Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1681 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 20:10

Zdravim

Dnes jsem si přečetl zajímavý log na mé keši. Jsou to jen tři slova: Nijak zvlášť nezaujala. Nic víc. To, že keš někoho nezaujme to chápu. Kdyby to napsal někdo kdo s touto hrou, to bych také snad pochopil a omluvil. Ovšem podle profilu se jedná o někoho kdo se geocachingu věnuje mnoho let a proto bych čekal trochu jiný typ logu. Obávám se, že to nebylo ode mně vhodně zvolené hodnotící měřítko.

Když jsem před lety začal s geocachingem v článku který jsem o něm četl se psalo také o tom, že je vhodné ownerovi za keš poděkovat. Od své první kešky se toho držím ať se mi keš líbí nebo ne. Jsou to také jen tři slova a opravdu netrvá dlouho je napsat. Zkuste si to.

Myškin

Chápu, že takový log nepotěší, ale občas (spíš teda výjimečně) něco takového musím napsat. I když se zrovna na tu keš těším, přijdou okolnosti které ti nesednou nebo je špatná konstelace hvězd, šlápneš na bludný kořen...a nakonec se ti ta keš vůbec nelíbí. To pak člověk nemůže napsat, že to bylo super. Každopádně téměř vždy poděkuji (pokud to není sklenice nacpaná papírky strčená do autobusové zastávky).

• 0

#1682 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 20:57

...druhou někdo asi jen tak z plezíru prostě vzal a umístil o pár metrů jinam.

To se stává, když ti frajer s nejluxusnější nejdražší a nejdokonalejší navigací chce ukázat kde je doopravdy přesná nula.

• 2
> Body nesmrdí <
Nepřijímám notifikace.Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#1683 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 21:10

To se stává, když ti frajer s nejluxusnější nejdražší a nejdokonalejší navigací chce ukázat kde je doopravdy přesná nula.

... a ze se v logu nepriznal. Abych vedel na koho si davat pozor. :D

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1684 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 22 April 2014 - 11:23

To by se jeden po...

Out: odrazka In: bonbon

Zalogoval kačer s 167 nálezy... Ach jo...
  • 1

#1685 Velky Praktik

Velky Praktik

Velký Praktik

• Members
  • PipPipPip
  • 123 příspěvků(y)

Publikováno 22 April 2014 - 11:50

Zjišťuji, že dnešním dnem jsem se stala kačerem teoretikem :( Tak buď přestanu plkat na fóru, nebo začnu lovit powertraily :D!

Vazne TEPRVE dnes?? Tak to uz chybi jen jeden zazrak do svatoreceni.

Zdravim

Dnes jsem si přečetl zajímavý log na mé keši. Jsou to jen tři slova: Nijak zvlášť nezaujala. Nic víc. To, že keš někoho nezaujme to chápu. Kdyby to napsal někdo kdo s touto hrou, to bych také snad pochopil a omluvil. Ovšem podle profilu se jedná o někoho kdo se geocachingu věnuje mnoho let...

Mne tedy neprijde, ze by se VENOVAL geocachingu mnoho let. Vzhledem k tomu, ze za 7 let neodlovil skoro nic.

Tento příspěvek byl upraven od Velky Praktik: 22 April 2014 - 12:20

• 0

Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem teoretikem.

#1686 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 22 April 2014 - 20:55

To by se jeden po...

Out: odrazka In: bonbon

Zalogoval kačer s 167 nálezy... Ach jo...

Na geodepresi je takový problém až když Tě dotyčný pošle vulgárně do háje poté, co mu přátelsky vysvětlíš proč že takový trade není dobrý, potažmo že nechceš aby keš zvířátka vymudlila. Do té doby si není na co stěžovat; jestli jsi již učinil výše naznačený krok, gratuluji, zaděláváš si na skutečnou geodepresi, nikoliv jen virtuální bolínkovství B)

• -2

#1687 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 22 April 2014 - 23:10

Dnes jsem si přečetl zajímavý log na mé keši. Jsou to jen tři slova: Nijak zvlášť nezaujala.

No, když nezaujala, tak nezaujala. Svět se nezboří. Pokud se v tomto smyslu vyjádří víc lidí, tak zpytuji svědomí a zkusím se polepšit. Ale když by to byl názor zcela ojedinělý, tak to asi něco říká o dotyčném... Napadá mne přitom biblický příměr "o perlách a vepřovém..." (Matouš 7, 6)

• 2
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1688 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2014 - 5:37

Na geodepresi je takový problém až když Tě dotyčný pošle vulgárně do háje poté, co mu přátelsky vysvětlíš proč že takový trade není dobrý, potažmo že nechceš aby keš zvířátka vymudlila. Do té doby si není na co stěžovat; jestli jsi již učinil výše naznačený krok, gratuluji, zaděláváš si na skutečnou geodepresi, nikoliv jen virtuální bolínkovství B)

To jsem samozřejmě udělala, zatím se dotyčný neozval...

Mimochodem, moderátoři, fakt si už ani v tomhle vlákně nemůže člověk postěžovat, aniž by ho hned někdo obvinil z onoho 'virtuálního bolínkovství'???
  • 0

#1689 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2014 - 21:30

U Mostu publikovali sérii keší věnovaných bývalým budovám v bývalém městě... :( Hned to člověku zhorší náladu, když má rád historii a připomene se mu, že tady byla zbořena spousta krásných staveb úplně zbytečně...celé město úplně zbytečně... :(

• 1

#1690 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2014 - 22:28

Me dnes dost prekvapil jeden log na kesi. Nekdo, kdo si mou kesku vybral jako svou prvni (to je sice potesujici zprava) udelal to, ze si vyfotil komplet geoobjekt a pridal to do sveho logu. Tak vlastne lidi co si toho vsimli pripravil o prvni dojem a o trosku hledani. Nastesti jsem si toho logu pomerne brzy vsiml. Mimochodem ten log obsahoval jen smajlika ":)". Jestli tohle je "nova generace" tak to teda potes...

• 2

#1691 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2014 - 22:48

Teď mám docela strach a přemýšlím, jestli jsem se někdy v začátcích také nezalogoval jen smajlíkem, ale snad ne...
Jinak sám nemám rád logy typu ,,:)" či TFTC a nic víc. Dneska už je po lidech problém chtít i jednu větu, nebo alespoň nějaké.slovní spojení. Na všechno jsou zkratky a smajlíci...
  • 6

#1692 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 24 April 2014 - 8:03

Zblbni je do odznacku a zacnou psat sami. Ja se tak posunul z prumeru cca 50 slov na 75 na log. Samozrejme, musis pak resit i dalsi koniny jako za ti kamaradi zacnou rikat: "Dneska na pivo nejdu, potrebuji odlovit cache do streaku." apod.
  • 0

#1693 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 24 April 2014 - 8:47

Zblbni je do odznacku a zacnou psat sami. Ja se tak posunul z prumeru cca 50 slov na 75 na log. Samozrejme, musis pak resit i dalsi koniny jako za ti kamaradi zacnou rikat: "Dneska na pivo nejdu, potrebuji odlovit cache do streaku." apod.

Odznáčky jsou někdy zajímavé a chytlavé,..... konečně jsem dokončil 81D/T a pokračuji dál...... v T5 už víc nemůžu získat :)

• 0

#1694 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 10:00

Na můj mail na gcm.cz, který používám jen na geocaching, mi dorazil podivný mail z adresy detb@isic.cvut.cz.

Píšou tam, že děkují za použití isic, ale že jsem nedodržel smlouvu 1234567891011121314 a mám tam dluh přes šest tisíc korun a vyhrožují soudem. :-) Jednak jsem na ČVUT nestudoval, jednak v době mých studií žádné isic karty nebyly a jednak pracuju jako vedoucí oddělení pohledávek, takže vím, jak má taková upomínka vypadat :-) Žádné platební symboly, žádné číslo účtu, jen kontaktní telefon. Takže nějaký studentský vtip ze Strahov Valley.

Do geodeprese je to proto, jak se k takovým lidem dostává adresa mailu, ze které se ani nedá nic posílat.

• 1

#1695 Guest_Paprikas(i)_*

Guest_Paprikas(i)_*
  • Guests

Publikováno 28 April 2014 - 10:21

hele vono nemusí jít nutně jenom o srandu. Záleží jaky je to telefonní číslo - divil by ses, kolik lidí na takovej mail reaguje tím, že si chce zjistit o jakou pohledávku se jedná. Zavolaj na číslo, a "útočník" podle sazebníku kasíruje.

Pozor na to...

Tento příspěvek byl upraven od Paprikas(i): 28 April 2014 - 10:21

• 1

#1696 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 11:11

Možná by to zajímalo policii, nedávno proběhlo na idnes že takhle nějací šmejdi inkasujou od důchodců, rozesílaj tisíce dopisů s domnělým dluhem a berou peníze za ty telefony, ty údaje tam nejsou schválně.

• 1

#1697 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 12:02

Na můj mail na gcm.cz, který používám jen na geocaching, mi dorazil podivný mail z adresy detb@isic.cvut.cz.

Píšou tam, že děkují za použití isic, ale že jsem nedodržel smlouvu 1234567891011121314 a mám tam dluh přes šest tisíc korun a vyhrožují soudem. :-) Jednak jsem na ČVUT nestudoval, jednak v době mých studií žádné isic karty nebyly a jednak pracuju jako vedoucí oddělení pohledávek, takže vím, jak má taková upomínka vypadat :-) Žádné platební symboly, žádné číslo účtu, jen kontaktní telefon. Takže nějaký studentský vtip ze Strahov Valley.

Do geodeprese je to proto, jak se k takovým lidem dostává adresa mailu, ze které se ani nedá nic posílat.

Teď jsem ten článek dočetl. 
http://www.zive.cz/b...61/default.aspx

• 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#1698 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 12:58

Tak pár dní postrádám minci a teď mi přišlo z Německa její discovernutí s tím, že v obalu je jen číslo. Prostě někdo minci ukradl a do obalu vložil papírek s číslem a poslal dál. Mám podezření na jednoho němce, tak jsem mu hned psala email, ale asi je to zbytečné. Ale nejvíc mě fascinuje ta drzost poslat dál číslo mince.  

• 0

#1699 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 14:53

No, ja jsem si vozil s sebou geo-kachnu (TB) a na Skorapkach jsem ji poslal do sveta, pote co uz mela nacestovano pres 2500km, jenze hned treti clovek - kacerka - co ji dostala do ruky ji uz ma skoro 2 mesice u sebe a na maily kdy ji posune dal nereaguje. Ma sice jen 250 nalezu, ale je PM a na GC podle profilu chodi. Zacinam mit trochu depresi. :(

• 0

#1700 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 15:13

Teď jsem ten článek dočetl. 
http://www.zive.cz/b...61/default.aspx

Jo, to je přesně ono. Tak to nebude Strahov. Mail gcm.cz nezobrazuje přílohy :-D

• 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama