Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1221 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 10:42

Já lovím kešky jen na kole, takže mě zajímá nejvíc kvalita asfaltu silnice a tu owner těžko ovlivní. Všude je to samá díra, člověk musí z kopce brzdit, aby se těm dírám stačil vyhýbat. Kdybych měl za tohle nadávat ownerovi ... :D

Na místě kešky samotném leží od předchozích kačerů většinou nějaké odpadky, tím se i z vyjímečného místa stává místo tuctové, lidé jsou prasata.  Kdybych měl za tohle nadávat ownerovi ...  :D 

Owner by měl být za současného stavu geocachingu vůbec šťasten z toho, že mu tam kačeři píšou jen krátké logy bez oprávněné kritiky.  B) 

Všimla jsem si, že vše převádíš do negativismu. Já zmíním tuctovost krabic, ty z toho uděláš 99% tuctových.

Já napíšu, jestli nemáš žádný dojem z cesty za keškou, o čem bys do logu napsal, ty v tom vidíš jen nadávání ownerovi na kvalitu silnic, nadávání ownerovi na odpadky u kešky. Proč bys musel ownerovi hned nadávat? Je spousta kačerů, kteří si starší logy pročítají. Když popíšeš svůj dojem ze silnice, která tě ke kešce přivedla, další kačer si třeba rozmyslí brát sebou kolo a půjde pěšky. Když popíšeš, cos viděl za bordel u kešky, který jsi sám nezvládl uklidit, protože jsi sebou třeba neměl igelitový pytel, do kterého bys ty odpadky mohl dát, tak si to třeba přečte jiný kačer, který se na cestu patřičně vybaví a trochu přírodě pomůže. K tomu nemusíš hned ownerovi nadávat, stačí to jen zmínit v logu. Fakt nechápu, proč hned volíš slovo "nadávat". 

Ale ty asi budeš ten případ, který vidí sklenici poloprázdnou, místo poloplnou. Takže ať budeš hrát jakoukoli hru, vždycky budeš o ní mluvit a psát v negativním slova smyslu. Vždycky budeš hledat a vyzdvihovat to horší. Jasně, nad špatnou věcí se nemají přivírat oči, dělat, že to neexistuje, ale člověk by měl umět najít rovnováhu a stejně jako by měl vidět to špatné, měl by vidět i to dobré. A ty, jak to tak vypadá, nevidíš dobrého nic. A možná ani vidět nechceš.

Pak je jakákoli diskuze s tebou opravdu marná, marná, marná...

• 3
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1222 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 10:53

Já mám depku pokaždé, když vidím nějakou hlášku našeho mistra trojky. Je to zlej a poťouchlej hajzlík, kterého baví nasí.....t ostatní lidi.

U mně se mu to nepovedlo.  :D Mně je ho prostě jen obyčejně líto, takový člověk to nemá v životě lehké, když na všem vidí jen to negativní. Když neumí hledat nic pozitivního.  ;) A nejsmutnější je, že proti tomu špatnému neumí ani bojovat. Protože tím, že je jen hrdý na svoje nicneříkající logy, tím nic nevybojuje. Tím jenom ukazuje ostatním, jak je slabý. 

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1223 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 11:30

Ale on nevidí jen to negativní, Alfo. On je mimo jakékoli předmětné vztahování - je mu to prostě šumák. Jen sleduje diskuzi, vytipuje si kontroverzní témata a kontroverzní vyjádření a jak se někde hodí, vpálí je tam a pak se jen žulí, jak "ovládá lidi". Nebejt klávesnic, nejspíš rozesírá vesnici pomluvama na všechny strany. Nic novýho pod sluncem.

Není to tak dávno, kdy ze zoufalství, že mu už dva tři dny nikdo neskočil na špek, vytáh v jednom vlákně dokonce "pejsky a hovínka". B)

• 1

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1224 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 11:37

O to je to smutnější...  :D  

A proč tenhle smajlík? Ne nadarmo se říká, že nic nepotěší víc, než cizí neštěstí. ;)

V tomto případě - já mám radost, že svět geocachingu vidím jinak než on a "geodeprase" je na mně krátká.  :D

P.S.: geodeprase není překlep, viz. výše  ;)

• 0

#1225 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 11:45

Já mám depku pokaždé, když vidím nějakou hlášku našeho mistra trojky. Je to zlej a poťouchlej hajzlík, kterého baví nasí.....t ostatní lidi.

Pravdu díš panáčku. Jenže je tu jedno jenže - touhle svou poznámkou jsi ho strááášně potěšil. Vlastně celé jeho konání zde na fóru je vedeno za jediným cílem - aby nadzvednul diskutující. Ukájí se jejich naštvanými reakcemi. Jediná správná protiakce na trollování je žádná akce, tj. naprostá a bezvýhradní ignorace. Jakoby tu nebyl. Vzduchoprázdno... 

• 4

#1226 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 12:22

Tak jsem včera trochu lovil v Plzni. U GC14R32 jsem se podivil, jaký "genius" lovil přede mnou. Krabku uložil volnou dírou nahoru, asi aby neměla žízeň. A logbook tam namačkal takovou silou, aby další kačer musel minimálně zlikvidovat ten pytlíček když to z té díru bude doslova dolovat.

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#1227 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 12:24

P.S.: geodeprase není překlep, viz. výše  ;)

A "prasplín" se ti nelíbil? :)

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1228 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 12:40

A "prasplín" se ti nelíbil? :)

Ale jo, i ten by šel, ale momentálně mi nehrozí deprase, tak ani prasplín.  :D Takže doufám, že mi pozitivní nálada dlouho vydrží, když jsem jí tu tak hezky získala. Měla bych se teď asi přesunout do georadostného koutku, jen si říkám, abych si tam nevykoledovala pravý opak.  :lol:

• 0

#1229 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 13:16

Já mám taky prasplín. Podle všeho se nějakému praseti začalo líbit systematicky ničit mé keše... (dle logujících to bylo spíše prase dvojnohé než čtyřnohé já bych vzhledem k tomu, že jde o Klánovický les i to čtyřnohé nevylučoval).

Co pomůže proti zvířeti? Slyšel jsem, že lidská moč, ale že by se mi chtělo touto fíčourou balzamovat vlastní keše... :) Proti zvířeti dvojnohému asi jen rána do zubů...

• 0
V cizích městech chodím hlavně po památkách, a až pokud zbyde čas po okapech. Ve dřívkách nejedu, topím plynem. Nechápu šílené opisování tracků na eventech. Jo, a čtu listingy. Jsem prostě zcela out.

#1230 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 20:54

Tem nasim prasatum desne vonela nova lock lock krabka, dokazali ji vychrochtat i z parezu. Pak jsem delal dovnitr toho parezu drevenej domecek s dvirkama na pantu - ty byly vyvracenya zmizely do dvou tydnu a myslel jsem ze jsou bytelne... Ted uz nejakou dobu krabka odolava jenom ve zbytku domecku, zatizene kameny. Domecek je tak akorat na kesku, takze z toho se jim nepodarilo vytahnout, zatim. Asi bude tuha zima a hledaj zasoby...
A co zkusit takovy ty odpuzovace zvere co vesej myslivci na stromy podel cest a dalnic? Ale aby to pak neodpuzovalo i kacery ;-)

Tento příspěvek byl upraven od St&nda: 04 November 2013 - 20:57

• 0

#1231 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2746 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2013 - 23:33

Tem nasim prasatum desne vonela nova lock lock krabka, dokazali ji vychrochtat i z parezu. Pak jsem delal dovnitr toho parezu drevenej domecek s dvirkama na pantu - ty byly vyvracenya zmizely do dvou tydnu a myslel jsem ze jsou bytelne... Ted uz nejakou dobu krabka odolava jenom ve zbytku domecku, zatizene kameny. Domecek je tak akorat na kesku, takze z toho se jim nepodarilo vytahnout, zatim. Asi bude tuha zima a hledaj zasoby...
A co zkusit takovy ty odpuzovace zvere co vesej myslivci na stromy podel cest a dalnic? Ale aby to pak neodpuzovalo i kacery ;-)

Zakaž v listingu kačerům dávat do kešky bukvice :D  Mě dneska před setměním varoval nějaký domorodec před cestou do lesa, že prý jsou tam divočáci. Jakoby jsme tam jako děti nebyli pečení vaření - a nikdy se nám nic nestalo - a dneska taky ne, i tu kešku jsem našel :)

• 0

#1232 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 0:03

Já lovím kešky jen na kole, takže mě zajímá nejvíc kvalita asfaltu silnice a tu owner těžko ovlivní. Všude je to samá díra, člověk musí z kopce brzdit, aby se těm dírám stačil vyhýbat. Kdybych měl za tohle nadávat ownerovi ... :D

Tak si bež stoupnout k silnici, počkej si na cestáře a stěžuj si jim, ať ti dělají pěkné rovné cesty...přímo ke každé keši. S tím my ti tady fakt nepomůžeme.

Nebo si kup lepší kolo, díry v silnici ti nebudou vadit a bude o jednoho ufňukaného míň. Kvalitní drive-in pak bude třeba uprostřed lesa. Uvidíš, že těch odpadků je tam minimum. :)

• 0

#1233 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 12:09

Také mám raději češtinu a proto mi anglické zkratky nikdy nepřirostly k srdci.

A kde můžu používám zápisník místo logbook, autor místo owner atd. Vždyť přece čeština je tak krásná :-) 

Na webu GS si vždy nastavím češtinu a samo se mi to za pár dní vrátí k angličtině. Máte to taky tak? :(  

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1234 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 13:28

Tak takhle nízko bylo dnes Slunce v pravé poledne v Teplicích, sotva 24° nad obzorem. A občanský soumrak (kdy za jasné oblohy a na volném prostranství v logbooku nepřečtete už skoro nic) nastává kolem 17. hodiny.

A bude hůř... :(

Astrolab.jpg

Replika astrolábu z r. 1598, Leitao&IR. Stříbro.
(dárek koupený v Portugalsku)
Z pochopitelných důvodů jsem ho nenechal v žádné keši.

http://coord.info/TB31BXG

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1235 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 13:52

Na webu GS si vždy nastavím češtinu a samo se mi to za pár dní vrátí k angličtině. Máte to taky tak? :(  

A ty poznáš, že tam nějaká čeština je?

Na některých stránkách občas přemýšlím, zda tu češtinu mám zapnutou. Ono jo, zapnutá je, ale čeština je tam tak max. v lozích + v pár řádcích, že to skoro není poznat... :-)

• 0

#1236 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 13:55

Geodeprese je, když máte vyluštěnu většinu "Applovek" a do Teplic jedete nejdřív po Vánocích. :)

• 0

P%C5%88ov.png

#1237 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 14:05

Ano, počeštělý GC.COM, to je pravá geodeprese... :)

A ty poznáš, že tam nějaká čeština je?

Na některých stránkách občas přemýšlím, zda tu češtinu mám zapnutou. Ono jo, zapnutá je, ale čeština je tam tak max. v lozích + v pár řádcích, že to skoro není poznat... :-)

• 0
V cizích městech chodím hlavně po památkách, a až pokud zbyde čas po okapech. Ve dřívkách nejedu, topím plynem. Nechápu šílené opisování tracků na eventech. Jo, a čtu listingy. Jsem prostě zcela out.

#1238 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2746 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 14:05

Nepřipojoval jsi se mezitím z telefonu ?  To mi taky vždycky udělá. Ale deprasi z toho nemám :)

• 0

#1239 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 14:21

Geodeprese je, když máte vyluštěnu většinu "Applovek" a do Teplic jedete nejdřív po Vánocích. :)

Navíc když běží soutěž "40 odlovených 'applovek' " - zatím bez vítěze.

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 05 November 2013 - 14:22

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1240 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2013 - 18:55

To už je opravdu pro doktora. :D

Tento příspěvek byl upraven od Pnov: 05 November 2013 - 19:00

• 0

P%C5%88ov.png

12 uživatel(ů) prochází toto téma