Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1621 sadmanwholikesblues

sadmanwholikesblues

Copak jmelí, ale jmelí!

• Members
  • PipPipPip
  • 423 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 18:48

Ach jo, co je to za hloupy zvyk cpat krabicky do hnusnych, mokrych, zablacenych, roztrhanych, eklhaft igelitek? A to dokonce i v pohode tesnici Lock'n'Lock. Z dnesnich ctyr kesi byly dve v takovemto fujtajblu...

• 3

#1622 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 19:00

Ach jo, co je to za hloupy zvyk cpat krabicky do hnusnych, mokrych, zablacenych, roztrhanych, eklhaft igelitek? A to dokonce i v pohode tesnici Lock'n'Lock. Z dnesnich ctyr kesi byly dve v takovemto fujtajblu...

Přece kvůli tomu, aby keš měla příjemné mikroklima a po dešti byla udržována v sympatické vlhké atmosféře i tehdy, když kolem je všechno jako troud. Je to ekologické - tvoří se tak útočiště pro slimáčky!

• 7

#1623 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 20:29

To je nová rostlina igeliticus humilis.

• 0

#1624 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 20:32

Dneska jsem byl na citu a docela jsem koukal, jak lidi makají. Kolem dvacítky lidí neustále postávalo kolem kontejneru, vyměňovali cwgčka, opisovali si navzájem trackovací kódy, zalogovali se a šli po svých :-( Někteří až ke konci šli do lesíka a něco málo přinesli, ale i tak bych je nejraději vyhnal.

to je důvod, proč na Cita už nechodíme 

• 0

#1625 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 21:13

Dneska jsem byl na citu a docela jsem koukal, jak lidi makají. Kolem dvacítky lidí neustále postávalo kolem kontejneru, vyměňovali cwgčka, opisovali si navzájem trackovací kódy, zalogovali se a šli po svých :-( Někteří až ke konci šli do lesíka a něco málo přinesli, ale i tak bych je nejraději vyhnal.

To mluvíš jakože o GC4Z7Y0 ? Dívám se na fotky a řekl bych, že toho naopak zmákli hodně. Případnejma příživníkama (těma na debordelizační straně barikády) se nenech rozhodit.

• 0
> Body nesmrdí <
Nepřijímám notifikace.Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#1626 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 8:26

Hodně toho zmákli ti, co makali :-)

• 0

#1627 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2014 - 22:47

Tak to se ti vůbec nedivím, že máš depku. :( Keše Buď fit se mi líbí, hlavně wiga, ale tohle by mi celou výpravu jistě dost otrávilo...

A ještě já přispěju svou blbostí. STF!! Proč na mě nepočkalo o ty dvě minuty FTF... Ještě jsem si zničil klidnej večer a asi uhnal kašel... Žádný další FTF hon nedělám, tohle šaškování přenechávám jiným.

• 1

#1628 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2014 - 23:17

Kolik vás v tom Žatci je ?  Na mě teď během 14 dnů počkalo u Nýrska dvakrát TTF skoro týden :) .

• 0

#1629 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2014 - 23:44

Kolik vás v tom Žatci je ?  Na mě teď během 14 dnů počkalo u Nýrska dvakrát TTF skoro týden :) .

Neřekl bych, že by nás tu bylo hodně, ale když člověku na druhé straně města pípne keš, tak je to lákavý si pro ní dojít (ber to tak, že vzduškou čarou je to vzdálenost 1,8 km, takže nic extra daleko). :) Ale zase na druhou stranu jsem si ušetřil pohled za dne - místo znám a je to takový průměr.

My tu hlavně máme vyhlášené lovce FTF, tak proto je zde bedne rychle obsazená.

• 0

#1630 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 0:24

To my taky, ale jejich aktivita výrazně klesá s délkou nutné pěší chůze :)

• 0

#1631 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 7:41

LUBBEZ: nejdřív jsem souhlasně pokyvoval, pak mi to ale došlo. To už jsem přece tolikrát zažil...

Když ti to vadilo (a správně) a když už ses chtěl angažovat, pročs to neudělal pořádně? Proč ses nechal odbýt lesníkem a proč už vůbec ses nechal splejt policajtama? Je klidně možné, že myslifci měli vyjímku; navíc ta praxe je vcelku běžná, že si vjedou v les. S tím hnízdištěm orla je to divné... je to pravda? A co je to blízko?

Poliši samosebou ty myslifci znají a konat se jim nechce. Proto mají služební čísla a proto také ty můžeš podat stížnost a žádat vysvětlení.

Udělals to? Nebo seš jenom otrávenej nespravedlností a neřádem a máš depresi?

• 2

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1632 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 10:13

To, že se hon konal přímo u hnízdiště orla je všem jedno.

Tohle mě zaujalo. Fakt v té oblasti má mít hnízdo orel? V téhle oblasti se mi to totiž zrovna nezdá. Nemělo jít spíše o jiný druh (třeba sokol, výr?) a bylo myšleno letošní hnízdo, nebo oblast kde v minulých letech něco hnízdilo?

Abych nebyla OT, jestli se to nedozvím, budu mít hroznou depresi, ještě větší než mám momentálně. V práci nestíhám, lovit nemám čas, doma jak práce na kostele, znáte to....

• 0

#1633 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 21:06

Ročně u nás dochází zhruba ke 1400 sebevraždám, průměrná hustota je 0,5 keše/km2 a dále roste, takže je velmi pravděpodobné, že k sebevraždám poblíž keše bude docházet stále častěji. K nejvíce sebevraždám statisticky dochází od března do června (a úplně nejvíce právě v březnu), a to v pondělí (následně poměr až do neděle výrazně klesá). Tím nesnižuji tragédii zmařeného lidského života ani šok ownera (samozřejmě bych to u své keše zažít nechtěl, u jedné "stihli" najít tělo pár měsíců před publikací), ale těchto případů zkrátka bude přibývat ... tak si zvykejte.

Měl jsi pravdu: GLDM1225

Tento příspěvek byl upraven od Smogeo: 29 březen 2014 - 22:56

• 0
> Body nesmrdí <
Nepřijímám notifikace.Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#1634 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 22:49

Hm, asi bych měla mít depku z jednoho netového obchodu, co slibuje, jak zboží a CWG pošle druhý den. Skutečnost je, že přepravci zásilku předal přesně po čtyřech dnech od došlé platby. Když jsem si po dnu, kdy nepřišly ani korektury, dovolila ověřující dotaz, jestli jim došly soubory s podklady a proč se neozývají, když už by podle svých slibů na úvodní stránce měli zásilku odesílat....dočkala jsem se smíchu a prapodivné odpovědi na očekávání, že když platbu mají od pondělního odpoledne, nejdéle v pátek bych měla mít zásilku ( jiná firma to stíhá ve stejné situaci už ve čtvrtek ) Hm, asi o zákazníky nestojí, dobrá, beru na vědomí. Tu druhou propisku, co měli poslat a neposlali ať si nechají, já už je jako zákazník rozhodně objednávkou obtěžovat nebudu. :D

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 29 březen 2014 - 23:06

• 0

#1635 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 0:10

Dlouho žiju v přesvědčení, že motorkář dávno jsi? Nebo jsem z nějakého tvého příspěvku jen získala mylný dojem?

Dneska měli motorkáři rojení, najezdila jsem autem cca 120 km a skoro bych mohla být na depku z toho, jak se někteří chovají.

Chápu, že mají radost z hezkého počasí, ale ohrožovat zbytečně ostatní by nemuseli. Už se ani nedivím, proč si plno lidí pořizuje do auta kameru.

• 0

#1636 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 7:51

Jo tak dneska mi to nedalo, a šel jsem se tam podívat znovu. Abych nekecal, testoval jsem umístění zón nového wiga a dostal jsem se zase až k místu hnízdění. Oproti minulým letům  ochranáři natahali těch igelitovejch zábran tak čtyřikrát tolik. Na cedulích není psáno, co je to za fógla, ale opravdu žiju v přesvědčení že to je orel skalní. Na jedné skále je přidělaná bedna tak metr na metr na 80 cenťáků. Jestli tam něco je nebo ne nevím. V tom zakázaném období tam prostě nechodím. Je fakt, že motorku si nekoupím, ale mé já utrpělo. :-) Jo a bordel z lesa budu odnášet dál.

Tak to bude asi toto, ne?

http://labskepiskovc...la-stehovaveho/

• 0

#1637 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 9:53

To je na depku... Z pc a tabletu se sem od veceranedostanu ale z mobilu pres stejnou wifi jo. Co s tim sakra?
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1638 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 10:02

To je na depku... Z pc a tabletu se sem od veceranedostanu ale z mobilu pres stejnou wifi jo. Co s tim sakra?

To je geošotek. Potrestal tě za tu PM keš :D! Na mobil zapomněl, příště bude důslednější!

• 0

#1639 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 10:08

To je geošotek. Potrestal tě za tu PM keš :D! Na mobil zapomněl, příště bude důslednější!

Spis hlavni Murphyho zakon. "co se muze podelat, to se taky zakonite podela" :/
  • 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1640 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 10:19

Spis hlavni Murphyho zakon. "co se muze podelat, to se taky zakonite podela" :/

To evidentně neplatí, mobil se ti nepodělal.

• 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka