Ono to nebylo poprvé kdy jel offroadem do lesa přímo ke keši i přes zákaz vjezdu. Nevijímaje pásma s pitnou vodou. Už kdysi proběhla přestřelka v lozích na toto téma.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 03 září 2014 - 14:08
Víš, trochu tě nechápu. Kdybys mi udělal něco takového jako ty Suk a Hekovi, taky by si mne pořádně naštval...
Samozřejmě poznámka o jízdě autem by nevadila, ale dotyčnému předpokládám vadí, že se navážíš do jeho přezdívky a urážíš ho.
Přemýšlej nad tím, co napíšeš v logu. Urážíš někoho, kdo tam podle logů vůbec nebyl. Řekl bych, že si nemáš co stěžovat, když dotyčný vypěnil... (I když i ten dotyčný by měl mírnit svůj slovník).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 03 září 2014 - 14:11
Publikováno 03 září 2014 - 14:10
Ono to nebylo poprvé kdy jel offroadem do lesa přímo ke keši i přes zákaz vjezdu. Nevijímaje pásma s pitnou vodou. Už kdysi proběhla přestřelka v lozích na toto téma.
A kdo tak jel na tuto keš? Tebou zesměšňovaný Suk a Hek? Když tam teď ani nebyl?
Kdybys nepsal to P.S. tak by bylo vše v pořádku a řekl bych, že bych s tebou i souhlasil...
Publikováno 03 září 2014 - 16:42
Tož ale moc dobrý dojem na mne tendle Suk a Hek též neudělal, protože ten jeho log.... Ale zrovna do tohodle, jak říká on sám, je mi h...o. Jinak však, jaksi, z hlediska vyššího principu mravního, s jeho trvzením, že "do toho, co a jak dělají ostatní, je někomu h...o", hrubě nesouhlasím. To by na světě zavládl chaos, temnota, anarchie a převeliký zmar. To vyhrožování násilím se mně také zrovna nelíbí. Je to tak ňák moc agresívní. Já mám radši, když někdo napíše "Buďme na sebe hodní", než "Já ti dám do huby".
(Pokud tam není zákaz vjezdu či nějaké jiné omezení, tak co s tím naděláš... Pokud tam on sám nebyl, tak ta poznámka na jeho adresu byla úplně mimo, a pokud se tam může, tak tuplovaně, tak se zas moc nediv... Špatný log na špatném místě. Jinak ale pokud někdo jezdí autem tam, kam nemá, tak je to špatné, a pokud si takto někdo jede na FTF, tak je to trapné. Což se téhle keše, pokud se tam může, netýká)
Publikováno 03 září 2014 - 17:11
Ztratil jsem mi TB v kešce, která má k tomu velmi stylové jméno - Pyramida u hrobky
Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30
Publikováno 03 září 2014 - 17:29
Ztratil jsem mi TB v kešce, která má k tomu velmi stylové jméno - Pyramida u hrobky
A není v ní? V té hrobce?
Publikováno 03 září 2014 - 19:25
Pokud tam není zákaz vjezdu či nějaké jiné omezení, tak co s tím naděláš...
Jestli se pamatuji, minimálně u odpočívadla na paralelní silnici s R7 je značka, že je vjezd snad jen na povolení, jinak ne. (ale nerad bych kecal, jistý si nejsem, jelikož jsem to při odlovu vážně nestudoval )
- - - - -
Mimo diskuzi o GeoSavaně (která má vážně skvělé kešky, doporučuji), v pátek nám tu v Žatci začíná Dočesná...to zase bude v álejích nablito...a jako minule, mi to zase jistě někdo pustí vedle keše...grrrr! Letos už s sebou ten kýbl s vodou na spláchnutí netahám...
Publikováno 03 září 2014 - 20:31
Asi se ztratil. Po tom, kdo ho tam dal tam bylo asi 10 lidí a nikdo nic.
Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30
Publikováno 04 září 2014 - 14:56
Udělal jsem si revizi mých coinů a ze 32 kusů jich už cestuje jen 5. Mám ukradenou nanovku, tak až si půjdu koupit novou, přidám k tomu alespoň takové ty plechové travely. Přitom k jednomu coinu mi teď nějací Švýcaři napsali, že už našli dvě stovky keší a teď prvního coina a jakou měli obrovskou radost. Tak alespoň něco.
Publikováno 04 září 2014 - 21:22
Chápete někdo tu logiku, že si navzájem pouštíme cestovatele, abychom měli větší radost ze hry, a zároveň si je navzájem krademe?
Publikováno 04 září 2014 - 21:27
Já myslím, že pouštějí jedni a druzí kradou. Že to nebude navzájem. Pochybuju, že by někdo cestovatele vypustil a jinému ho ukradl...
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 05 září 2014 - 10:08
Publikováno 05 září 2014 - 4:43
Tak jako chce mít každý kačer alespoň jednu kešku, chce mít každý alespoň jednoho cestovatele. Málokdy narazím na nick, který by v profilu neměl žádný aktivní.
Publikováno 05 září 2014 - 6:08
Zapominas na kacery "na zkousku" na jejichz profil narazis s malou pravdepodobnosti a take na mudly.
Publikováno 05 září 2014 - 6:20
Tak jako chce mít každý kačer alespoň jednu kešku, chce mít každý alespoň jednoho cestovatele. Málokdy narazím na nick, který by v profilu neměl žádný aktivní.
Řekl bych, že alespoň s jednou částí tvého příspěvku nesouhlasím... Spousta lidí se o keše nechce starat a proto raději jen loví a nezakládá (nejen kačeři na zkoušku).
A přiznám se, že já osobně jsem dlouho o žádném cestovateli vůbec neuvažoval - posouval jsem je, ale o vlastním jsem neuvažoval, až se mi jednou zalíbily skautské coiny a jako skaut jsem si je pořídil... Jen čekám na vhodnou příležitost, jak půlku pustit do světa...
Publikováno 05 září 2014 - 7:12
S těma TB jsem na tom podobně. Taky jsem dlouho žádný neměl. Teda do té doby, než mi manželka k Vánocům pořídila plyšáčka s TB kódem a pak se to rozjelo. Co se mi moc líbí a jsem rád, že mám, jsou 3 kousky, které jsou věnovány Kladnu a okolí. Velice povedené a krásné kousky
Publikováno 05 září 2014 - 9:03
Zapominas na kacery "na zkousku" na jejichz profil narazis s malou pravdepodobnosti a take na mudly.
No já vím, ale to by nebyla ztrátovost 80 %.
Publikováno 05 září 2014 - 9:05
S těma TB jsem na tom podobně. Taky jsem dlouho žádný neměl. Teda do té doby, než mi manželka k Vánocům pořídila plyšáčka s TB kódem a pak se to rozjelo. Co se mi moc líbí a jsem rád, že mám, jsou 3 kousky, které jsou věnovány Kladnu a okolí. Velice povedené a krásné kousky
Já jsem zase rád za pěkný log u coinu, protože co si budeme povídat, když kačer otevře kešku a leží tam poctivý kus železa, je to krása. To si pak říkám, že to moje neustálé vypouštění dalších a dalších má smysl.
Publikováno 05 září 2014 - 9:29
Taky si rád šáhnu na krásný kus železa, jak píšeš. Ale čím dál tím míň se objevují, respektive jsou spíš na dosti odlehlých keškách. Pamatuju, kdy v mých začátcích nebyl problém najit GC v krabičce poblíž civilizace.
Publikováno 05 září 2014 - 10:47
Deprese je z toho děsivá. Coiny si už hold nechávám u sebe a pouštím jenom plíšky, nebo nějaké náhrady, které se hold kradou míň. Taktéž třeba Geogadget za nějakých 60 kč dělá docela zdařilé plíšky náhradní, což už jsem taky bohužel musel využít.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů