Já lovím kešky jen na kole, takže mě zajímá nejvíc kvalita asfaltu silnice a tu owner těžko ovlivní. Všude je to samá díra, člověk musí z kopce brzdit, aby se těm dírám stačil vyhýbat. Kdybych měl za tohle nadávat ownerovi ...
Na místě kešky samotném leží od předchozích kačerů většinou nějaké odpadky, tím se i z vyjímečného místa stává místo tuctové, lidé jsou prasata. Kdybych měl za tohle nadávat ownerovi ...
Owner by měl být za současného stavu geocachingu vůbec šťasten z toho, že mu tam kačeři píšou jen krátké logy bez oprávněné kritiky.
Všimla jsem si, že vše převádíš do negativismu. Já zmíním tuctovost krabic, ty z toho uděláš 99% tuctových.
Já napíšu, jestli nemáš žádný dojem z cesty za keškou, o čem bys do logu napsal, ty v tom vidíš jen nadávání ownerovi na kvalitu silnic, nadávání ownerovi na odpadky u kešky. Proč bys musel ownerovi hned nadávat? Je spousta kačerů, kteří si starší logy pročítají. Když popíšeš svůj dojem ze silnice, která tě ke kešce přivedla, další kačer si třeba rozmyslí brát sebou kolo a půjde pěšky. Když popíšeš, cos viděl za bordel u kešky, který jsi sám nezvládl uklidit, protože jsi sebou třeba neměl igelitový pytel, do kterého bys ty odpadky mohl dát, tak si to třeba přečte jiný kačer, který se na cestu patřičně vybaví a trochu přírodě pomůže. K tomu nemusíš hned ownerovi nadávat, stačí to jen zmínit v logu. Fakt nechápu, proč hned volíš slovo "nadávat".
Ale ty asi budeš ten případ, který vidí sklenici poloprázdnou, místo poloplnou. Takže ať budeš hrát jakoukoli hru, vždycky budeš o ní mluvit a psát v negativním slova smyslu. Vždycky budeš hledat a vyzdvihovat to horší. Jasně, nad špatnou věcí se nemají přivírat oči, dělat, že to neexistuje, ale člověk by měl umět najít rovnováhu a stejně jako by měl vidět to špatné, měl by vidět i to dobré. A ty, jak to tak vypadá, nevidíš dobrého nic. A možná ani vidět nechceš.
Pak je jakákoli diskuze s tebou opravdu marná, marná, marná...