Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1361 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:23

To není pravda

To není pravda, původní Hajtrova keš končila ve Vontské zahradě. Umístění v restauracích - každá hospoda je jiná, některá přívětivější a některá zahulená, to ovlivní hodně výsledný dojem z keše. Ale revírvník o tom věděl a keš schválil, takže umístění je OK.

Já jsem mluvila o předchozí verzi, t.j. té právě zrušené. Tu jsem logovala v oné hospodě. A je to fakt v pohodě.

• 0

#1362 Nekra

Nekra

Nekra

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2013 - 18:43

Sakra, mám geodepku z toho, že jsem nebyl na Běhu Máchalkou a vím to :(. Kdybych se to nedozvěděl, tak bych si to ani neuvědomil a tu geodepku bych z toho neměl :(.

• 0
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.

#1363 dmitl

dmitl

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 10:42

Tak jsem dneska nachodil 8 km, jen proto abych zjistil že jsem si vyluštil špatně mysterku. Výsledný souřadnice zas až tak špatně na mapě nevypadaly, nic méně v realu to bylo horší :) . Takže znova.... :ph34r:

• 0
Vybírám vždy tu nejhorší cestu

#1364 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 12:55

Ale ona v té hospodě byla i ta předchozí verze, co nad jejím zrušením brečej! Navíc sama ta hospoda je historický objekt a legenda. A v přilehlém okolí se vyskytuje další keš v čajovně, kterou si lidi vyloženě chválej. To mi víc vadí třeba keš na Staroměstský Mostecký věži, za kterou bych musela zaplatit 70 Kč. Takže jí asi prostě mít nebudu, leda by mi někdo přinesl ke vchodu logbook :D.

Vydrž do muzejní noci, taky jsme jí dali jenom díky téhle akci, ale je fakt, že jsme tam na ní stáli frontu :blink: :D

• 0

#1365 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:17

Vydrž do muzejní noci, taky jsme jí dali jenom díky téhle akci, ale je fakt, že jsme tam na ní stáli frontu :blink: :D

Na věž nebo na kešku ? :)

• 0

#1366 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:21

Já jsem pro ní šel normálně na drzovku,prošel jsem okolo kasy a mazal rovnou pro pixlu. Pravda,měl jsem v sobě asi půl litru destilátu :-D
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#1367 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:29

Nic si z toho nedělej, nikdy se nezavděčíš všem.

Ale ona v té hospodě byla i ta předchozí verze, co nad jejím zrušením brečej! Navíc sama ta hospoda je historický objekt a legenda. A v přilehlém okolí se vyskytuje další keš v čajovně, kterou si lidi vyloženě chválej. To mi víc vadí třeba keš na Staroměstský Mostecký věži, za kterou bych musela zaplatit 70 Kč. Takže jí asi prostě mít nebudu, leda by mi někdo přinesl ke vchodu logbook :D.

Já věřím, že sem tam se (spolu s novým provozovatelem věží - Muzeum hlavního města Prahy) objeví situace, kdy keš bude volně dostupná. Navíc, stává se, že nahoře hlídá kačer, tak ten by ji dolu třeba i donesl. :)

• 0
:)

#1368 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:39

Jo, tak na Mosteckou jsem šplhal v den odlovu téhle kešky dokonce 3x!

Poprvé - vylezl jsem na věž, pokochal se rozhledem, sešel dolů, vyšel ven z věže a začal hledat. A nápověda? Zjistil jsem, že je nahoře... Tak jsem tátovi řekl, ať na mě dole počká, že si pro ní zaběhnu...

Podruhé - odlov keše, Docela v tlačenici. Sice v roce 2008 se na ní fronta ještě nestála, ale byla akce ke 120-ti letům KČT, takže Mostecká věž byla narvaná k prasknutí :-).

No a potřetí? Sejdu dolů, hledám venku před věží v davech tátu - a nevidím... A vzhledem k tomu, že se nahoru i dolů jde po jiném schodišti, řekl jsem si, že asi to nevydržel a šel za mnou nahoru - takže jsem šel nahoru potřetí, abych zjistil, že táta na mě celou dobu čekal venku, jen jsem si ho v těch davech nevšiml :-)

Ještě, že tenkrát byl vstup na všechny věže v Praze pro členy KČT zdarma a pro ostatní asi za 20 Kč. Jinak by mě ten odlov přišel pěkně draze... A těch schodů... Dali jsme ten den ještě asi dalších 5 věží ;-). Tedy, ty už většinou bez keší :-( Alespoň tenkrát...

• 0

#1369 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 14:12

Na oboje :) , ale na věž byla delší, o hooodně delší, na keš nás tam bylo tuším pět :D

• 0

#1370 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 14:55

Super keška, kam jsem se chystal, kde jsem nedávno dokonce prošel okolo, je mrtvá. Škoda! GC190HJ  :(

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1371 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 15:19

Co se týče Mostecký věže, já jsem tenkrát vstupný zaplatila, ale na keš jsem nedosáhla - to je taky na depku :(!

• 0

#1372 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 15:35

Super keška, kam jsem se chystal, kde jsem nedávno dokonce prošel okolo, je mrtvá. Škoda! GC190HJ  :(

Mám odtud zážitky, které se nedají slovy popsat. Škoda jí... A taky škoda slov. Tyhle rozšlapávaný bábovičky jsou fakt silná geodeprese... :wacko:

• 1

#1373 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 16:07

Tak pokud jde o tu Mosteckou věž tak mě to ani nevadilo si to vstupné zaplatit. Nikdy jsem na ní nebyl tak jsem to aspoň spojil dohromady.

• 2

#1374 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 16:46

Udělal jsem noční keš, včera byla publikovaná a lovci mi píšou, že je odtamtud vyhání myslivec, protože v houští nedaleko má krmelec pro divoká prasata :-(

• 0

#1375 Lilac VIRGIN

Lilac VIRGIN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 17:00

Udělal jsem noční keš, včera byla publikovaná a lovci mi píšou, že je odtamtud vyhání myslivec, protože v houští nedaleko má krmelec pro divoká prasata :-(

Že tys tu keš nedělal v noci :D

• 1

#1376 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 17:15

Že tys tu keš nedělal v noci :D

Delal. Ja z toho mam depku taky. I z dalsich veci. A ze smrti GC190HJ taky. A vubec. Cely je to desne smutny.

• 0

#1377 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 17:55

Super keška, kam jsem se chystal, kde jsem nedávno dokonce prošel okolo, je mrtvá. Škoda! GC190HJ :(

Hned vedle(klub Lávka)máš novou...Gold Prague
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#1378 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 18:29

Hm, a ty sis toho krmelce nevšim, když jsi to dělal? Zajímalo by mě, co myslivec považuje za "nedaleko".

Edit: Teď jsem si prohlídla logy u keše viděla bych v tom šanci - podle mě by teď byla možnost upravit i zadání a předělat to na ten původně zamýšlený letterbox, T5 mysterek je hafo, ale T5 letterbox jsem ještě na vlastní oči neviděla.

Tento příspěvek byl upraven od Jacka dominikánka: 14 leden 2014 - 18:39

• -1

#1379 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 19:16

Hm, a ty sis toho krmelce nevšim, když jsi to dělal? Zajímalo by mě, co myslivec považuje za "nedaleko".

Edit: Teď jsem si prohlídla logy u keše viděla bych v tom šanci - podle mě by teď byla možnost upravit i zadání a předělat to na ten původně zamýšlený letterbox, T5 mysterek je hafo, ale T5 letterbox jsem ještě na vlastní oči neviděla.

Prosim te, tam zadnej krmelec v dohledu nebyl. Tezko rict, kam jim to sype. Cestou ma posed, na ten jsme mu lipli jednu odrazku. Vzhledem k tomu, ze je prolhanej (ten les neni v soukromym vlastnictvi), tak to spis vypada na zakomplexovanyho vyskakovaciho muzicka, co povazuje uzemi za svy a ted se vzteka, ze mu ho ocural nekdo cizi. Jinak jsme o par kilometru dal lovili kes, u ktery je (cca 100m dal) praseci kaliste. To, ze v lese zijou prasata, se vcelku da cekat. I kdyz jak kolem mne jednou jedno probehlo (uplne jinde v Cechach), moc statecna jsem nebyla. A naprosto chapu, ze zadnej owner nechce, aby na lovce jeho kese nejakej posuk postval prasata.

Nic proti prasatum, se sipkovou je mam hodne rada.

• 0

#1380 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 19:27

On to není krmelec, ale krmeliště. Prostě tam za tmy přijede autem s přívěsem a krmení vysype na zem. A že ho štvou lidi, co o třicet metrů dál visí na stromě se asi dá svým způsobem pochopit.

• 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama