Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1881 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2014 - 10:12

Skvělé, ukradli mi keš ještě před publikací... :( Místo jasného FTF mi naň přistálo DNF, ale co mne mrzí ještě více je fakt, že v keši byl geocoin. :( :(
Doufám, že se tomu nenechavci stane něco bolestivého (třeba si zlomí ruku, aby věděl, že krást se nemá!)

Taky se mi to stalo. Keš byla hluboko v lese mimo cesty a FTF/DNF padlo po dvou dnech. Proto myslím, že tam šel hned po publikaci kačer - škodič a keš odnesl. A taky tam byl coin.

• 0

#1882 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 06 August 2014 - 11:00

Na seznamu? Našel jsem tam ve spamu nejenom maily z GC, ale i výpisy z banky a maily od kamarádů. Mají to nějaký rozbitý. Čím dál častěji zvažuji přechod někam jinam.

Jo, teď to má logiku. Marně a vyplašeně hledám keše ve spamu - ale to je na gmailu. Se seznamem jsou pravidelně jednou dvakrát do roka problémy, co dělám v počítačích, a to už je tak dlouho, že z mé první klávesnice dávno rostou krápníky.

• 1

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1883 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 17:31

Proto já se divila, že gmail se chová běžně, alespoň něco potěšilo. :) Ve spamech mám jen to, co tam opravdu patří a to překvapivě i v jiných mailech na Seznamu.

Nepotěšilo naopak ukončení PM - dlouho tu od všech čtu, jak ještě pěkných pár dní nebo dokonce týdnů běží dál a převod na BM proběhne až za....mno, měla jsem poměrně dost jiných starostí, vyřizování kdečeho popř. jsem byla mimo domov a tak jsem si říkala, že PM je v pořadí a zdaleka není to nejdůležitější.....jenže mě odstřihli snad hned druhý den po termínu :o.

Takže se budu muset mrknout na oblíbené netové obchody a přes víkend asi obnovit. FP žádné nepropadly, věčně mi díky výběru keší chybí....mno, ale je vidět, že něco Jeremyho chlapci přece jen upravují a opravují. Tak ať někdo neupadnete do deprese, co je pro ně nejpodstatnější. :D Nebo že by si někde nějaký trpaslík pamatoval, že loni jsem obnovila včas a chtěl mě pošťouchnout k obnově?

• -1

#1884 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 17:35

Já jsem nedostala ani den navíc nikdy. Vždy se mi to utlo přesně. Letos jsem to neponechala náhodě a obnovila včas.

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1885 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 17:53

(...) FP žádné nepropadly, věčně mi díky výběru keší chybí....

Škoda, že FP nejdou věnovat. Mám jich v zásobě asi padesátku a stále přibývají vyšším tempem, než mizí... :D :P

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 07 August 2014 - 17:53

• 0

#1886 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 19:06

Mně to utli dokonce o den dřív, dost mě to naštvalo, protože jsem si připravovala nějaké PQ a najednou houby...sháněla jsem pozdě večer PM v eshopu.

• 0

#1887 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 19:40

Ja mám už pár let automatickou obnovu, vždycky přijde email, že si to jako za pár dni strhnou a jestli s tim souhlasim. Dokonce to platím v dolarech, tak i ušetřím.
  • 0

#1888 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 21:58

přijde email, jo? ja si na zacatku koupila trimesicni, na zkousku, pak jsem usoudila ze to stoji za to, a ze si tedy poridim rocni, jenze jsem si spatne pohlidala platnost, a rovnou bez zadneho emailu si strhli dlsich 10 dolaru, to me tenkrat strasne nastvali. dokonce jsme jim psala at to vratej, ze si chci poridit rocni, a vykaslali se na to, napsali jen ze si ho mam poridit az mi vyprsi tohle. trimesicni slo objednat jen s obnovujici frekvenci a nenasla jsem tehdy jak to zrusit, az po tomhle karambolu jsem se tady zeptala a nekdo mi poradil jak to zrusit.

• 0

#1889 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8815 příspěvků(y)

Publikováno 07 August 2014 - 22:16

Ještě lepší varianta, jezdit na skupinové dovči s mudly :) (opravdu nemají pochopení na "zdržování" a já se jim ani nedivím). Večery a kolo to snad jistí...

Nebo v červenci nastoupit do zaměstnání. Nemám problémy, kam na letní dovolenou. Doufám, že na podzim bude taky pěkně.

• 1

#1890 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1163 příspěvků(y)

Publikováno 08 August 2014 - 6:21

Nebo v červenci nastoupit do zaměstnání. Nemám problémy, kam na letní dovolenou. Doufám, že na podzim bude taky pěkně.

:-)... já se na babí léto vysloveně těším...  A zase mám "depku", že už mám skoro všechnu dovolenou vybranou :(. užila bych tak dva měsíce...

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 08 August 2014 - 6:22

• 0

#1891 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 1:31

Vrátil jsem se z dovolené, kde nebyl internet a zjistil, co se kačerům během 15 dní na mých keškách povedlo. 1 keš mi ukradli, ze 2 vzali propisky a 1 zničili. A bonbonek nakonec byl tento log od pasikteam:

opravdu drzé umístění, docela se divím, že tam ještě je...

Keš je ukryta ve špuntu od koše. Kdo někdy byl v Bakově u kostela, tak ví, že jinam dát nejde. 

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#1892 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3084 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 7:26

Keš je ukryta ve špuntu od koše. Kdo někdy byl v Bakově u kostela, tak ví, že jinam dát nejde. 

S tím bych si hlavu nelámal, každej rozumnej kačer ví, že občas to prostě jinak nejde a špunt od koše je v zástavbě celkem dost běžné a přitom velmi bezpečné řešení. Takže takový řeči bych v klidu ignoroval ....

• 4
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1893 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 9:32

Jo tu mam odlovenou od lonska. Chvili jsme si mysleli v cem budem hrabat abychom ji nasli :D A kostelik pekny ;)

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 11 August 2014 - 9:32

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1894 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 9:55

Vrátil jsem se z dovolené, kde nebyl internet a zjistil, co se kačerům během 15 dní na mých keškách povedlo. 1 keš mi ukradli, ze 2 vzali propisky a 1 zničili. A bonbonek nakonec byl tento log od pasikteam:

opravdu drzé umístění, docela se divím, že tam ještě je...

Ten log nemusí být myšlen nijak negativně. Prostě konstatování nad místem. A jak tak koukám, tak u jiných keší ti pasikteam poděkoval.

• 0

#1895 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1807 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 10:04

tu jsme si odlovili včera (ještě nemám zalogováno na netu) a nejspíš by potřeboval přitáhnout šroubeček, kerým drží víčko - byl trochu problém jí otevřít, neboť to víčko se protáčelo

• 0

#1896 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 10:21

Ten log nemusí být myšlen nijak negativně. Prostě konstatování nad místem. A jak tak koukám, tak u jiných keší ti pasikteam poděkoval.

Presne tak. Ja bych byl v podstate schopnej napsat takovejhle log a myslet to jako pochvalu. Tohle je v pohode.

• 0

#1897 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 11:12

Ten log je dobrý, já jednou kritizoval hospodu asi 100m od keše a owner ji pak hned archivoval (tu keš - ne hospodu).

• 0

*

#1898 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 15:18

Ten log je dobrý, já jednou kritizoval hospodu asi 100m od keše a owner ji pak hned archivoval (tu keš - ne hospodu).

Nebyla to cukrárna ;) ?

Nebo to byla hospoda a ty si chtěl zmrzlinový pohár se šlehačkou?

• 0
www.povetrnik.cz

#1899 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 15:45

Hehe - ja nevím, po čuchu jsem se z toho smradu uvnitř malem poblil :-)
Hostinská Máňa, ve flekaté zástěře a s fešnym knirkem.
Cyklisté vítáni.
  • 0

*

#1900 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2014 - 15:58

U sousedů v Německu mají vážně divné zvyky ohledně D/T hodnocení. PETka pod kusem betonu který jde sotva uzvednout a u toho 1/1 i s atributem vozíčkáře...

• 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama