Já opustím oblíbená témata Covid, Jonea .....
Včera jsem s manželkou a kamarádem vyrazil na kešky. Minulý týden jsme byli na Táborsku a tak jsme pro změnu zvolili lesy kousek od Rokycan. Je tady taková multisérie začínající https://www.geocachi...e/GC7D4KR_nlb-1, kousek jsou to tradičky, pak letterboxy a nakonec offsetové wheriga. Minulý rok myslím v říjnu jsem jel kolem a odlovil první krabku z této série a vcelku dobré. Terén 4 hvězdy a musel jsem vylézt na strom taky tak 4-5 metrů, což se mi líbilo. U druhé kešky přišel slejvák jako hrom a tak jsem to vzdal, že jindy. No a jindy bylo včera. V mezičase jsem zjistil že letterboxy jsou na výchozích souřadnicích a wheriga jsem si přepočítal zase na normální souřadnice. Vzal jsem nějaký lite stromový cajk, žebříček a 15m lano a vyrazili jsme. Zklamání hned u té druhé kešky. Krabička se přestěhovala na jiný strom a odlov jako biltema. :-( Kdybych tušil, že dál už bude jenom hůř, jel bych jinam. Nakonec jsme dali tradičky všechny, myslím 10 kousků, jeden letterbox a dvě wiga. U každé keše hledání vhodného klacku, sem tam byla keš tak vysoko, že se nedala přírodním materiálem odlovit. Keše nemají nikde ani náznak, že jsou to biltemy, letterboxy nemají razítko, celá série je naprosto neudržovaná a spousta keší chybí. Tedy pokud máte rádi opravdu geocachingový lowend tohle je ideální místo. Původně jsem uvažoval o NA lozích, ale nakonec pěkné počasí moc pěknej les vůbec. :-) Jinak za mě jsou všechny ownerovy keše na ignore listu.