Aktuálně mě hodila do deprese jedna facebooková geocachingová skupina, (...)
Také jsem si toho všiml, ale na druhou stranu, je to právo každého z nás napsat dotaz na HQ (nebo GS? teď nějak nevím). Také jsem jim kvůli něčemu před pár lety psal a odpovědět se snaží vážně co nejlépe.
Podle logů na našich keších vidím, že řada lidí si s hranicemi obce (dříve) a okresů (teď) žádnou hlavu nedělá.
Upřímně? Nedivím se.
Já tu asi budu za kacíře, ale se slušně napsaným dotazem na HQ problém nemám. Já sám bych to neudělal a postoj RW respektuji. Pokud se někomu nelíbí jejich rozhodnutí,tak toto je pravděpodobně jedina možnost něco zmenit. Nedělal bych z nich hned praskace. A pro nás pro všechny doufám, že pokud jim HQ odpoví, že podpoří RW.
Viz můj komentář výše. A také myslím, že podpoří reviewry. A pokud jsem správně postřehl komentář na Facebooku (který teď samozřejmě nemůžu nikde najít...), tak HQ by s rozhodnutím našich RV nemělo mít problém.
(...) ale očekával jsem to na 3 neděle a ne měsíce.
Já si nemůžu pomoct: on někdo vážně očekával, že když řeknou 3 týdny, že to budou vážně jen 3 týdny?
S naprostým klidem přiznám, že v této době je neschvalování nových keší až úplně to poslední, co mě zajímá. Vlastně mě to vůbec nevadí.
Asi jediné, co mne trochu mrzí je, že nesplním svůj záměr publikace alespoň jedné keše v každém měsíci letošního roku. Záměrně neříkám založit, protože založeno mám (ač tedy s "tytyty" od mého reviewra, protože jsem nějak neočekával kolizi v místě, kde v okolí nic nebylo a na přesun zatím nedošlo, neb není důvod spěchat). Ale že by mi to trhalo žíly...
Anebo papírenského zboží. Asi by čuměli, kdybych finančnímu úřadu vážně sdělil, že letos nepodám daňové přiznání, protože mi došel papír v tiskárně a nemůžu si ho koupit.
Chceš nějaký papír donést?