2020 - 13:03
Njn, tak to asi hold stejne nemam jinou moznost nez pockat kdyz nepublikuji event.. ono to dovolenou asi nebude.. ptz naposledy mi publikoval kes zacatkem cervna a to taky trvalo 15 dni cca .. asi ma hold takovy system .. pokud teda jeste neco zalozim, a vse bude trvat 14+ dni tak to asi tady u nas bude standart bohuzel 14+ ne jak u vas 7 .. to se mate ..
Podívej se na keškoměrku, ta je plná. Nečekáš jen ty ....
Tento příspěvek byl upraven od Petman02: 16 červenec 2020 - 13:04
Publikováno 16 červenec 2020 - 13:32
BTW existuje vlakno dovolena reviewru - http://www.geocachin...e-3#entry588025
Tam lze zjistit, ze jedinej reviewer ktery si obcas vezme par dni dovolene je DarkLord. Ostatni makaj jak stachanovci, uz 3 4 roky zcela bez dovoleny Docela se divim ze to vydrzej
Tento příspěvek byl upraven od Modrak: 16 červenec 2020 - 13:33
Publikováno 16 červenec 2020 - 13:54
A oni maji nakazany to tady hlasit??
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 16 červenec 2020 - 14:16
Publikováno 16 červenec 2020 - 14:19
Prosím příště holt a standard, tyhle slova znamenají něco jiného.
Publikováno 16 červenec 2020 - 15:48
HOLT!!
Publikováno 16 červenec 2020 - 18:57
Nechci nikoho poučovat, ale pokud plánuji akci, třeba event a třeba ještě v době dovolených, snažím se o dostatečnou rezevu. Revírníci jsou lidi jako my, teda musí chodit do práce, čas od času se něco nepovede, sem tam dělají po nocích i něco jiného a když vyjde čas, tak schvalují kešky. ZADARMO a ve SVÉM volném čase. To že si GS napíše nějaký časový interval možná platí v Americe. Tady stačí pohled na keškoměrku. Když posílám krabičku k publikaci (a že jich bylo) vždy popřeji revírníkovi hezký den a po povinném popisu keše ještě na závěr poděkuji za publikaci. Za ty roky jsem jednou poprosil o datum publikace (14 dnů dopředu), jednou mi byla publikovaná keška za 2 hodiny!!!! a taky jsem čekal tři týdny, protože měl revírník holt jinou práci. Nikdy jsem si tady nestěžoval.
Publikováno 17 červenec 2020 - 18:57
Hele vy geodeperisti, já na základě vašich příspěvků zblbnul a stáhnul si Podivuhodná dobrodružství V. Smolíka. Včera jsem zkouknul před spaním 4 kousky, mj. poprvé i 1. díl. Tak žádná deprese, tato diskuse do tohoto vlákna nepatří. Snad jen tím, že přesně 2:05 na každém začátku přeskočím, to jsou titulky. No vy mi dáváte, já jsem chytlavej a Smolíkovi byli můj oblíbený seriál v mládí. Nene, neplést s dětstvím, to u mě proběhlo o nějaký ten rok (desetiletí) dřív. Díky za námět na večery :-)
Publikováno 17 červenec 2020 - 20:15
Tak já mám deprézi jako trám. Sice léta lovím i dělám kešky a dělám to rád. Cíleně však nehlídám body, nevedu statistiky, LABky programově ignoruju, challenge neplním, úmyslně si hlídám těch posledních pár volnejch dní v roce v seznamu, prostě rebel. Co se mi ale dneska nestane. Chystám se k Rokycanům na výlet a tak si na projížďku na kole převádím ty přiblblý offsetový wiga na tradičky a najednou bum. Nějak jsem se překlikl a klepl jsem na challenge o taxofta. Manželka se mě ptala, co je to ta challenge a tak jí to vysvětluju a ona že je to strašně údajů a jak to má ten kačer počítat. Tak jsem začal vysvětlovat že je project-gc a tam že owner přidá takový udělátko a to ti hned poví, jestli máš splněno, nebo ne. A jak tak vysvětluju, tak klepnu na ověřovač, pak se autentizuju a co myslíte? Byla tam, tedy ta zelená fajfka, jako že jo. Aby toho nebylo málo tak zezelenala ještě dvakrát. Na druhou stranu musím říct, že to až taková tragedie není, neb šlo spíš o takové bezvýznamné výzvy, jako revírníci, FP body a datumy založení keše. Při mých 43xx nálezech už statisticky něco musí vyjít.
Publikováno 18 červenec 2020 - 6:59
Tak to abych se podíval, co jsou to ti Smolíkovi. Televizní seriály mě úspěšně míjejí už asi 35 let. A to tak, že o nich vůbec nevím.
Publikováno 18 červenec 2020 - 7:32
Publikováno 21 červenec 2020 - 18:08
Sid 55 has sent you a new message.
"Uherské Hradiště, Ostrovní systém
Matyášova brána ?
můžete mi poslat odpověď
Gruß Sid 55"
Publikováno 21 červenec 2020 - 18:18
Zase jeden podvodník touží po labkách ;(((!
Matyášova brána ?
můžete mi poslat odpověď
Gruß Sid 55"
Co ho podusit a napsat neco jako "2048" a az se bude znovu ptat, tak ze tohle Ti fungovalo a je mozne, ze to owner zmenil :-).
Odpovedi v Hradisti si vybavuju jen matne - daji se vubec z LAB aplikace zpetne ziskat? Je to celkem dobra obrana proti predavani informaci - cislo lampy zapomenu 10s po napsani, ze me to tim padem nedostanou ani kdyby me mucili.
Publikováno 21 červenec 2020 - 18:23
Publikováno 21 červenec 2020 - 18:25
Já mu psát nic nebudu, nanejvýš ho česky sprdnu, že je "unterwassermann" !
Chapu, nema smysl se s necim takovym zahazovat.
Vzhledem k tomu, ze je Tvuj log jeden z poslednich, tak proste poslal vsem a treba se mu nekdo chyti. Nastesti vazne nejde asi odpoved zpetne ziskat a pokud je nekdo bude davat na finalkove servery, musi si odpovedi znacit uz za timto ucelem.
Publikováno 21 červenec 2020 - 20:33
Tak já mám deprézi jako trám. Sice léta lovím i dělám kešky a dělám to rád. Cíleně však nehlídám body, nevedu statistiky, LABky programově ignoruju, challenge neplním, úmyslně si hlídám těch posledních pár volnejch dní v roce v seznamu, prostě rebel. Co se mi ale dneska nestane. Chystám se k Rokycanům na výlet a tak si na projížďku na kole převádím ty přiblblý offsetový wiga na tradičky a najednou bum. Nějak jsem se překlikl a klepl jsem na challenge o taxofta. Manželka se mě ptala, co je to ta challenge a tak jí to vysvětluju a ona že je to strašně údajů a jak to má ten kačer počítat. Tak jsem začal vysvětlovat že je project-gc a tam že owner přidá takový udělátko a to ti hned poví, jestli máš splněno, nebo ne. A jak tak vysvětluju, tak klepnu na ověřovač, pak se autentizuju a co myslíte? Byla tam, tedy ta zelená fajfka, jako že jo. Aby toho nebylo málo tak zezelenala ještě dvakrát. Na druhou stranu musím říct, že to až taková tragedie není, neb šlo spíš o takové bezvýznamné výzvy, jako revírníci, FP body a datumy založení keše. Při mých 43xx nálezech už statisticky něco musí vyjít.
No tak to je fakt pruser. Ted kdyz se ukazalo ze mas splneno, tak to abys to i sel zalogovat. To uz se v podstate neda nic jinyho delat. Tak si hlavne pohlidej at nesplnis jeste nejakou dalsi
Publikováno 21 červenec 2020 - 21:14
To Modrák: Vůbec nepochybuj, že bych tam nejel. Akorát jsem v neschopnosti a chtěl bych tam vedle dát i procházku lesem alespoň 10 kiláčků a teď bych to asi nedal.
Publikováno 22 červenec 2020 - 7:04
Zase jeden podvodník touží po labkách ;(((!
Matyášova brána ?
můžete mi poslat odpověď
Gruß Sid 55"
Ono je jich dost i v Česku - nedávno jsem tu psala a následně i Šolim, jak z nás lákali po mailu info... ze mě nějaká Žabička, ani jsem se nedívala, jestli má stejny nick. Také jsem nijak nereagovala, někdo takový se nezaslouží ani odpověď s NE.
Publikováno 22 červenec 2020 - 7:08
Co ho podusit a napsat neco jako "2048" a az se bude znovu ptat, tak ze tohle Ti fungovalo a je mozne, ze to owner zmenil :-).
Odpovedi v Hradisti si vybavuju jen matne - daji se vubec z LAB aplikace zpetne ziskat? Je to celkem dobra obrana proti predavani informaci - cislo lampy zapomenu 10s po napsani, ze me to tim padem nedostanou ani kdyby me mucili.
Odpověděl bych 42. To se už v minulosti osvědčilo
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů