Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1521 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 11:37

Zapomeňte na depresi a podívejte se na to z druhé strany  - máte to na všechny eventy okolo relativně blízko, to já než se z jihu někam přemístím.... Třeba k Ivank do Liberce mám pouhopouhých 220 km. :unsure:

• 1

#1522 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 12:43

Buď ráda, že nejsme v Rusku, připsala bys tam pár nul :-)

• 2

#1523 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:03

Ano, nestěžuj si, máš dost blízko do ČB, Tábora, Blatné, Plzně, Klatov, Domažlic...

Teď jsou třeba annoncovány na jaro dva eventy ve Kdyni, stačí se kouknout.

A jestli je to málo, můžeš nějaký uspořádat sama, určitě by přijela spousta lidí :) .

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 24 únor 2014 - 13:04

• 0

#1524 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:03

Jenže to se nijak neošéfuje. Když owner vytvoří event, kde mu řeknou, že tam a tam pustí maximálně dvacet lidí, tak prostě aktivuje listing a přihlásí se dvacet lidí. Že to bývají často ti samí, s tím nikdo nic neudělá. Nemůžu mu přece říct, že ty jsi byl minule na prohlídce židovského hřbitova, tak já teď půjdu na prohlídku kolektorů.

Neošéfuje. Vím, že nelze vyhovět všem. Někdy prostě více lidí není možno pobrat, ať člověk dělá co dělá. Ale mámlo míst je jedna věc. Druhá, nad kterou přemýšlím z etického hlediska je to logování několika (klidně až šesti) nicků najednou.

Hm... a co jako máme říkat my, BM, co nedostáváme notifikace?

To je další věc k nekonečné diskusi.

• 0

#1525 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:18

Neošéfuje. Vím, že nelze vyhovět všem. Někdy prostě více lidí není možno pobrat, ať člověk dělá co dělá. Ale mámlo míst je jedna věc. Druhá, nad kterou přemýšlím z etického hlediska je to logování několika (klidně až šesti) nicků najednou.

Zrovna tohle ošéfovat je ale celkem v moci pořadatele. Stačilo by dodat pravidlo, že jeden nick loguje nejvejš dva lidi. (Případně dát výjimku pro týmy.)
  • 0

#1526 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:35

To je další věc k nekonečné diskusi.

to je prostě o tom, že musíš evet zalogovat jako první, rezervovat všech 20 míst, a po měsící ovnerovi napsat že těch 15 už nepotřebuješ ;)  :lol:  :lol:

• 0

logo_spojenci.png

Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....

#1527 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:42

Ano, nestěžuj si, máš dost blízko do ČB, Tábora, Blatné, Plzně, Klatov, Domažlic...

Teď jsou třeba annoncovány na jaro dva eventy ve Kdyni, stačí se kouknout.

A jestli je to málo, můžeš nějaký uspořádat sama, určitě by přijela spousta lidí :) .

Já o většině eventů vím, jenže:

a) se taky někdy potřebuji vyskytovat doma B) , zvlášť na jaře zahrada ne volá, ale přímo řve, že by měla mít přednost

B) poměrně často je více zajímavých eventů třeba i od známých v jeden den

c) současné autíčko je už poněkud žravé a při takových 2 x 110 km + 80 po okolí.....pak mě mrzí, že se na osobní pozvánku omlouvám, protože tohle každý týden nejde 

d) mám zkušenost, že jak se člověk jednou někde vyskytne, už se předpokládá, že přijede i za rok ( třeba mě dost překvapilo, od kolika lidí jsem slyšela, že se potkáme jako loni na CITO v Čečovicích a ona taková Kdyně dost láká)

no a je to na depku. Který event navštívit a který vynechat? Ale do Prahy bych alespoň na jeden :wub:  ráda nakoukla.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 24 únor 2014 - 13:49

• 0

#1528 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:44

to je prostě o tom, že musíš evet zalogovat jako první, rezervovat všech 20 míst, a po měsící ovnerovi napsat že těch 15 už nepotřebuješ ;)  :lol:  :lol:

A co Taxoftovi na některý Nevinný setkání zalogovat 26 míst pod nickem Geoprahy? :D :D :D Skoro bych měla chuť to z recese udělat!
  • 4

#1529 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:49

Zrovna tohle ošéfovat je ale celkem v moci pořadatele. Stačilo by dodat pravidlo, že jeden nick loguje nejvejš dva lidi. (Případně dát výjimku pro týmy.)

