Vydrž do muzejní noci, taky jsme jí dali jenom díky téhle akci, ale je fakt, že jsme tam na ní stáli frontu
Jo, tak na Mosteckou jsem šplhal v den odlovu téhle kešky dokonce 3x!
Poprvé - vylezl jsem na věž, pokochal se rozhledem, sešel dolů, vyšel ven z věže a začal hledat. A nápověda? Zjistil jsem, že je nahoře... Tak jsem tátovi řekl, ať na mě dole počká, že si pro ní zaběhnu...
Podruhé - odlov keše, Docela v tlačenici. Sice v roce 2008 se na ní fronta ještě nestála, ale byla akce ke 120-ti letům KČT, takže Mostecká věž byla narvaná k prasknutí :-).
No a potřetí? Sejdu dolů, hledám venku před věží v davech tátu - a nevidím... A vzhledem k tomu, že se nahoru i dolů jde po jiném schodišti, řekl jsem si, že asi to nevydržel a šel za mnou nahoru - takže jsem šel nahoru potřetí, abych zjistil, že táta na mě celou dobu čekal venku, jen jsem si ho v těch davech nevšiml :-)
Ještě, že tenkrát byl vstup na všechny věže v Praze pro členy KČT zdarma a pro ostatní asi za 20 Kč. Jinak by mě ten odlov přišel pěkně draze... A těch schodů... Dali jsme ten den ještě asi dalších 5 věží ;-). Tedy, ty už většinou bez keší :-( Alespoň tenkrát...