Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1321 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 12 November 2013 - 20:26

:D :D :D tak to jsem netušila! A co, odlovil si ho už? :D

Ne, pouze navštívil jeho první keš.  :)  

• 1

#1322 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2293 příspěvků(y)

Publikováno 12 November 2013 - 21:47

Taky se to těžko počítá, když dneska založíš jednu humus-keš, tak jsi osel, flákač a ignoratnt.
Když založíš desítky nebo stovky humus-keší, tak ti ještě zatleskají ....  :D

Jé, bude diskuse! :D Jako jediný člověk co byl schopný dát bod oblíbenosti tictacovce věnované filmu Slunce seno jahody uprostřed sídliště v lavičce s tebou rád tuto myšlenku rozeberu.
Začněme jednoduchou otázkou - co je to humus keš? Tedy, podle tebe?
Podle mě je humus keší keš krabice celá od hlíny s promočeným logbookem a plesnivým obsahem, případně dírou na boku. Víc mě nezajímá, listing beru jako příjemný bonus, ale nechápu, proč by měl být.
Pro tebe je humus keší bezlistingová PETka s klasickým logbookem u silnice. Tím se naskýtá další otázka, co je to "skvělá keš"? Proč je to ve většině případů něco na způsob falešnýho ježka s dírou v břiše obsahující filmovku? Bodů oblíbenosti dostává spoustu, avšak narozdíl od tictacovky v zábradlí obvykle nepřežije zimu (z toho důvodu tedy všemi neoblíbený zimní spánek), v případě ztráty končí v archivu (jelikož owner s výrobou strávil týden a další už s novou krabičkou strávit nechce) a logbook to má ve finále stejně jenom obyčejný moták (a pokud ne, tak na funkčnosti, tedy na zapsání, to stejně nic nemění).
Psalo se tu něco o stavu onoho trailu a že to prý není počtem kačerů. Dobrá věc k zasmání. Byl bych zvědav jak by to vypadalo, pokud by na powertraily jezdilo jen pár "bláznů" a všichni ostatní by raději lovili dvoudenní multiny po horách. Multiny by měly v průměru 100 nálezů za den, powertrail 0,1. Jak by v takovém případě asi vypadal trail a jak ta multina? Schválně, co by na to v takovém případě řekl kapsa?
A proč vlastně podvrhovat své názory jiným? Nejsou snad ostatní schopni přemýšlet a myslet sami za sebe a musí se jim neustále dokola opakovat, že powertrail je zlo?
Poznámka pod čarou:
A vůbec Kapso, víš že fotografové kradou duše? Jak si to vůbec představuješ, krást duše? Co takhle přestat s focením, jelikož focení je zlo, a čím víc lidí fotí a zvlášť amatéru tak je to horší, instagramy plný fotek, bez jakýkoliv kvality, jenom nějaký nezajímavý jídla, krajiny, starý budovy (jako by to někoho zajímalo) a podobně?

• 1

#1323 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 13 November 2013 - 9:28

Ať radši není (diskouze). Na toto téma je další z mnoha kapitol o kousek vedle.

Já bych se vrátil k tý deprasi z vyvolávání pravidlovejch duchů, aneb kterak byrokratickým opatřením změnit život, lidi a vůbec. Našel jsem na netu nádhernou definici:

"Žádný zákon neplatí na blby, ty není možné nijak regulovat."

• 2

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1324 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3084 příspěvků(y)

Publikováno 13 November 2013 - 9:46

Jé, bude diskuse! :D Jako jediný člověk co byl schopný dát bod oblíbenosti tictacovce věnované filmu Slunce seno jahody uprostřed sídliště v lavičce s tebou rád tuto myšlenku rozeberu.
Začněme jednoduchou otázkou - co je to humus keš? Tedy, podle tebe?
Podle mě je humus keší keš krabice celá od hlíny s promočeným logbookem a plesnivým obsahem, případně dírou na boku. Víc mě nezajímá, listing beru jako příjemný bonus, ale nechápu, proč by měl být.
Pro tebe je humus keší bezlistingová PETka s klasickým logbookem u silnice. Tím se naskýtá další otázka, co je to "skvělá keš"? Proč je to ve většině případů něco na způsob falešnýho ježka s dírou v břiše obsahující filmovku? Bodů oblíbenosti dostává spoustu, avšak narozdíl od tictacovky v zábradlí obvykle nepřežije zimu (z toho důvodu tedy všemi neoblíbený zimní spánek), v případě ztráty končí v archivu (jelikož owner s výrobou strávil týden a další už s novou krabičkou strávit nechce) a logbook to má ve finále stejně jenom obyčejný moták (a pokud ne, tak na funkčnosti, tedy na zapsání, to stejně nic nemění).
Psalo se tu něco o stavu onoho trailu a že to prý není počtem kačerů. Dobrá věc k zasmání. Byl bych zvědav jak by to vypadalo, pokud by na powertraily jezdilo jen pár "bláznů" a všichni ostatní by raději lovili dvoudenní multiny po horách. Multiny by měly v průměru 100 nálezů za den, powertrail 0,1. Jak by v takovém případě asi vypadal trail a jak ta multina? Schválně, co by na to v takovém případě řekl kapsa?
A proč vlastně podvrhovat své názory jiným? Nejsou snad ostatní schopni přemýšlet a myslet sami za sebe a musí se jim neustále dokola opakovat, že powertrail je zlo?
Poznámka pod čarou:
A vůbec Kapso, víš že fotografové kradou duše? Jak si to vůbec představuješ, krást duše? Co takhle přestat s focením, jelikož focení je zlo, a čím víc lidí fotí a zvlášť amatéru tak je to horší, instagramy plný fotek, bez jakýkoliv kvality, jenom nějaký nezajímavý jídla, krajiny, starý budovy (jako by to někoho zajímalo) a podobně?

Nikomu své názory nepodvrhuju, jen vyjadřuji svůj názor na věc - na tady to fórum snad je, ne?

Samozřejmě se mnou nemusíš souhlasit (možná ani nemám pravdu) a tvůj názor ti neberu.

Jinak Citecka má pravdu, více ve vláknu vedle.

• 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1325 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 13 November 2013 - 12:28

Kdyby to nemělo vůbec nic, nejspíš bys to neomílal ve dvou vláknech najednou.

Teď už minimálně ve čtyřech vláknech. :(

• -1

P%C5%88ov.png

#1326 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 17 November 2013 - 21:58

To je zase den... Nejdšív blbě zaměřená stage mysterky s hintem ,,škvíra pod stromem" - ideální pro hledání pod tunou listí - a když jedu vlakem tak dostanu zprávu, že můj TB, který jsem před třemi týdny vypouštěl, už je zničenej (zbyl jenom tag bez přívěšku)... :( :( :(

• 0

#1327 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 17 November 2013 - 22:36

Kulíšku, já tvůj TB měla ve watch listu ( vždyť jsem skoro kmotra ), takže mi zpráva přišla a jsem po nálezci a tobě třetí, kdo má z tak rychlého poničení depku. ALE, my se přece nedáme, když pár dní vydržíš, pošlu buď tobě nebo nálezci přívěsek nový - jen možná v jiné barvě kovu nebo jinou sovičku. Záleží na tobě, jak se s nálezcem domluvíš. Určitě se ozvi s adresou, kam mám náhradu poslat - ber to jako vánoční dárek - já už jeden krásný před pár dny dostala a jsem názoru, že jsem na řadě, abych udělala radost někomu dalšímu. :)  ;)

• 1

#1328 vkvkvk

vkvkvk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 311 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 16:05

Narazil jsem na zajímavost. Až vás bude navigace vodit v kruhu o průměru 100 m, tak budete vědět odkud vítr fouká:

Kapitáne, kam s tou lodí? Studenti University of Texas v Austinu dokázali „unést“ jachtu za 80 miliónů dolarů, a to jen podvržením signálu GPS! V rámci výzkumného programu k tomu měli souhlas majitele jachty, která se nacházela ve Středozemním moři. Výzkumné zařízení vysílalo silné signály, které „přehlušily“ regulérní navigační věty: automatický řídicí systém jachty pak změnil směr a nikdo z posádky si toho nevšiml. Při pokusu odklonili jachtu od požadovaného směru o plných devadesát stupňů! - V některých zemích je prodej programovatelných vysílačů GPS signálu legální. Používají jej třeba zaměstnanci, kteří nechtějí, aby jimi používané vozidlo měl možnost zaměstnavatel sledovat. Jižní Korea pak hlásí, že jen v roce 2012 hlásilo 1016 letadel a 254 lodí incident s podvrženým signálem GPS od severního souseda. A to jsou jen hlášené (tedy odhalené) případy. Evidentně nás v blízké budoucnosti čeká velký průšvih. Pokud si ho vůbec všimneme...

Převzal jsem to z http://blogs.technet...srpen-2013.aspx

• 0

#1329 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 18:05

Kulíšku, já tvůj TB měla ve watch listu ( vždyť jsem skoro kmotra ), takže mi zpráva přišla a jsem po nálezci a tobě třetí, kdo má z tak rychlého poničení depku. ALE, my se přece nedáme, když pár dní vydržíš, pošlu buď tobě nebo nálezci přívěsek nový - jen možná v jiné barvě kovu nebo jinou sovičku. Záleží na tobě, jak se s nálezcem domluvíš. Určitě se ozvi s adresou, kam mám náhradu poslat - ber to jako vánoční dárek - já už jeden krásný před pár dny dostala a jsem názoru, že jsem na řadě, abych udělala radost někomu dalšímu. :)  ;)

Kmotřičko, kmotro! Dobře že se ozýváš. :)  Už jsem ti chtěl napsat, ale nějak jsem se k tomu zatím nedostal....jdu se tedy znovu spojit s nálezcem ať napíše, kam máš poslat novou sovičku.

Možná se pak ozve "chmelový Ježíšek" i do Písku za pomoc... :rolleyes:

• 0

#1330 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 18:50

Psala jsem ti SZ - jen se nějak podivně odesílala, dej vědět jestli došla, ať nemám depku, že už nezvládnu ani SZ. :( 

Chmelového Ježíška si užij s kamarády, já už mám pro letošek bohatě vybráno na to, jak zlobím. ;)  :) Ty bláho, to bych už skoro mohla brát, že je po svátcích, nepéct, neblbnout a vyrazit na kešky. :wub:  To by zavládla kolem depka. B)

• 0

#1331 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 23:18

Psala jsem ti SZ - jen se nějak podivně odesílala, dej vědět jestli došla, ať nemám depku, že už nezvládnu ani SZ. :( 

Posílání SZ zvládáš, na jedničku, neboj. ;)

• 0

#1332 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 17:02

Musím se vám tu vyplakat na prsou . . . moje nebetyčná deprese = můj TB se ocitl ve vymudlené keši, urazil celkem 27 km  <_<  :unsure:  :wacko:  :o

• 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#1333 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 17:38

Tvůj urazil 27 km, to je docela slušné oproti mému, kterého jsem vložil do jedné keše na Slovensku, aby tam zahájil svou pouť, a keš pak byla vymudlena. Neurazil ani kilometr, nemá dokonce ani jeden discovered. Ber to tak, že ten Tvůj urazil nekonečně vícekrát kilometrů, než ten můj. A to je vlastně radostné zjištění :D

Musím se vám tu vyplakat na prsou . . . moje nebetyčná deprese = můj TB se ocitl ve vymudlené keši, urazil celkem 27 km  <_<  :unsure:  :wacko:  :o

• 0

#1334 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 19:02

Kdo můžete, jeďte do konce roku keškovat na Slovensko, v novém roce to možná nepůjde kvůli novele lesního zákona na Slovensku (každá zisková činnost bude muset být dle novely schválena vlastníkem lesa (a geocaching je zisková činnost Groundspeaku bezpochyby) :unsure: . A pokud začne nějaký chytrák dávat NA log na většinu keší v lese, bude to muset asi Vršo postupně vše archivovat, protože souhlas majitele lesa má owner možná tak u 0,01 % keší a mnohdy ani nejde zjistit, kdo je vlastníkem lesa:(

• 0

#1335 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 22:12

Ač spokojen s výletem do Vídně, mám teď nějaké obavy o svůj TB, co jsem vypouštěl u zámku Schönbrunn. Po mně tam byli samí kačeři s méně jak třiceti nálezy... :( Snad se mému TBčku něco nestalo a posune se do další keše... :unsure:

• 0

#1336 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 22 November 2013 - 6:37

To dojel docela daleko. Ty moje se ztrácejí často v prvních pěti keších. Ale jako magor pořád chodím do obchodu a kupuju stále nové a nové coiny. Pořád se chlácholím s tím, že alespoň někdo něco v keši najde a bude mít radost.

• 0

#1337 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 01 December 2013 - 9:55

Kolega mi líčil následující příhodu: jedna začínající kačerka našla v keši pěkný coin a udělala si z něj přívěsek na klíče!!! :o

Naštěstí byla zjednána náprava . . . .

• 0

#1338 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 01 December 2013 - 23:39

To jeden můj TB jen tak někdo neukradne. Od srpna visí v T5 keši na Madeiře a od té doby samozřejmě keš nikdo ani nenavštívil. :wacko:

• 0

#1339 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 06 December 2013 - 13:03

Tam čeká, až jej objeví česká expedice, nikdo jiný se tam trmácet nebude!

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1340 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 08 December 2013 - 17:17

V nedalekém lese mám svou keš - je (byla) to větší micro pověšená na smrčku jako vánoční ozdoba. A ten blbý orkán Xaver zlomil opodál stojící 20-ti metrovou borovici vejpůl . . . a ta desetimetrová kláda dopadla PŘESNĚ na tu kešku . . .

• 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama