Mpik: Díky za vzpomenutí mých labek Zapomenuté Nové Město na Moravě. Myslím dokonce, že jsem byla první, kdo udělal bonusovku labek s duální možností projít to jako multinu.
Jéé, no to je skvělý!
Publikováno 10 září 2020 - 11:15
Mpik: Díky za vzpomenutí mých labek Zapomenuté Nové Město na Moravě. Myslím dokonce, že jsem byla první, kdo udělal bonusovku labek s duální možností projít to jako multinu.
Jéé, no to je skvělý!
Publikováno 10 září 2020 - 12:16
Ano, jak píše Zagloba, je to multina bez krabičky, jen stage. A proto je dobře k labkám publikovat tu bonusovku, jinak je to něco jako sex bez orgasmu .
Publikováno 10 září 2020 - 13:29
Ano, jak píše Zagloba, je to multina bez krabičky, jen stage. A proto je dobře k labkám publikovat tu bonusovku, jinak je to něco jako sex bez orgasmu .
Tantrický, nebo taoistický?
Publikováno 10 září 2020 - 14:30
Publikováno 16 září 2020 - 8:06
Nebo na to můžeš koukat jako na několik virtuálek A nemusíš se fotit.
Bez GC kódu to není keš.
Publikováno 16 září 2020 - 21:14
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 16 září 2020 - 21:15
Publikováno 16 září 2020 - 21:29
Bez GC kódu to není keš.
Proto se přimlouvám, aby měly každé labky svou bonusovku .
Kromě toho, labky svůj listing mají, jen je k vidění jinde, než u ostatních keší.
Zrovna tak mají labky svůj společný logbook, jen není papírový, ale píše se to rovnou do databáze. A ještě to můžeš ohodnotit jednou až pěti hvězdičkami.
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 16 září 2020 - 21:34
Publikováno 17 září 2020 - 8:05
Publikováno 17 září 2020 - 9:11
Jo jo labky, včera jsem se procházel v Děčíně po parku a koukal na LABková místa, logování se samozřejmě nekonalo. Poslední labku jsem ulovil na skořápkách, kdy ještě byly fyzicky na místě. Klidně se bez nich obejdu. Začal jsem s geocachingem a tyhle různé náhražky nechám ostatním. :-)
Publikováno 17 září 2020 - 9:42
A ted si predstavte, ze vznikly LABky, ktere jsou zaroven biltemy! :-) To uz je uplny slendrijan :-)
Publikováno 17 září 2020 - 10:06
Jo jo labky, včera jsem se procházel v Děčíně po parku a koukal na LABková místa, logování se samozřejmě nekonalo. Poslední labku jsem ulovil na skořápkách, kdy ještě byly fyzicky na místě. Klidně se bez nich obejdu. Začal jsem s geocachingem a tyhle různé náhražky nechám ostatním. :-)
JJ na labky taky z vysoka .....ale pro honibody super udělat si jednu keš a máš pět bodů no neber to..... zlatá multinka.
Publikováno 17 září 2020 - 10:32
JJ na labky taky z vysoka .....ale pro honibody super udělat si jednu keš a máš pět bodů no neber to..... zlatá multinka.
Já jsem dokonce ty dva nálezy, které jsem náhodou pořídil (jeden dokonce za jízdy v trolejbuse) smazal. Akorát mi to dělalo bordel ve statistice.
Publikováno 17 září 2020 - 10:47
:-) Asi vás všechny naštvu, pro mě je to jednoduše pět tradiček!
:-)
Ja teda souhlasim :-) Taky me LABky bavi!
Me teda hlavne na LABkach depresuje, ze je to takovy stale nedotazeny, hlavne appka me prijde silena!
Publikováno 17 září 2020 - 13:51
Já jsem dokonce ty dva nálezy, které jsem náhodou pořídil (jeden dokonce za jízdy v trolejbuse) smazal. Akorát mi to dělalo bordel ve statistice.
JÁ JSEM ANI NEVĚDĚL ŽE TY BODY MÁM DĚLAL JSEM S KOLEGOU JEDNU LABKU A U TŘETÍ ZASTÁVKY JSEM USOUDIL ŽE TOTO NIKDY DĚLAT NEBUDU (STEJNĚ JAKO ERTKY) A AŽ DOMA JSEM ZJISTIL ŽE MÁM TŘI BODY HNED JSEM SMAZAL, ALE TO JE MŮJ NÁZOR MRZÍ MĚ ŽE TAKOVOU HOVADINU PUSTĚJ A AR KEŠKY STOPNOU
Publikováno 17 září 2020 - 14:49
Tak vyražte na ty moje u Domažlic a vyhraďte si na ně radši celý víkend .
https://labs.geocach...goto/vavrenecek
a bonusovka: GC8J12R
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 17 září 2020 - 15:02
Publikováno 17 září 2020 - 19:32
Publikováno 17 září 2020 - 20:03
A ted si predstavte, ze vznikly LABky, ktere jsou zaroven biltemy! :-) To uz je uplny slendrijan :-)
Co vím, tak už někdy od jara nesmí vznikat LABky s fyzickými schránkami. Takže nějaké LAB - Biltemy by vznikat co vím neměli... Leda, že by vznikly ještě před tímto pravidlem.
Publikováno 17 září 2020 - 20:36
Pepo, kdybys tam nedal Čerchov, tak jsem možná kus udělala po Netřebu. Na Čerchov jsem se vykopala minimálně třikrát, a říkala jsem si, že to stačilo - mno, nejvýš kdyby zase bylo 40 cm sněhu, slunečno a mrazivo, tak možná....ale to asi nehrozí. Tak luxusní počasí Pavel už asi na zimní Čerchov nesežene.
Teď na CITO nepojedu, zatím je tak hezky, že stále jezdím plavat a paddleboard mi asi sezonu na vodě o něco prodlouží.
Publikováno 17 září 2020 - 20:40
Co vím, tak už někdy od jara nesmí vznikat LABky s fyzickými schránkami. Takže nějaké LAB - Biltemy by vznikat co vím neměli... Leda, že by vznikly ještě před tímto pravidlem.
Jedna se o LABKy - Biltema Lab Cache Tour by seiza.
Jak chapu z popisu, jedna se kombinaci biltema tradicek, LABek a vlastne je to takovy maly trail! Takze pro nektere konzervativnjejsi kacery ta nejhorsi kombinace :-)
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů