Ufff... Během pár minut publikace jednoho eventu a několika tradiček. Vsechny tradičky obsahují text:
Ke všem keším kromě 2hé se dá dostat pouze pěšky
A event pro změnu:
Event bude probíhat na souřadnicích od 10:00 do 10:30 dle pravidel , poté se zabalý ...
A pak má mít člověk chuť na tyto kešky vůbec jít
Sám sebe občas vyděsím tím, co jsem schopný napsat do listingu (ruku na srdce, i jinde). Nicméně u mě je to dáno tím, že já ty chyby na první pohled prostě nevidím. Jsem částečně dysgrafik, ale nikdy jsem to neměl v žádných "papírech", nikdy jsem kvůli tomu nebyl nijak zvýhodňován a myslím, že mi to jen prospělo. Pakliže můj psaný projev obsahuje nějakou chybu, velmi se stydím (hlavně sám před sebou) a i proto se snažím dávát si pozor a texty po sobě několikrát číst (nebudu zapírat, ani to někdy nepomáhá). Pokud mě na chybu někdo upozornění, povětšinou dotyčnému poděkuji a provedu opravu. Při pohledu na mé listingy si tedy myslím, že nějakou úroveň mají a pokud tedy narazím v nějaké listingu keše, kterou navštívím, na gramatický prohřešek, klidně jej ve svém logu rozmáznu. Je to však k něčemu platné? Minimum ownerů na nějaké podobné poznámky zareaguje. Úroveň listingů, přijde mi, často vypovídá jen o schopnosti daného ownera používat klávesové zkratky. A ani to někdy ne. Hlavně, že někteří borci mají tisíce nálezů a umí rozesílat hromadné logy s kvantem textu o ničem, protože honí odznáček.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 09 July 2021 - 14:08