To evidentně neplatí, mobil se ti nepodělal.
Ten je rozbitej uz dlouho bo mi vypadl z kapsy takze misto iPhone mam ted takzvany "uPad" s pavoukem na displeji...
Publikováno 30 March 2014 - 10:57
To evidentně neplatí, mobil se ti nepodělal.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 30 March 2014 - 11:05
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 30 March 2014 - 12:06
Teda, ty lidi jsou čím dál chytřejší. Zalogovat mi 2D keš s tím že v logbooku nejsou, jelikož v keši není tužka...
Publikováno 30 March 2014 - 12:21
Ať neupadáme až tolik do geodeprese, nebyl by Kapso nějaký článek o geocachingu v Rusku? Nemyslím tentokrát zajímavá místa, ale spíš místní komunitu.
Bohužel se místní komunitou skoro neznám a z článků o Rusku mám zatím jen toto:
FTF expedice Severny - pokus o 10 let staré FTF.
Požár dřevěného chrámu v Ljadinách - zajímavý materiál od ruského kačera doplněný mými fotkami.
Solovecké ostrovy - asi TOP místo, které jsem kdy navštívil, mám tam i Earthku Святое озеро, která rok a půl čekala na FTF.
Ale abych se držel tématu, tak ke geodepresi mě včera přivedl kačer (cca 400 nálezů), který mi grabnul dva TB ještě než jsem stačil vůbec dojet domů, natož je zalogovat do kešky, do které jsem je dal - a to jsem byl na lovu jen pár desítek km od HC.
Publikováno 30 March 2014 - 12:22
To je na depku... Z pc a tabletu se sem od veceranedostanu ale z mobilu pres stejnou wifi jo. Co s tim sakra?
Mám problém se sem přihlásit z domácího počítače už pár dní - chvílemi prostě nefunguje. Ještě horší je to se SZ - nechávám si posílat kopie na mail, takže vím, kdo mi co napsal, ale tady se do svých SZ, abych mohla odpovědět, prostě nedostanu, nechápu proč. Od včerejšího večera se mi jen vysvítí kolem obálky tečkovaný obdélníček a nic, dál se nedostanu. Už jsem zkoušela kolikrát - podobné to bylo před pár dny, ale tehdy se asi po osmém pokusu přece jen zadařilo.
Nevíte někdo, jestli je problém tady, děje se totéž ještě někomu dalšímu?
Pro mr3ska: kontakt na Kulíška bez SZ nemám. Pochybuji, že ho teď zastihneš zprávou přes profil. Měl jsi mu napsat alespoň včera večer.
Publikováno 30 March 2014 - 13:31
Někdo se po mně snad shání, že tu vidím své jméno?
EDIT: Sice mimo GC, ale také to s tím trochu souvisí, mám bohužel nové telefonní číslo. To se mi zase dlouho nikdo nebude moci dovolat...a ještě budu "kamenován" za to, že neodpovídám na smsky.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 30 March 2014 - 13:33
Publikováno 30 March 2014 - 15:33
Někdo se po mně snad shání, že tu vidím své jméno?
Publikováno 30 March 2014 - 16:18
Ano ja jsem se shanel neb jsem si to trochu necekane hasil na Zatec. Rikal jsem si co zajit na jedno Zatecke zrzave (normalne nepiju ale udelal bych vyjimku). Nicmene uz zas valim domu do Praglu takze holt jindy.
Jak už jsem psal do SZ, škoda, že si nenapsal dřív.
A teď k "depresi"...byl jsem na kontrole své keše a nenašel jsem ji. Nálezy má...
Publikováno 30 March 2014 - 17:31
A ted mi rekni kterou pac ja jsem dneska nenasel 4 tvoje
Publikováno 30 March 2014 - 17:47
To jsou mi zase špatné zprávy...
Alepoň už jsem zprovoznil kolo, takže doprava po městě a opravování keší je otázkou pár minut.
Publikováno 30 March 2014 - 19:37
No, to je další důvod k trošce deprese. Ačkoliv si kolo udržuju a pravidelně nechávam servisovat, po zimě mě to zatim stálo 1.700,- Kč a ještě budu muset koupit novej zadní přesmykač. Na ten už jsem teď před vejplatou neměl
Publikováno 30 March 2014 - 20:52
Dlouho žiju v přesvědčení, že motorkář dávno jsi? Nebo jsem z nějakého tvého příspěvku jen získala mylný dojem?
Dneska měli motorkáři rojení, najezdila jsem autem cca 120 km a skoro bych mohla být na depku z toho, jak se někteří chovají.
Chápu, že mají radost z hezkého počasí, ale ohrožovat zbytečně ostatní by nemuseli. Už se ani nedivím, proč si plno lidí pořizuje do auta kameru.
To se nediv v takovém krásném počasí. Ale někdy si na motorku sedni, abys měla i jiný pohled než jako řidička auta. Najdou se pitomci na motorce, v autě i na kole. Vždy je to pouze o lidech. Já jsem se vždycky cítila víc ohrožená na motorce než v autě. Na kole se na silnici necítím vůbec bezpečně, tam se dá aspoň ujet mimo komunikace.
Publikováno 30 March 2014 - 21:39
Máš pravdu, že nezodpovědní se najdou ve všech skupinách - jako spolujezdec jsem motorku zažila a pak i jedno celé léto a bohatě mi stačilo. Jak to neřídím, tak se bojím. Kdysi Babeta s automatickou převodovkou byla super, teď uvažuji o skútříku, když už by to nemuselo po změně předpisů mít jen 50 kubíků. Koloběžku jsme doma nakonec zavrhly, kolo nějak nepřežilo zimu - asi budu měnit obě gumy.
Ale po tom, co jsem s motorkáři zažila jako řidič i chodec uprostřed města ( frajeřili Němci, celá kolona - naštěstí to odnesl jen jeden z nich a chodci stihli uskočit ), jsem z nich fakt často na depku. Je to o jedincích, ale kolik bylo nehod, že to nepřežil někdo z rodiny, která jela autem a dovnitř jim vletěla motorka. Dnešní zprávy taky stačily, jeden motorkář a spolujezdkyně od jiného....
Takže depky by mohl být vagón, ale krásné počasí a pár keší to srovnalo
Publikováno 06 April 2014 - 11:27
Včera jsme šli na jednu noční. Start byl na rozcestí s klasickou infotabulí naučné stezky. Když jsme se za třičtvrtě hodiny vrátili, našli jsme rozcestí a hromadu třísek. Asi se někdo díval na Proč?. Ach jo...
Publikováno 12 April 2014 - 22:51
Dnes jsem byl na nekolik kesi v parku kolem Konopiste a musim rict, ze jsem z toho byl drobet rozcarovany. Z osmi kesi jsem ve trech nasel lizatka, cokoladu a bonbony. Chapu, ze na takhle "turisticky vytizenym" miste budou lovit i ti, co o geocachingu slyseli jen z TV, ale tak snad by i tihle lidi meli mit rozum a nedavat do pixly, ktera do dalsiho nalezu muze venku nejakou dobu lezet, zadne potraviny...
Publikováno 12 April 2014 - 23:21
Jéé, ona už čísla keší začínají pětkou?
Tento příspěvek byl upraven od Trhac: 12 April 2014 - 23:21
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 April 2014 - 23:23
Včera jsme šli na jednu noční. Start byl na rozcestí s klasickou infotabulí naučné stezky. Když jsme se za třičtvrtě hodiny vrátili, našli jsme rozcestí a hromadu třísek.
No, nepotěšilo... Sice to, jestli se nepletu, nebyla tabule NS, ale jenom taková obecně informativní na vstupu do lesoparku, ale škoda ji. Upřímně řečeno, ani si pořádně nedokážu představit, jak takovou bytelnou konstrukci (hranaté trámky jako tlustá paže) bylo možné impromtu na třísky proměnit. Jenže co horšího - na konstrukci tabule byly dvě kopie úvodních indicií té multiny a jako na potvoru zrovna jedny z těch nejčerstvějších. Sice ještě několikery v okruhu cca 10 m budou, ale nejsem si moc jist, zda víc než jedny či dvoje jsou v obdobně použitelném stavu. Jinými slovy: Tam, kde doposud byla dostatečná redundance, po tomhle incidentu možná provozuschopnost visí na jediném proužku. A to jsem si po podzimní údržbě maloval, že tam na nějakou kontrolu zase nejmíň rok a půl nebudu muset...
Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 12 April 2014 - 23:26
Publikováno 12 April 2014 - 23:40
No, nepotěšilo...
Ty stojny myslím zůstaly stát, odnesla to hlavně tabule, rám, stříška. To spíš při opravě by mohli dílo dokonat, ale odlovu nic nebrání, my použili jiné a v celkem v pohodě.
Publikováno 13 April 2014 - 6:05
Dnes jsem byl na nekolik kesi v parku kolem Konopiste a musim rict, ze jsem z toho byl drobet rozcarovany. Z osmi kesi jsem ve trech nasel lizatka, cokoladu a bonbony. Chapu, ze na takhle "turisticky vytizenym" miste budou lovit i ti, co o geocachingu slyseli jen z TV, ale tak snad by i tihle lidi meli mit rozum a nedavat do pixly, ktera do dalsiho nalezu muze venku nejakou dobu lezet, zadne potraviny...
Já včera našel kešku a v ní taky rozpuštěné lízátko, kaštan, kámen, zapalovač a logbook. Tak jsem chvíli znejistěl, jestli to není keš nějakého projektu, jak nemá vypadat obsah keše.
Publikováno 13 April 2014 - 6:58
Já včera našel kešku a v ní taky rozpuštěné lízátko, kaštan, kámen, zapalovač a logbook. Tak jsem chvíli znejistěl, jestli to není keš nějakého projektu, jak nemá vypadat obsah keše.
Ne-e, to by tam byly ještě semínka trávy, tři placky KSČM a malá flaštička nějaký samohonky, a nebyl by tam ten logbook, alebrž zmuchlanej papír a tři lístky na tramvaj s logama.
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů