Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1501 Doldal

Doldal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 14:07

Obrázky jsou odkazovány na Rajče, je to vidět ve zdrojáku stránky. Akorát že jsou nahrazeny nějakým zástupným obrázkem, to dělá skript.

Takže za tohle GS nemůže.

No já bych řekl, že může...právě jsem narazil na jednu již odlovenou keš, která měla obrázky v pořádku...ne že by byly potřeba k nalezení..... a teď se tam zobrazuje to samé.

http://www.geocachin...3N75C_t-o-yukon

• 0

#1502 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2747 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 14:25

Ono je toho víc, třeba tady : http://www.geocachin...i-patroni-bonus

druhý obrázek, respektive tabulka (a potřebná k odlovu).

A GS za to nejspíš může, ostatní obrázky se zobrazí korektně.

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 31 January 2014 - 14:27

• 0

#1503 Lilac VIRGIN

Lilac VIRGIN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 14:40

Nezobrazujícíh se obrázků v listingu nahrazených tím jejich je teď spousta. Zajímavý je to, že ty co jsou nahraný na serveru GG také nejsou vidět jebn v tom listingu, ale když se klikne dole pod listingem na příslušný obrázek tak ten se v pohodě objeví.

Za to asi GG může.

• 0

#1504 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 14 February 2014 - 16:15

Kdo z pražských kačerů si chodí na Karlák na keš GC33DJ3 pro zásobu nanovek??? Už mě vážně nebaví tam každý týden týden kupovat novou keš za stovku!!!! Nevěřím tomu, že ji tam pravidelně najde mudla. Když měsíc počkám s obnovou a pak ji tam dám, vydrží sotva déle než týden. Nejdéle vydržela přes vánoce, protože dotyčný nenechavec byl asi mimo Prahu.

• 0

#1505 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 14 February 2014 - 18:59

Kdo z pražských kačerů si chodí na Karlák na keš GC33DJ3 pro zásobu nanovek??? Už mě vážně nebaví tam každý týden týden kupovat novou keš za stovku!!!! Nevěřím tomu, že ji tam pravidelně najde mudla. Když měsíc počkám s obnovou a pak ji tam dám, vydrží sotva déle než týden. Nejdéle vydržela přes vánoce, protože dotyčný nenechavec byl asi mimo Prahu.

Stav se, mam tu laboratorní šroubovací zkumavky z nemocnice, můžu ti odsypat. Je to na způsob petky, ale malý (tak 5-7 cm x 1,5 cm), nebude toho škoda.

• -1

#1506 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 14 February 2014 - 21:26

Stav se, mam tu laboratorní šroubovací zkumavky z nemocnice, můžu ti odsypat. Je to na způsob petky, ale malý (tak 5-7 cm x 1,5 cm), nebude toho škoda.

Díky za nabídku, ale tak velkou věc bych tam neschoval :-)

• 0

#1507 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 14 February 2014 - 21:37

Díky za nabídku, ale tak velkou věc bych tam neschoval :-)

Bejvala to tikťakovka.

• -1

#1508 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 15 February 2014 - 7:19

Bývala a visela na magnetu na plechu pod výlohou. Jenže kačeři už orvali plechy ze všech výloh toho obchodu.

• 0

#1509 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 15 February 2014 - 7:45

Bývala a visela na magnetu na plechu pod výlohou. Jenže kačeři už orvali plechy ze všech výloh toho obchodu.

Tak to je teda docela hustý. A dost na depresi. Zajímalo by mě, co tomu říká majitel - jestli tu nanovku nekrade on, aby se kačerů konečně zbavil - nedivila bych se.

• -1

#1510 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 15 February 2014 - 9:00

Já tam tedy nebyl, ale neorvaly ty plechy spíš bezďáci ?

Nechce se mi tomu věřit.

• 0

*

#1511 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 15 February 2014 - 9:26

Je to delší doba co jsem jí lovil, tak nevím co je v těch výlohách (obchod nebo restauračka?), ale s majitelem jsi se náhodou nebavil? Jestli jim to nevadí a nelikvidují tu keš oni....? Nebo kdyby bydlel nějaký kačer naproti - hodit tam kameru a zkusit vysledovat, ale při tom provozu asi nechytačka....  :(

• 0

#1512 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 15 February 2014 - 22:37

A totální geodeprese - pipne kes kousek od HC, auto je v Praze na opere a ja zrovna vylezla z vany s mokrou hlavou.

• 0

#1513 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1870 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2014 - 9:29

Tak jsem byl vcera v Boskovicich a skoro vsechny cache v kopcich jizne od Boskovickeho hradu byly vyhozeny do povetri delobuchem viz obr http://img.geocachin...83567f39135.jpg. Vpodstate zadna z nich nebyla drive-in, ale pekne v kopcich a lesich. Nejak jsem z toho dostal blbou naladu.

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#1514 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2014 - 9:39

Tak jsem byl vcera v Boskovicich a skoro vsechny cache v kopcich jizne od Boskovickeho hradu byly vyhozeny do povetri delobuchem viz obr http://img.geocachin...83567f39135.jpg. Vpodstate zadna z nich nebyla drive-in, ale pekne v kopcich a lesich. Nejak jsem z toho dostal blbou naladu.

No teď už jen schází, aby někdo naistaloval do kešky nástražný výbušný systém.

• 0

#1515 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2014 - 9:47

Proboha, neraď...

• 1

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1516 Hipikcz

Hipikcz

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2014 - 6:00

Snad lidi nejsou takový hovada ... nebo jsou?

• 0
Lovím, kudy chodím
GPS GPS310 MAGELLAN, HUAWEI U8000

#1517 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2014 - 7:08

Je to delší doba co jsem jí lovil, tak nevím co je v těch výlohách (obchod nebo restauračka?), ale s majitelem jsi se náhodou nebavil? Jestli jim to nevadí a nelikvidují tu keš oni....? Nebo kdyby bydlel nějaký kačer naproti - hodit tam kameru a zkusit vysledovat, ale při tom provozu asi nechytačka....  :(

Prodávají tam turistické a sportovní oblečení, takže naopak keš vítají. Bezdáci ty plechy neurvali, byly to spíš plíšky 2x6 cm.

• 0

#1518 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 24 February 2014 - 9:26

Mám geodepresi z toho, že na zajímavé úzkoprofilové eventy nemá ve své podstatě cenu se ani hlásit, protože pokud člověk v době publikace zrovna nesedí na netu nebo nemá kamaráda, který na tom netu sedí a přihlásí 4 i více lidí najednou, tak není šance se tam dostat...

• 3

#1519 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 24 February 2014 - 10:24

Mám stejnou zkušenost. Když přijdu večer k internetu, jsou tyto eventy obsazené. Jsem z Prahy a tady je takových eventů docela dost: prohlídka metra, prohlídka letiště, školení geogetu nebo urwiga atd. Nikdy se mi ale nepodařilo se na takový event přihlásit, bylo plno po několika minutách. Jenže to se nijak neošéfuje. Když owner vytvoří event, kde mu řeknou, že tam a tam pustí maximálně dvacet lidí, tak prostě aktivuje listing a přihlásí se dvacet lidí. Že to bývají často ti samí, s tím nikdo nic neudělá. Nemůžu mu přece říct, že ty jsi byl minule na prohlídce židovského hřbitova, tak já teď půjdu na prohlídku kolektorů.

• 0

#1520 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 24 February 2014 - 10:32

Hm... a co jako máme říkat my, BM, co nedostáváme notifikace?
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama