Proč hned k podvodníkům? Tou větou jsem spíš myslel, že podmínky logování se dají splnit i trochu jinak než je explicitně vyžadováno v listingu, ať už ti kačeři pro zaslání fotky jiným způsobem, mají jakékoliv důvody.
Já to na své virtuálce dělám takto. Přijde email o logu, zkontroluju fotky. Pokud chybí, hned dotyčnému píšu. Pokud nereaguje, nebo nenapraví do měsíce, log mažu. Ale někteří mi fotky posílají do message centra a nemám s tím problém.
Protože tu hranici rozmělňujeme! Tím, že někdo loguje bez splnění podmínek a owner na to přistoupí a log mu ponechá.
Psal jsem taky, že do toho spadne hodně těch, kteří nejsou podvodníci, ale podmínky nesplnily. sice nejsou podvodníci, ale prostě na bod nemají nárok.
V listingu je věta: "logy bez fotografií budou smazány".
Není tam nic o jiném způsobu doručení fotek!
Já, pokud si prohlídnu podmínku a pak logy, tak si hned můžu zkontrolovat, kdo podmínku splnil a kdo nikoli.
Pokud je v podmínka, abych se vyfotil s nějakým obrázkem na papíru, nebo s kytkou, nebo měl tvar nějakého písmene. Tak jakákoli fotka bez těchto podmínek = smazání logu.
Psal jsem to výš. Tak takové podmínky jako owner nezveřejňuj. Dej tam jednoduchou fotku na úvodkách, D=1 a budeme všichni happy.