Mám depresi z modrých otazníčků... Co se mi konečně podaří vyluštit se mi pro změnu nedaří odlovit...
Geodepresivní koutek III
Publikováno 11 August 2014 - 21:49
Mám depresi z modrých otazníčků... Co se mi konečně podaří vyluštit se mi pro změnu nedaří odlovit...
Měla jsem období luštění mysterek. Jenže jsem zjistila, že ty vyluštěné nestíhám odlovit a ony mezitím mizí do archivu. Tak jsem přešla na multiny.
Publikováno 20 August 2014 - 15:03
Project-gc.com je down, geocheck.org je down, to mám jako pracovat, nebo co?
Kam jsi zase strkal ruce?
Publikováno 25 August 2014 - 8:20
ja ty lidi nepochopim, proc maji tendenci si platit predplatny a pak zverejnovat pos
http://www.rouming.c...led_na_Alpy.jpg
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 25 August 2014 - 8:27
Publikováno 25 August 2014 - 8:42
Taky jsem to tam viděl a nerozumím tomu. Otázkou je zase jestli to posunul kačer nebo nějaký mudla co byl sním.
tipuju spis zhrzeleho kacera. Shodou okolnosti jsem tam byl pred tydnem a ta keska uz ted vypada trosku jinak. Nebyl tam ten celni kryt s popisem a alpy byly jen dve.
Publikováno 25 August 2014 - 8:43
U sousedů v Německu mají vážně divné zvyky ohledně D/T hodnocení. PETka pod kusem betonu který jde sotva uzvednout a u toho 1/1 i s atributem vozíčkáře...
Znám keš 5/1 s atributem vozíčkáře, kdy je keš v široké trubce, která je zapuštěná do země. Aby na ni vozíčkář dosáhl, musel by se svalit na zem, jinak než vleže se do té trubky ruka strčit nedá. :-)
Publikováno 25 August 2014 - 9:03
Možné to je, tím pádem tomu opravdu nerozumím. Škoda takové kese. Jako nápad se mi to jeví opravdu dobře a i vtipne.tipuju spis zhrzeleho kacera. Shodou okolnosti jsem tam byl pred tydnem a ta keska uz ted vypada trosku jinak. Nebyl tam ten celni kryt s popisem a alpy byly jen dve.
Publikováno 25 August 2014 - 11:56
Na druhou stranu podobné fotky vtipných skrýší jsem viděl i jinde, tady jsem si nevšiml veřejně zpřístupněných souřadnic, jen vyfocení vtipné skrýše.
To, že keš byla zničena vůbec nemusí být důsledkem toho, že někdo zveřejnil fotku kešky, která se mu líbí...
V různých geo-kalendářích různých projektech o nejlepší keš jsou podobných fotek kešek spousty...
Publikováno 25 August 2014 - 12:26
Publikováno 25 August 2014 - 13:01
Tak můj TB nacestoval když jsem ho pustil z kapsy necelých 1000km a "zmizel a je zmizelej". V keši kde byl údajně uložen už podle jejího ownera není. To je na deprézi.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 25 August 2014 - 13:22
Na druhou stranu podobné fotky vtipných skrýší jsem viděl i jinde, tady jsem si nevšiml veřejně zpřístupněných souřadnic, jen vyfocení vtipné skrýše.
To, že keš byla zničena vůbec nemusí být důsledkem toho, že někdo zveřejnil fotku kešky, která se mu líbí...
V různých geo-kalendářích různých projektech o nejlepší keš jsou podobných fotek kešek spousty...
ja netvrdim, ze kes je znicena, jen, ze uz ted vypada trosku jinak vlivem casu a uz vubec ne, ze byla znicena kvuli tehle fotce (ta fotka je imho z jineho rocniho obdobi nez je ted). Jen se mi nelibi, ze je u toho obrazku napsan GC kod a jsou uvedeny souradnice. Aspon ja je tam vidim. Je mozny, ze uz ten prispevek byl smazan a ja to mam jen v pameti pocitace:)
Kazdopadne jsme z toho mel rano depresi, ze takovi lidi jsou, kteri zverejnuji souradnice, aby pohonili ego. A ani mi nejde o to, ze je to PM. Ale uz je to dobry, uz jsem se z toho dostal.
Publikováno 25 August 2014 - 15:31
Aha, já si jich v té diskuzi předtím nevšiml, máš pravdu, že tam ty souřadnice jsou...
To by zveřejňovat neměli.
I když se přiznám, že trochu lituji BM kačery z okolí Žebráku. Manželka se mě ptala, kde jsou ty kešky, na které jedeme, když jsme se byli tam kouknout... A když jsem se podíval na její mapu, tak jsem zjistil, že 90% tam nemá zobrazených, protože jsou PM. Pravda, některé byly pěkně udělané, ale vzhledem k velké návštěvnosti ani to asi nezabrání nekačerům v jejich nalezení (dálnice a nápadnost keší - viz. právě ty Alpy, které jsou vidět na hodně daleko), takže je nikdo nemůže přehlédnout...
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 25 August 2014 - 15:32
Publikováno 25 August 2014 - 19:39
Tak můj TB nacestoval když jsem ho pustil z kapsy necelých 1000km a "zmizel a je zmizelej". V keši kde byl údajně uložen už podle jejího ownera není. To je na deprézi.
Ale tak několika lidem radost udělal a nakonec i tomu zloději.
Publikováno 25 August 2014 - 22:17
Ale tak několika lidem radost udělal a nakonec i tomu zloději.
No jo, ale mohl udělat radost ještě mnoha dalším...
Publikováno 26 August 2014 - 6:06
Nám se dva TB ztratili hned v první keši, většina TB nedosáhla ani tisíc km a coin sv. Václav zmizel hned v první keši v Polsku.
Publikováno 26 August 2014 - 8:24
Mě coiny taky mizí jako na běžícím páse, ale zhruba každý desátý vydrží. Přesto při každé návštěvě obchodu s logbooky neustále kupuju a pouštím další a další. Začal jsem lovit začátkem roku 2010 a našel jsem travela v jedné z pěti keší, z výletu jsem ji nosil vždy několik. Teď už nacházím tak jeden měsíčně a je to velký svátek. Čím ale budou travely vzácnější, tím víc se budou ztrácet. Běžné věci se naopak často nekradou.
Publikováno 26 August 2014 - 9:33
Je škoda, že to tu začíná vypadat jak v Německu, kde je to dost často konečná pro nějaký ten coin/tb. Sám se snažím umisťovat cestovatele do bezpečných (zpravidla moc ne do městských) a nebo obtížnějších keší (nebo PM keší), kam zase tolik lidí nepřijde a je menší pravděpodobnost jejich ztráty a větší pravděpodobnost, že kačer co si je uloví, bude vědět co s cestovatelem. Pár pěkných coinů jsem i dlouho držel než jsem našel nějakou keš kam je umístit, a vždycky jsem to majiteli tb/gc napsal, bohužel pár z nich odcestovalo do Němec a slehla se po nich zem.
Publikováno 03 September 2014 - 13:13
Ještě jsem do tohoto vlákna nepřispěl, tak přidám téma o jednom neduhu, na který jsem poukázal GC5BYWT Ani nejde o ty výhružky, spíš mě štve, že dotyčnýmu když dojdou argumenty posílá mě k doktorovi. Copak člověk, který dodržuje pravidla či ctí doporučení ownera je hned psychicky nemocný?
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů