Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1801 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2014 - 20:15

Tak z posledních logů na T5 Trojsky tramvajovy most mam fakt depresi. Aby owner vzal kesku do hospody na Sumave a tam nechal ostatní logovat je podle mne pohrdanim temi, co si kes poctive odlovili :(

• 1

#1802 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2014 - 9:18

Keš, ve které se nacházel můj TB4D7GP, byla odcizena a sovičky nenávratně ztraceny. Díky ty neznámé nemyslící individuum... Sbohem sovičky :(

• 0

#1803 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 7:44

Zdravim
Lidská blbost je nesmrtelná a hrozná. Ještě horší je ta vlastní. Nedávno jsem potřeboval vypočítat v terénu a kalkulačka mi na to nestačila. Proto jsem začal hledat na netu co by mi pomohlo. Našel jsem, ale vůbec se mi nedařilo do toho zadat potřebné údaje. Po hodině jsem to vzdal. Pointa celého vyprávění je, že jsem dnes zjistil, že vše potřebné mám celou dobu v mobilu a výpočet souřadnic by byl otázkou deseti vteřin. Inu, komu není z hůry dáno... ;-)

Tento příspěvek byl upraven od Myškin: 09 červenec 2014 - 7:45

• 0

#1804 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 16:08

Dnes jsme zažili něco, co jsme za naší éru geocachingu ještě nezažili - smazaný log - bez zprávy o důvodu. Nebyl nijak hanlivý, i jsme za keš poděkovali, log máme dokonce i vyfocený, vůbec nechápu důvod, proč nám byl ownerem smazán. Je mi z toho smutno... :(

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1805 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:04

Předpokládám, že jste se ownera obratem dotázali, která bije, a odpověď doposud žádná. Jo, nejistota, to je kolikrát ještě horší, než jistota nějaké špatné zprávy, to chápu, že na blbý pocit v tuhle chvíli vydá. Ale snad se všechno brzy vysvětlí a napraví. Koneckonců, jestliže máte fotodůkaz a text byl dle nejlepšího vědomí a svědomí korektní, pak, třebas by owner přinejhoeším střečkoval, vám log obnoví RW z mocí úřední.

• 0

#1806 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:34

Dneska jsem byl na výletě ve Vysokém Mýtě. Parkování na všech rozumných místech za dvacku na hodinu, tři odlovené keše, čtyři DNF a tři auta s ještěrkou, bohužel netrackovatelnou. Ale náladu mi zvedlo potkání MarHana a odlov vodní T4 ve skoro vyschlé říčce.

A včera jsem viděl kačera na dálnici Praha - Hradec. Chtěl jsem si vyfotit TBčko, ale projel kolem minimálně stopadesátikilometrovou rychlostí.

• 0

#1807 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:39

Samozřejmě, hned jsem vznesla na ownera dotaz, ale zatím stále bez reakce. Tak jsem prostě ten samý log napsala znovu a doplnila fotografií logu v logbooku. Tak jsem zvědavá, jestli nám to smaže znovu. 

Konkrétně je to tento log, jestli je dostatečně korektní - já myslím že ano...

http://www.geocachin...24-baf846cd5296

• 4
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1808 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:03

Tak od tohoto "kačera" bych vysvětlení nečekal, možná spíše opětovné smazání.

zhruba nástin jeho "dovedností"

http://www.geocachin...outek/?p=383961

btw: ale třeba se už polepšil

• 0

#1809 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:05

Tak pokračování T5 Trojský most v Praze má skvělé pokračování. Když to tak pročítám, tak pokud Vám owner přinese logbook do hospody desítky kilometrů mimo souřadnice, tak je to v podstatě v pohodě.......

• 0

#1810 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:08

Tak od tohoto "kačera" bych vysvětlení nečekal, možná spíše opětovné smazání.

zhruba nástin jeho "dovedností"

http://www.geocachin...outek/?p=383961

Hmm, tak to propadám do ještě větší geodeprese... proč zrovna náš log?? Co se mu na něm nelíbilo? Jiní tam píší, jak je keš děsná a to smazáno není...  :wacko:

Snad pak pomůže revírník, jestli nám to znovu smaže... :(

• 0

#1811 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:08

Alfíci, tohle by na depku skoro bylo, owner  ( mj.se 154 nalezenými a 2 založenými ) místo aby se zamyslel, když mu něco podobného napsal i další kačer, tak vám smaže log....Kdo vás trochu zná, tak ví, že nic než korektní log byste nenapsali.

Už jen samotná úprava listingu něco o keši napovídá. :wacko:

• -1

#1812 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:21

Ono o něm vypovídají i poslední nalezené kešky. 13 států v jeden den, to nemá ani Chuck!

Vůbec se jí nezabývat a poprosit případně revírníka o obnovení logu. A zrovna ať mu promaže jeho nálezy...

Tento příspěvek byl upraven od joey59: 09 červenec 2014 - 20:24

• 0

#1813 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:29

Pavlík Kůla zase zlobí?

• 0

#1814 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:39

Pavlík Kůla zase zlobí?

Zlobí - teď jsem dočetla starou story a to je víc než na depku.  Tehdy jste zafungovali skvěle, ale chlapec zřejmě v pubertě reaguje na mírně kritické logy "přecitlivěle". Snad z toho vyroste.

• -1

#1815 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2014 - 21:29

Tak dnes jsem si chtěla v tom vedru udělat jen krátký výlet a naplánovala 4-5 krabiček a strávila jsem venku skoro pět hodin, přišla utahaná, špinavá a spocená a mám tři DNF a na jednu jsem raději pak ani nešla. 

• 0

#1816 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2014 - 22:04

Tak dnes jsem si chtěla v tom vedru udělat jen krátký výlet a naplánovala 4-5 krabiček a strávila jsem venku skoro pět hodin, přišla utahaná, špinavá a spocená a mám tři DNF a na jednu jsem raději pak ani nešla.

Dneska to vedro bylo vyzivny, taky jsem zdimal triko :-) ale byl jsem pravda o neco uspesnejsi. Nula je otravna, ale jiny misto toho chodej za prachy do fitka nebo do obchodaku, tak aspon neco dobryho pro telo vykonano jest? ;-)
  • 1

#1817 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 7:01

Ach jo, za posledních 6 dní došly 2 Needs archived logy kvůli plnému logbooku. Sice ne na mé keše, ale na keše do 30 km v okolí, které sleduji. Ach ti lidi. Proč si nepřečtou pravidla.

Tak jsem oběma nováčkům napsal rozdíl mezi NA a NM logem i s odkazem na Wiki, snad je to trochu poučí... Jeden z nich má všechny nálezy (30) ve dvou dnech... Docela zajímavé, jak to stíhal. Já začínal po 2-3 nálezech denně :-).

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 21 červenec 2014 - 7:02

• 0

#1818 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 7:13

V dnešní době není problém sehnat i 270 nálezů za jeden den a to jen v ČR, v zahraničí se dá dostat i na mnohem vyšší číslo. I když, pokud takhle proběhl 30 různých keší tam u vás, tak je to zvláštní. Holt jsou prázdniny a děti se nudí doma, tak vyráží na krabky, ale aspoň se neválí u počítačů.

• 3

#1819 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 7:55

Docela zajímavé, jak to stíhal. Já začínal po 2-3 nálezech denně :-).

...co bych teď dal za jednu keš denně.... :-)

V dnešní době není problém sehnat i 270 nálezů za jeden den a to jen v ČR, v zahraničí se dá dostat i na mnohem vyšší číslo. I když, pokud takhle proběhl 30 různých keší tam u vás, tak je to zvláštní. Holt jsou prázdniny a děti se nudí doma, tak vyráží na krabky, ale aspoň se neválí u počítačů.

....na tu "dvěstěsedmdesátku" bych někdy rád vyrazil (vydělat si nějaké nedostatkové FP do zásoby), ale na kole to asi za den nedám..... :-( :-)))

• 0

#1820 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2014 - 8:44

Myslel jsem 1-2 kešky za keškovací den :-), ne v kuse každý den. To bych se z toho ježdění X km daleko zbláznil... Nejsem z Prahy.

Nejdelší období za sebou s kešema mám 14 dní (= nejdelší dovolená co jsem byl v kuse ;-) )

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama