Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1861 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 25 July 2014 - 6:37

Já jsem obvykle skeptický, ale řevu je tam teď dost na to, aby GS nějak zareagoval.

V to taky doufám...

I když podle jejich slov - odjinud mají kladné ohlasy... Jen nikdo neví odkud!

Bohužel není jiná možnost, jak se pohodlně a poctivě dostat k datům o keškách, než cpát peníze GS. Ale už dlouho si myslím, že za ty prachy co dostávají toho pro nás - své zákazníky dělají hodně málo. A kdyby měli normální konkurenci, která by prodávala stejné zboží (rozuměj služby jak se dostat k informacím o STEJNÝCH keších - ne o pár keších na OC), tak by zkrachovala, nebo by musela svůj přístup k lidem radikálně změnit...

• 9

#1862 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 8:09

Tak úprava předmětu je bohužel jediné, co můžeme od Groundspeaku těch XXXXXX čekat. Nejsem rád sprostý, ale tady se nedá říct nic jiného. Kdyby alespoň nechali volbu, zda chceme prostý text či HTML.

Zkusil jsem napsat i na HQ Support, ale tam mi napsali leda to, že vrátili staré předměty zpráv, ale že s HTML formátem nehodlají nic dělat :-(. Takže asi tak se dívají na nás jako na své zákazníky. Zvysoka na naše názory YYYY, tady se nedá říct nic jiného. Tedy, vlastně jo, kašlou, ale to asi nevystihuje to, co skutečně dělají :-(

Zde je jejich odpověď:

Thank you for your feedback regarding the updates to the email notification system. We hear you and we just returned back to the old titles. Overall, we are very excited about the changes we made to modernize the email system. All of our notification emails going forward will be sent in HTML format, which most email providers support (e.g. gmail, outlook, etc). 

Thanks again for your feedback, and stay tuned for additional updates. Have a wonderful day!

Hlavně že po takovéto zprávě máme mít překrásný den!

• 0

#1863 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 8:11

Mimochodem, vrátila změny pouze u logů z kešek, u upozorňování na nové kešky tam je stále nový typ, takže mi vlastně do odpovědi částečně lžou :-(.

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 26 July 2014 - 8:12

• 0

#1864 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 9:39

Já jsem teda včera dostala notifikace, který mi přijdou úplně jako "za starejch dobrejch časů",

předmět: [GEO] Notify: DarkLord Reviewer published PAG10: GeoTour Bonus (Unknown Cache)

a obsah bez nějakejch přiblblejch "vobrázků" - nevidim rozdíl proti dřívějšku.

Tak jsem teda měla za to, že se chytli za nos a změny vrátili. Romane, tvoje notifikace vypadají jinak?

Přiložené miniatury

• notifikace.jpg

• 0

#1865 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 10:47

Tak před chvílí pro změnu notifikace s "vobrázkama" - tak já nevim, Máňo :D!

• 0

#1866 Joe Tramp

Joe Tramp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 11:34

Mají nás očividně rozsekané do několika databází, které spravují samostatně - třeba nový formát mi začal chodit až poté, co to jakože "vrátili zpět", pak mi přišel jakýsi hybrid, a teď už html se starým předmětem (kromě publikovaných). Prostě v GS dbají o to, abych se nenudil...

• 3

#1867 Godfrit 32

Godfrit 32

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 17:28

Jak tak koukám, tak těm slovákům fakt nedá pokoj! :D http://www.geocachin...47-a1ac4b98e062

• 1

#1868 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 26 July 2014 - 17:55

Tak další, v posledních 24 hodinách už třetí typ notifikačního mailu. S "vobrázkama", bez logu revírníka a s úplně novou podobou předmětu :D. Já myslim, že jim fakt cpete příliš mnoho peněz a voni se pak snažej vykazovat činnost za každou cenu :D :D :D!

• 0

#1869 vlastin

vlastin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 28 July 2014 - 17:47

Do notifikačního mailu s "vobrázkama" se dá vecpat několik vobrázkovejch reklam. Do těch starejch nejde vecpat nic. Za reklamu sou prachy a "vo tom to je".
  • 3

#1870 baron_cz

baron_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 28 July 2014 - 21:08

Mimo mailů vylepšili i něco na webu. V Opeře 11.64 se mi nezobrazují u keší logy a ani nejde dekódovat hint. Úplně totožný problém mám i na mobilu v Opeře mini 4.2. Z posledních změn jsem tedy úplně nadšen.

• -1

#1871 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 28 July 2014 - 21:16

Teď jsi mě vylekal. V Opeře 12.17 je naštěstí vše ok, tak doufám, že to tak i zůstane, měnit prohlížeč nehodlám, dokud nebude existovat (pro mě) rozumná alternativa.

Jinak ty html maily jsou opruz, na centru vždycky musím kliknout, aby se to zobrazilo jako html, jinak se to číst nedá.

• 0

#1872 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 29 July 2014 - 7:06

Mám geodepresi... Včera jsme šli ve večerních hodinách na Hrad po starých zámeckých schodech a protože místní wherigo mám rozehráno už delší dobu, říkám si, že odlovíme finálku. Neodlovili jsme, protože když jsem zapnula aplikaci a chtěla spustit hru, tak to na mě začalo být ošklivé a navíc v cizím jazyce, jakože uložená hra je pro jinou verzi... A teď zjišťuji, že je tam ta finálka stejně asi není... :rolleyes: 

• 0

#1873 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2014 - 15:13

Geodeprese je, že za týden, co jsem mimo PC, Groundspeak nedokáže říci svým programátorům ať sakra udělají možnost na příjem mailů v HTML nebo v textové formě. Místo toho udělají jakési podivné nastavení emailu schované kdesi v nižší úrovni a ještě z nich po mnoha (na oficiálním fóru) otevřeným fórům a příspěvkům naštvaných lidí vypadne toto: We don't have plans to provide a plain text option at this time, but I will be sure to bubble up your concerns. Tož to by už jednoho naštvalo.

+ teda i to, že jim ani ty nové maily nefungují...

Přiložené miniatury

• email.jpg

Tento příspěvek byl upraven od puczmeloun: 04 August 2014 - 15:13

• 1
Užívej života...

#1874 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2014 - 16:34

Bohužel, co se dá dělat, bohužel nic, když na nás z vysoka... kašlou :-(

• 0

#1875 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 04 August 2014 - 18:17

Už zas tři maily z GC.com ve spamu. Nechápu, podle jakýho klíče - dva watchlisty a jedna notofikace, přičemž dvě další notifikace normálně v došlý poště. Ale jednoznačně je tu souvislost s novým vzhledem, začalo se to dít přesně od tý doby. Chjo.

• 0

#1876 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 05 August 2014 - 12:46

Ad Jacka: Aha, tak to není chyba v mém PC, mě také několik e-mailů od gc.com skáče do spamu  a já pořád dumala čím to je

• 0

#1877 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2014 - 6:43

Skvělé, ukradli mi keš ještě před publikací... :( Místo jasného FTF mi naň přistálo DNF, ale co mne mrzí ještě více je fakt, že v keši byl geocoin. :( :(
Doufám, že se tomu nenechavci stane něco bolestivého (třeba si zlomí ruku, aby věděl, že krást se nemá!)

EDIT: Umluvil jsem odvoz pro vyzvednutí skrýše po odcizené keši. Věci na výměnu a CWG i s keší jsou nenávratně ztraceny, ale díky náhodě (a možná i nízké inteligenci nečitele) zůstal ve skrýši coin a dokonce i nezničený logbook! :) :)

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 06 August 2014 - 8:21

• 2

#1878 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2014 - 9:03

Coin a ezniceny logbook ????? A FTFkar logoval DNF ? Tady neco nehraje.....nepredpokladam fakt, ze by ftfkar nelogoval ftfko kdyz nasel jenom logbook a ne krabku samotnou a taky me zarazi ze by nevzal coin se skryse, ktera je ocividne vymudlena. Skoro mi to prijde jako ze se tam s oinem a logbookem nekdo vratil. Co na to ftfkar ? Nasel to co ty pri kontrole ?
  • 1

#1879 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2014 - 9:36

Už zas tři maily z GC.com ve spamu.

Na seznamu? Našel jsem tam ve spamu nejenom maily z GC, ale i výpisy z banky a maily od kamarádů. Mají to nějaký rozbitý. Čím dál častěji zvažuji přechod někam jinam.

• 1

#1880 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2014 - 9:42

Coin a ezniceny logbook ????? A FTFkar logoval DNF ? Tady neco nehraje.....nepredpokladam fakt, ze by ftfkar nelogoval ftfko kdyz nasel jenom logbook a ne krabku samotnou a taky me zarazi ze by nevzal coin se skryse, ktera je ocividne vymudlena. Skoro mi to prijde jako ze se tam s oinem a logbookem nekdo vratil. Co na to ftfkar ? Nasel to co ty pri kontrole ?

Logbook i geocoin jsou vcelku malé věci. Oba se dostali do místa, na které nebylo z pozice člověka stojícího u stromu vidět.  Podle přiloženého náčrtu (chce to trochu představivosti, byla to rychlovka) je ono místo označeno "X". Zjistím si ještě podrobnosti ohledně prvnotního (ne)nálezu, avšak zatím se mi situace jeví takto: coin do skrytého místa zapadl - nebyl přímo v nádobce s logbookem - a logbook samotný tam pohodil zloděj při zjištění, že pár stránek papíru mu bude asi vážně na nic. FTF už našel jen skrýš plnou bordelu (listí, větvičky) a jen ho asi nenapadlo důkladně prohmatat dno. Jdu zjistit více.
nacrt.PNG
"X" - místo, kam není vidět
ovál vpravo dole - pokus o oko

Hlavně, že už mám GC doma, v bezpčí.  :)  Při příští navštěvě vísky obhlédnu pár míst, která jsem předtím zavrhl a umístím keš znovu a snad i lépe. Doufám, že si zloděj ta dvě CWG, hračku, malinký kompas jako přívěšek na klíče užije a nádobku s přilepeným popiskem, že se jedná o skrýš pro hru Geocaching vážně užije... :angry:

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 06 August 2014 - 9:43

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama