Začíná mi to připadat jako nějaká moc velká náhoda...
Tak až dostaneš notifikaci na nový TB hotel, tak budeš doma ! Nebo sleduj aukce sbírek CWG na Aukru. Ale podle tý krabky a logbooku to spíš vidím na první možnost.
Publikováno 08 June 2014 - 12:26
Začíná mi to připadat jako nějaká moc velká náhoda...
Tak až dostaneš notifikaci na nový TB hotel, tak budeš doma ! Nebo sleduj aukce sbírek CWG na Aukru. Ale podle tý krabky a logbooku to spíš vidím na první možnost.
Publikováno 15 June 2014 - 9:55
Bůh zaplať za naše reviewery, kteří dokáží všechny NA prověřit a i v případě těch neoprávněných na ně zareagovat tak, jak se na reviewery sluší a patří. Jak sleduji situaci na Slovensku, můžu být víc a víc rád, že jsem Čech.
Publikováno 15 June 2014 - 20:51
Tak jestli je to nějaký magor, který dává NA logy kam ho napadne, tak se nedivím, že ho bude ignorovat.
Publikováno 16 June 2014 - 7:16
To bude asi honzakova aktivita, ne?
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 16 June 2014 - 8:45
Jistě, že je to honzakova aktivita.
Předcházelo tomu viz. přiložený soubor
A zde je keš o kterou se jednalo.
Vršovi se v tohle případě ani tak moc nedivím.
Publikováno 16 June 2014 - 10:52
Jak je ta lidská fantazie velkolepá.
Takové množství výhrůžek a slibů všelijakých inzultací (a to některým slovům raději nerozumím, ale musí to být velmi bolestivé) dokáží ti mírumilovní SK boys vyplodit :-D
Strašně mi připomíná tohoto chlapíka:
*
Publikováno 16 June 2014 - 12:25
Já nějak nejsem schopný myšlenkově probrat, proč někomu vadí, že jsou dvě keše od sebe padesát metrů. Ubližuje to snad někomu?
Znám dvě keše v Čechách, které jsou od sebe asi pět metrů. Jedno je pradávná mysterka, u které asi ani revírníci nemají finální souřadnice. A druhá je tradička, která tam byla přesunuta. A nikoho pokousaného ani s jinou újmou jsem tam neviděl.
Publikováno 16 June 2014 - 13:20
Jedno se musí Honzákovi nechat: je neskutečně asertivní.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 16 June 2014 - 13:38
Pamatuju si, jak jsem si pročítal pravidla a možnosti konkrétně ke kolizím. Je jasně dané mezi stage, keškama atd mít minimálně 161m. Vyjímka ALE může být revírníkem dána (nevím, jestli je teda v pravidlech), pokud owner se dohodne s ostatními ownery, jestli jim to nevadí.
A po zkušenosti z víkendu: vzdálenost v Německu jedné tradice od finále letterboxu je 25m
Publikováno 16 June 2014 - 13:44
Navic v tomto pripade system nehlasi zadnou kolizi, takze Vrso ani zadnou vyjimku udelovat nemusel...
Martin > Madbin > Voyager Reviewer
Publikováno 16 June 2014 - 13:55
Jedno se musí Honzákovi nechat: je neskutečně asertivní.
Vypadlo ti tam n-.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 16 June 2014 - 14:14
Pamatuju si, jak jsem si pročítal pravidla a možnosti konkrétně ke kolizím. Je jasně dané mezi stage, keškama atd mít minimálně 161m....
Kolize mezi stagemi na jedné keši se nepočítají, i když to jsi asi tak myslel, že?
Publikováno 16 June 2014 - 18:01
TFTC
Být to u nějaké mé městské kešky (PETky), tak bych to ještě bral. Být to u nějaké mé tradičky, tak to beru ještě také. Ale mysterka, na které jsem pracoval docela dlouho, vyhrál si s listingem i keší by si snad mohla zasloužit trochu lepší logy...
Publikováno 16 June 2014 - 18:42
TFTC
Být to u nějaké mé městské kešky (PETky), tak bych to ještě bral. Být to u nějaké mé tradičky, tak to beru ještě také. Ale mysterka, na které jsem pracoval docela dlouho, vyhrál si s listingem i keší by si snad mohla zasloužit trochu lepší logy...
To ti Kulíšku napsali ještě dlouhý log kamarádovi poslali holé nic ... http://www.geocachin...46-8b0f484875bb
Publikováno 16 June 2014 - 19:01
Už mi také přistálo pár bezeslovných logů či jen smajlík. Dobře, u tradičky u cesty nemohu snad ani očekávat, že mi někdo napíše do logu román. Jen mě prostě mrzí, že někdo není schopný napsat ani jednu větu. Také jsem v začátcích psal jen krátké logy, ale jen u tradiček u cesty (i k nim dnes napíšu pár vět, vždyť to ownerovi udělá větší radost, než jen díky). Nu coč, alespoň mi zvedl náladu log jiný, který keš chválí a kačer přidal i to FP.
Publikováno 16 June 2014 - 19:27
Kulíšku, zamrzí to, ale ber to tak, že logy jsou především vizitka těch, kteří je píší. Kolikrát takový log o dotyčném mnohé vypovídá.
Publikováno 16 June 2014 - 19:51
Je pravdou, že logy jsou vizitkou těch, kteří je píší. Jen to u některých keší zamrzí prostě více, něž u jiných.
Ale co, alespoň mi zvedl náladu můj TB, který se mi po procestování severovýchodního pobřeží USA a Izraele zase vrátil do Evropy, a to do Holandska.
Publikováno 16 June 2014 - 19:57
TFTC
Kulíšku, naprosto tě chápu, ale zase vezmi to z druhé strany. To jdeš jako kačer lovit nějakou keš, chceš si přečíst pár předchozích logů, jestli ti něco nenapoví a ejhle, místo několika logů čteš a čteš a čteš "zvědavčí ságu o odlovu tradičky u cesty"..... a pomalu upadáš do deprese a mít tu babu po ruce, asi bys ji zaškrtil. Dost často píšu dlouhé logy a už jsem byla upozorněna, že tímhle se prokousávat v terénu třeba v Oregonu 450....zase na druhou stranu je pár masochistů, co požadují ještě delší a prý se jimi občas baví místo knížky.
Tak já nevím, ať napíšeš, co napíšeš, vždycky je to pro někoho na depku a někdo má radost.
Canoppy by tě možná mohl varovat, co tě čeká za log, pokud se někdy dotoulám na tvé keše - pár jeho a Žirafčiných jsem odlovila a teď zpytuji svědomí, co jsem jim tam stvořila za logy. Keše mají krásné, takže asi krátké texty to zrovna nebyly.
Publikováno 16 June 2014 - 20:42
Mně romány v logu nevadí, ba naopak, vítám je. Vzhledem k tomu, že na telefonu je prokousání se delším logem hračka, tak jsem nad touto problematikou ani nikdy nezamyslel, že by to mohlo v GPS vadit.
Publikováno 16 June 2014 - 20:47
Kulíšku, zamrzí to, ale ber to tak, že logy jsou především vizitka těch, kteří je píší. Kolikrát takový log o dotyčném mnohé vypovídá.
To snad neeee ! Tak to to budu muset někdy všechno zeditovat do neutrálních teček
*
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů