Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1561 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 22:56

No comment :-(

Přiložené miniatury

• DSC07356.JPG

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1562 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 6:38

.... Ale že mi z keše zmizela mudlokarta, to jsem opravdu valila oči :huh: .

Podotýkám, že možnost náhodného nalezení mudlou zejména v zimním období se limitně blíží k nule...

Někdo zakládá novou keš.

• 0

#1563 ewwwe

ewwwe

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 7:31

Jaky mate nazor na toto?

http://coord.info/GC4ZA4X

http://coord.info/GC4XNN2

Tak se pojdme ucit u nas na jihu Cech holandsky...

• 0

#1564 mmartin1977

mmartin1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 7:54

Hint tam stejně není, jak se to jmenuje je celkem jedno :) To by mi vadil spíš ten logbook z účtenky dle popisu z logu... Ale pokud si majitelé kempu v Račově nezaložili speciálně na zakládání nový nick, tak lze kvitovat, že s nula nálezy ownerů aspoň jednu z nich už někdo našel :D

• 0

#1565 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 8:00

Jaky mate nazor na toto?

No, asi stejný jako třeba na GC3WA0Y.

Prostě pro domorodce je to mysterka B)

PS: Ale jak se říká, body nesmrdí

Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 04 březen 2014 - 8:02

• 0

#1566 Ladvanice

Ladvanice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 413 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 8:23

...tak jsem v pátek rozvezl po Geopivku 30 CWG...

...při včerejší dopolední údržbě a kontrole bylo po keších CWG jen zhruba 15...

...právě jsem se dozvěděl, že včera kolem páté odpolední byly v keších asi 2 CWG...

Tak už se těším na další log typu "vzít na sérii děti, asi bych si brzy zoufal - ani v té large pixle není zhola nic na výměnu".

Cwgček jsem se nasponzoroval habadej, na svých či cChrissových keších, to jest starý bol. Ale když ti po oprave s instalací 2 tužek uplynou 4 logy a nekolik lidí napíše- '' nelogoval jsem pač tam nejni tužka''

tak si nestačis tukat na hlavu, co ti tam chodí za lojzy. Podotýkam že to je případ vicero keší.

• 1

#1567 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 11:15

Jaky mate nazor na toto?

Keška o ničem, jen to tam nikdo, kromě FTFkaře nenapíše. Ostatní děkují za keš.

• 1

#1568 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 11:19

...tak jsem v pátek rozvezl po Geopivku 30 CWG...

...při včerejší dopolední údržbě a kontrole bylo po keších CWG jen zhruba 15...

...právě jsem se dozvěděl, že včera kolem páté odpolední byly v keších asi 2 CWG...

Tak už se těším na další log typu "vzít na sérii děti, asi bych si brzy zoufal - ani v té large pixle není zhola nic na výměnu".

Jednou jsem byl svědkem krásné výměny u bonusovky GeoZoo. Šestiletá holčička si vzala všechna CWGčka a několik hraček a tatík tam dal tužku a papírové kapesníky. Když jsem se do něj pustil, tak udiveně prohlásil, že přece nikdo nemůže chtít, aby to dítě ochudil o radost z nalezených koleček a že se mám starat sám o sebe. Navíc už u sebe nic jiného nemá, tak mám být rád, že tam dal alespoň to. Vzal dítě a s blesky v očích odkráčel.

• 1

#1569 Joe Tramp

Joe Tramp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 11:44

Jednou jsem byl svědkem krásné výměny u bonusovky GeoZoo. Šestiletá holčička si vzala všechna CWGčka a několik hraček a tatík tam dal tužku a papírové kapesníky. Když jsem se do něj pustil, tak udiveně prohlásil, že přece nikdo nemůže chtít, aby to dítě ochudil o radost z nalezených koleček a že se mám starat sám o sebe. Navíc už u sebe nic jiného nemá, tak mám být rád, že tam dal alespoň to. Vzal dítě a s blesky v očích odkráčel.

A co jeho nick? Když už se holčička nedozví, že její otec je zloděj, ať to víme my...

• 0

#1570 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 11:48

Ten tatínek v podstatě řekl: "Přece po mně nechcete, abych svou holčičku vychovával?".

Ono se to nezdá, ale GC poskytuje docela slušný prostor rodičům právě k nenásilné výchově vlastních potomků. Pravidel, psaných či nepsaných, je tu více než dost a naprostá většina z nich se uplatňuje i v běžných životních situacích. Nedávno mě mile překvapila holčička mé sestry (5 let), která nám asistovala u odlovu jedné keše, když za nějakou kartu s pokemonem chtěla do krabičky dát dvě malé panenky, a na to i náš starší prcek (4 roky), který si nechtěl nic vzít, protože u sebe nemá nic na výměnu (a to jako obvykle mohl počítat s tím, že tam za něj dáme naše CWG). Přiměřeně vychované děti si bez svolení svých rodičů nic z keše neberou.

• 9

#1571 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 13:10

Nick už si nepamatuju. Teď jsem projížděl kačery, kteří logovali 24.8.2013, ale nevzpomněl jsem si. Zkusil jsem to podle fotek v galeriích, ale hned u prvního jsem si stránku omylem zavřel :-)

• 0

#1572 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 13:37

Jaky mate nazor na toto?

Hele, možná můžem bejt rádi, že tomu listingu neni rozumět :D! Vzhledem k tomu, že ten holandskej kemp, jehož majitelé ty keše založili (Mléčná dráha), je nudistickej, tak kdo ví, co se v tam píše :D :D :D!

Jinak na první stránce kempu mají například toto:

Wij zijn nu in het voorjaar bezig met het uitzetten van geocaches om voor U een aantal mooie wandelingen uit te zetten die U via Uw smartphone of GPS kunt lopen. Dit om U te helpen om dit mooie gebied te ontdekken.

• 0

#1573 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 13:52

No holandsky neumím, ale píše se tam asi něco o tom, že těch kešek bude víc, aby měli kam chodit na pěkné procházky s GPSkama. Jinak to, že cizinci si zakládají kešky v místech, kam jezdí na dovolené, není nic neobvyklého. Uváděl jsem třeba případ našinci založené kešky v Bulharsku, u Němců je to též časté. Takže záleží jen na reviewerovi, zdali to pustí, neb by měla stále platit podmínka, že cizozemec musí doložit, kdo se mu o kešku bude starat.

• 0

#1574 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 14:00

Todle založili majitelé toho nudikempu, který tam zřejmě bydlej nastálo. Nic proti, ale když už nem.žou ten listing napsat česky, tak by se mohli obtěžovat aspoň s angličtinou, že. Stránky kempu mají čtyřjazyčný.

• 1

#1575 ewwwe

ewwwe

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 14:05

:)  tak to je dobre - aspon budu mit taky kam chodit na pekne prochazky s GPSkou - jen doufam - ze nebudu potkavat nejake nahate Holandany... Jeste by mi chteli ukazovat nejake mikro.

Kdyz jsem byla na Krete - byly tam kesky zalozene prakticky jenom Nemci - ale meli bud anglicky nebo nemecky listing - proti tomu nic nemam...

• 3

#1576 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 14:29

Todle založili majitelé toho nudikempu, který tam zřejmě bydlej nastálo. Nic proti, ale když už nem.žou ten listing napsat česky, tak by se mohli obtěžovat aspoň s angličtinou, že. Stránky kempu mají čtyřjazyčný.

To mas jedno. Stejne listing u tradicky nikdo necte, tak je jedno jesli si to neprectou holandsky nebo papuansky.

• 0

#1577 Worfsson

Worfsson

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2014 - 15:39

Tož mi to nedá a také si tu musím trochu povzdychnout a to kvůli neochotě některých lidí jakkoli reagovat na zaslané zprávy či dotazy. Ownery o radu k luštění jejich mysterek nežádám a nikdy jsem to nedělal; výjimku však někdy učiním, když se mi keš podaří ulovit BF.

Troufám si říct, že jsem slušný; pozdravím, poprosím a předem poděkuji, pravopis a úpravu si zkontroluji - a co myslíte? Odpoví tak polovina... Budiž, mají na to právo. Ale dost mě zklamalo, že podobným způsobem (neza)reagoval i takové eso jako Niximor, když jsem se ptal, zda by v jeho CWG kolekci nešla přidat ještě jedna možnost exportu z databáze. Jeden mail zaslaný přímo, druhý s odstupem doby přes profil - a nic. Chápal bych, kdyby mi dopověděl, že to nejde, je to náročné, nebo na to zkrátka nemá čas. Ale žádná reakce? Ach jo... :(

• 0

#1578 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2014 - 15:30

V Holandsku jsem byl, psanou holandštinu jsem vždycky podle trosek své němčiny přelouskal. Mluvená zní strašně. Ale všichni tam uměli anglicky nebo (a) německy, tohle mi připadá, že dělají keše pro ubytované ve svém kempu. Holandských kempů je tu víc, jeden má keš založenou Čechy ale s listingem i v holandštině a angličtině GC1ENN2. Proti holandštině jako takové nic nemám, jen když si chci přečíst i listing, mám z tradičky mysterku. Oni ty listingy mají ale hodně stručné.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 05 březen 2014 - 15:30

• 1

#1579 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2014 - 15:48

Nemá někdo možnost zkusit založit v Holandsku keš jen s českým listingem? A pokud možno mysterku nebo earthku, ať máme navrch  :D

• 0

#1580 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2014 - 18:59

Nemá někdo možnost zkusit založit v Holandsku keš jen s českým listingem? A pokud možno mysterku nebo earthku, ať máme navrch  :D

Ta earthka by měla výhodu, že nemusíš revírníkovi vysvětlovat, kdo o ni bude pečovat, ale obávám se, že holandskej earthrevírník by ti to hodil na hlavu, že nerozumí listingu. Leda bys ukecal Geowarecze. Co třeba pouze česky psanou multinu s úvodkama v Holandsku a finálkou v Čechách? :D

• 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama