Zdravim
Dnes jsem si přečetl zajímavý log na mé keši. Jsou to jen tři slova: Nijak zvlášť nezaujala. Nic víc. To, že keš někoho nezaujme to chápu. Kdyby to napsal někdo kdo s touto hrou, to bych také snad pochopil a omluvil. Ovšem podle profilu se jedná o někoho kdo se geocachingu věnuje mnoho let a proto bych čekal trochu jiný typ logu. Obávám se, že to nebylo ode mně vhodně zvolené hodnotící měřítko.
Když jsem před lety začal s geocachingem v článku který jsem o něm četl se psalo také o tom, že je vhodné ownerovi za keš poděkovat. Od své první kešky se toho držím ať se mi keš líbí nebo ne. Jsou to také jen tři slova a opravdu netrvá dlouho je napsat. Zkuste si to.
Myškin
Chápu, že takový log nepotěší, ale občas (spíš teda výjimečně) něco takového musím napsat. I když se zrovna na tu keš těším, přijdou okolnosti které ti nesednou nebo je špatná konstelace hvězd, šlápneš na bludný kořen...a nakonec se ti ta keš vůbec nelíbí. To pak člověk nemůže napsat, že to bylo super. Každopádně téměř vždy poděkuji (pokud to není sklenice nacpaná papírky strčená do autobusové zastávky).