A bude pro změnu řev těch lidí, kteří chodí v partě a rádi chodí v partě i na úzkoprofilové eventy. No, možná jsem příliš skeptická...

A co Taxoftovi na některý Nevinný setkání zalogovat 26 míst pod nickem Geoprahy? :D :D :D Skoro bych měla chuť to z recese udělat!

Jsem pro :D :D :D  Hned začnu uplácet reviewers, aby spouštěli eventy, pouze ve chvíli, kdy budu na netu a loguju 20 míst. A co nevyužiju, můžu nabídnout v dražbě ostatním B)

Zvědavka přeci bude pořáda CITO svého auta, ne? :lol:

• 0

#1530 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:49

Jacko, s Tebou si člověk ani tu depresi moc neužije když se hned musí smát :lol:  :lol:  :lol:

• 1

logo_spojenci.png

Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....

#1531 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:51

Jacko, s Tebou si člověk ani tu depresi moc neužije když se hned musí smát :lol:  :lol:  :lol:

Neboj, až na mě vlítne Peťula a zabanuje mě za OT, budeš si zas užívat :D!
  • 0

#1532 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:54

Stačilo by to Taxoftovi na depresi nebo by ho dorazil až log s rezervací zbytku míst pro delegaci z jihu? :D  :P

• 0

#1533 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 13:56

Stačilo by to Taxoftovi na depresi nebo by ho dorazil až log s rezervací zbytku míst pro delegaci z jihu? :D  :P

Jakej zbytek míst? Tam je kapacita 26 míst. Delegace z jihu si může rezervovat dalších 26 náhradníků pro případné opakování tématu!
  • 0

#1534 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 14:05

Já o většině eventů vím, jenže:

a) se taky někdy potřebuji vyskytovat doma B) , zvlášť na jaře zahrada ne volá, ale přímo řve, že by měla mít přednost

B) poměrně často je více zajímavých eventů třeba i od známých v jeden den

c) současné autíčko je už poněkud žravé a při takových 2 x 110 km + 80 po okolí.....pak mě mrzí, že se na osobní pozvánku omlouvám, protože tohle každý týden nejde 

d) mám zkušenost, že jak se člověk jednou někde vyskytne, už se předpokládá, že přijede i za rok ( třeba mě dost překvapilo, od kolika lidí jsem slyšela, že se potkáme jako loni na CITO v Čečovicích a ona taková Kdyně dost láká)

no a je to na depku. Který event navštívit a který vynechat? Ale do Prahy bych alespoň na jeden :wub:  ráda nakoukla.

Nedostatek financí a času řešíme všichni, ale mít depku z toho co jsem musel oželet ? Stejně už to nenapravím...

• 0

#1535 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 14:09

Zvědavka přeci bude pořáda CITO svého auta, ne? :lol:

To jsem chtěl já, ale když mi to Kulíšek nespolknul, tak jsem to odpískal a zrovna v sobotu jsem geovůz vlastnoručně odCITOval :D.

• 0

#1536 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 14:14

Jakej zbytek míst? Tam je kapacita 26 míst. Delegace z jihu si může rezervovat dalších 26 náhradníků pro případné opakování tématu!

Aha, takže minieventy, tak to chápu, že máte depresi z nedostatku míst.

• 0

#1537 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 14:23

To jsem chtěl já, ale když mi to Kulíšek nespolknul, tak jsem to odpískal a zrovna v sobotu jsem geovůz vlastnoručně odCITOval :D.

A máš aspoň fotky? :lol:

• 0

#1538 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 15:10

Fotky ? Zaplaťbůh ne :)

• 0

#1539 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 10:58

I o tomto se zmiňují na slovenském fóru:

http://coord.info/GC4XJCA

http://www.geocachin...d2-108dba1d7e42

:-(

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1540 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 11:03

Jiné národy prostě nechápou, že jim stačí selský rozum, ale jiné národy lpí na doslovném výkladu jakýchkoli pravidel. A pak se u nás nejvíc v Evropě chodí na červenou.

• 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama