Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#2041 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2014 - 16:09

see.bee: Tak si predstav, ze na jedne z mojich kesi, kde kazdou stage musis logovat na netu se mi roji cim dal vice logu bez jineho zaznamu nez z finalni krabicky (tu potrebujes pro pokracovani). A co je nejvtipnejsi: vice nez mesic je keska nepruchozi bez zavolani na muj telefon (diky me chybe, kterou jsem fixnul vcera), takze na 100% vim, ze se ti kolegove sli zapsat rovnou na finale, ktere dostali buh vi odkud :-)

Ale odlov dle pravidel to si bude (logbook jsem jeste nekontroloval), ale ta moralka.....

• 0

#2042 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 223 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2014 - 16:46

ha, ha:-)  .. to je moje dcera :-)

• 2

#2043 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2014 - 23:52

Samaell: Já mám depresi z kačerů co kontroluji každý krok odlovu svých keší. Nelíbí se mi, že když někdo jede tak daleko, váží čas a peníze na návštěvu něčí keše tak je důmyslně kontrolován a nakonec naprášen tady na žumpu. Vůbec nevím proč bych měl ještě k tomu platit data, aby nade mnou měl někdo kontrolu, jestli nekecám. Vždy jde jen o zábavu toho druhého a je jen jeho věc jak si to udělá. Tohle byl lov ve skupině lidí kteří by se jistě bavili i bez tvého kontrolování. Doufám, že máš nějakou webovou aplikaci na kontrolu svých blízkých. Co se mne týče, až to půjdu odlovit, nebudu chtít trávit čas luštěním které mi proste nejde, od toho mám přátele a nechám si klidně poradit. Užiji si procházku a kamarády. Za to se nestydím. S vědomím, že budu napráskán na žumpu, že jsem se nenahlásil do nějaké webové kontrolní aplikace zaloguji -  dík za keš.  Tohle je DEPRESE!!!  

• -15

#2044 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 1:14

Samaell: Já mám depresi z kačerů co kontroluji každý krok odlovu svých keší. Nelíbí se mi, že když někdo jede tak daleko, váží čas a peníze na návštěvu něčí keše tak je důmyslně kontrolován a nakonec naprášen tady na žumpu. Vůbec nevím proč bych měl ještě k tomu platit data, aby nade mnou měl někdo kontrolu, jestli nekecám. Vždy jde jen o zábavu toho druhého a je jen jeho věc jak si to udělá. Tohle byl lov ve skupině lidí kteří by se jistě bavili i bez tvého kontrolování. Doufám, že máš nějakou webovou aplikaci na kontrolu svých blízkých. Co se mne týče, až to půjdu odlovit, nebudu chtít trávit čas luštěním které mi proste nejde, od toho mám přátele a nechám si klidně poradit. Užiji si procházku a kamarády. Za to se nestydím. S vědomím, že budu napráskán na žumpu, že jsem se nenahlásil do nějaké webové kontrolní aplikace zaloguji -  dík za keš.  Tohle je DEPRESE!!!  

Koukam ze netusis o co se jedna. Ja mam kes odlovenou, takze jsem schopen ti to trochu priblizit. Zajdi si tu kes mozna napred odlovit, pak mozna budes veci videt jinak. Nejde o to ze by nekdo nekoho kontroloval. Ale proste na netu pri nalezu stage zjistis zadani dalsiho ukolu pro vyreseni pristi stage. Neni to ze by ses mel dobrovolne nekam hlasit, je to o tom ze si postupne vyzvedavas dalsi zadani, bez kterych nemuzes postupovat. Na tom neni nic zvlastniho, takove kese bezne existuji, at uz s lustenim doma, nebo v terenu, oboji se pouziva. Kesi kde potrebujes online internet v terenu najdes dost. Nevim o tom ze by to nekomu nekdy vadilo. Taky pochybuju ze by se owneri tech kesi vyzivali v tom ze se hrabou v tech datech, takze celkem o nic nejde. Vsichni lovej a jsou spokojeni, kes ma spoustu FP bodu, vsechno slape jak ma. Pokud nekomu vadi ten internet, tak na kes nemusi. Nikde zadnej problem, muze jit na jinou kes, ma jich na vyber snad 2 miliony, nemusi se nutit do nejaky co se mu nelibi.

Jenze pak holt prijde takova shoda blbejch nahod. Prijde tam nekdo kdo se neobtezuje kes vubec resit. Mozna ani nevi ze je nejakej internet potreba, mozna ani nevi ze to ma 8 nebo kolik stagi. Proste normalne jde na finalku, jak uz se to tak dela. Proc ne, pokazdy to projde, tak proc ne tady. Blby je ze tam prijde nahodou zrovna za situace kdy je ta aplikace nefunkcni, takze se v ni owner hrabe a zjistuje proc a jak to nechodi. Takze holt se na log od toho netu podivat musi. No a nestaci se divit.

Az na tu kes pujdes a neco nebudes umet vyresit, klidne si nech poradit, pochybuju ze s tim by mel kdokoliv nejaky problem. Klidne se zeptej i me, uz jsem s timhle par lidem radil. Ale na to aby sis mohl nechat poradit, musis aspon ziskat z netu zadani jednotlivych ukolu. Celkem logicky, abys vedel jakou radu mas od kamaradu chtit. Leda ze si od pratel nechas poradit az do te miry, ze se o zadani zadne ze stagi vubec nebudes zajimat a nechas si poradit rovnou souradnice finalky. Tomu uz se ale tezko da rict rada. To je normalni finalkareni s plnou paradou. Ze se pritom dotycni jak rikas bavi vubec nepochybuju, ale nejak nevidim souvislost jejich zabavy s podstatou veci.

Podle tebe tedy neni problem v tom ze nekdo podvadi a chodi rovnou na finalku, ale problem je v tom ze se nad takovym jednanim owner pozastavuje? To je zajimavej nazor. Uvedomujes si vubec co tady obhajujes?

• 13

#2045 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 6:27

Kesi kde potrebujes online internet v terenu najdes dost. Nevim o tom ze by to nekomu nekdy vadilo

No, přiznam, že když jsem před časem takovou jednu multinu dělala, a musela jsem mezi každou stage domů poslat email, fakt jsem z toho nebyla nadšená. Naštěstí nebyla tak daleko, abych jí nemohla udělat na etapy. Možná zrovna u tý Samaellovy, o který je tu řeč, ten internet nějak patří k podstatě věci, ale obecně teda musim říct, že na mě zas jde deprese, nebo spíš mi přijde líto, když owner cpe technický vychytávky úplně zbytečně a bezmyšlenkovitě tam, kde vůbec nejsou potřeba, jen proto, že je považuje za naprostou samozřejmost, kterou podle něj má každej. A on třeba nemá.

Abych to ještě upřesnila: Například, když chci lovit wigo, tak si buď pořídím přístroj, kterej to umí, nebo na něj jdu s někým, kdo ten přístroj má, nebo holt wiga nelovím. To je v pořádku, tam ten přístroj patří do hry, tento druh keší je na něm postavenej a je moje volba, jestli na to přistoupím nebo se zaměřím na jiný keše. Podobně můžu nějakou keš postavit na mobilním internetu, kde vtip bude právě v tom použití netu a bez něj by laskavý uživatel přišel o pointu a o veškerou srandu.

Ale co mi vadí je, když někdo vyžaduje v terénu posílání mailu s indiciema pro souřadnice finálky tam, kde by klíďo mohl udělat vzorec, cpe štítek s QR kódem, kde by jednoduše mohl napsat pár čísel nebo písmen, dává do škatule se stage multiny mailovou adresu, kam si napsat o zadání dalšího úkolu tam, kde by mohl strčit rovnou zalaminovanou kartičku s tím úkolem. Možná to někomu odlov usnadní, když to zadání má pak na další cestě po ruce v mobilu a nemusí se s tim opisovat, ale pak je přece možný tam dát oboje, i tu "vychytávku" , i ten obyčejnej kus papíru.

Nemam nic proti tomu,když lidi používají různý věci, který třeba nijak nutně nepotřebujou, prostě jen pro radost. Taky mám ráda hračky, i ty technický. Ale nechápu to obklopování se a zahlcování životního prostoru tisícem zbytečností, který už potom bez přemejšlení považuju za samozřejmost, už mi ani tu radost nebo nějakej extra užitek nepřinášejí, a už vůbec mi nepřijde na mysl, že někdo jinej by je za samozřejmost považovat nemusel. A k tomu, zdá se mi, často směřuje i tadleta mentalita používání internetu a jinejch takovejch záležitostí terénu. Škoda.

• 10

#2046 zubrik

zubrik

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 10:59

Jezkovy voci co porad resite? Nemas lano? Tak nelez na T5ky. Nemas wigo player? Tak wiga ignoruj. Nemas mobilni net? Tak takove kese vynech. Nemas na lusteni? Tak ignoruj modre otaznicky. Nechce se ti chodit a pocitat indicie? Tak ignoruj multiny. GC nabizi spoustu moznosti a kazdy si muze vybrat. Kdybych se choval jako vy, tak chodim na diskuze parasutistu a stezuju si, ze bych si rad zaskakal, ale nemam padak, nebo penize na skakani, nebo ze se bojim.

A nebo si vybaveni co ti chybi dokup. Kazda zabava neco stoji. Penize, cas, namahu ...

Jak rika Jacka, da se to resit i plnotucne, ze se nalepim na nekoho, kdo wigo player/mobilni net/lano ma. Dokonce se to da resit i nizkotucne a postavim se pod strom a nahoru poslu jen svoje razitko, nebo se nalepim na skupinku finalkaru. A jsou i takovi, co to resi ultramoderne s nula procenty tuku a nechaji se zapsat, zatimco sami dli na druhem konci republiky. To uz je na svedomi toho ktereho, podvadi jen sami sebe. Takovi borci si proste jen na svoje celo pro me nalepili nalepku moralni zumpa, jejich vec.

Zvlastni je, ze borcum nedela problem vyrazit stovky kilometru do madarska, na to prachy maji. Ale zaplatit si par kacek za mobilni net je problem. Ve skutecnosti jsou to jen kecy a trapna snaha obhajovat sve finalkareni.

Nedela jim problem objizdet celou republiku temer kazdy vikend, ale kdyz udajne nelouskli sifru, sli na finalku nebo to jinak ochcali aby sem nemuseli priste zas, kdyz to maji tak daleko. Zase je to jen kec a snaha obhajit sve finalkareni. Skoro nikdy nevedi jak se to lusti, kde to zacina, kolik to melo postupovek. Zadna snaha zacit poctive oz zacatku vubec neprisla.

J@VO a spol ted doslova boura statistiky a je vcelku dost jasne jak to dela. Jsou kese, co se nedaji odlovit ani za cely dlouhy letni den, ale nekteri borci (kladenska lihen je obzvlast vykonna) takovych kesi klidne stihnou deset za den. Do logu pak napisou neco o bajecne parte, o prima pocasi, jak to dali zpoceni, spinavi, unaveni, ale stastni, ale ani slovo o kesi samotne. Jejich problem, oni prisli o to zajimave cestou. Proste jim staci bod a finalka na poslednim strome/skale.

Normalni clovek by po upozorneni autorem drzel hubu a krok, mozna by dokonce svuj log smazal. Vlastne ne, normalni clovek by se do te situace ani nedostal, protoze by takhle nelovil. Ale borci tohoto kalibru nemaji problem se pak jeste hadat a ocernovat autora za to, ze autor svoji kes hlida a verejne to na ne naprasi. To jsou ale veci.

A nejak temhle borcum nedochazi, ze autori jsou lidi co reaguji na okoli a zpetnou vazbou jsou logy a takoveto diskuze. Kolik logu podvodniku nebo podobnych diskuzi staci k tomu, aby se sikovny autor na vyrobu dalsich peknych kesi vykaslal? A kolik musi prijit peknych poctivych logu a podekovani aby jeden takovy log "smejda" vykoupily?

Ja to mam treba docela daleko do Brna. Kdyz jsem se pustil do Krenitanu, skoncil jsem malem na uvodu a pak definitivne na prvni "sifre". Za mesic pri dalsi navsteve jsem se posunul o tri dalsi postupovky a zase defintivini sifrovy zasek. Uz jsem tam byl ctyrikrat, lovim to uz skoro pul roku a porad nejsem u konce. Nebyl problem hned poprve zajit do spinaveho propustku a zapsat se do finalky. Ale proc bych to delal? Vzdyt bych nevidel to, co Kernitany dela Kerniatnama. A Vzpouru mozku a Lepsi nez zivot ... je to na druhem konci republiky, ale co s takovym nizkotuncym bodem? Ten mi radost vazne neudela, za takovym jezdit na druhy konec republiky opravdu nestoji.

Takze na me jde deprese z takovychto borcu. A na radu autoru peknych kesi taky.

• 25

#2047 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 11:11

J@VO - zaregistroval jsem na Tve kesi podiveni nad tim ze lide loguji Found It ze zeme, aniz by projevili dostatek pohybove activity a vylezli na blbej strom. Jaky je rozdil oproti tomu kdyz se owner podivi nad logovanim Found It u 5/5 mysterky bez projeveni mentalni activity spocivajici ve vylusteni prislusnych ukolu / sifer?

Mimochodem zejmena v tomto konkretnim pripade ty ukoly nejsou nikterak obtizne, znam spoustu "jednodussich D" s podstatne slozitejsim lustenim. To ze sifrovane texty dostanes pomoci internetove aplikace ma svuj vyznam, jeste mam v zive pameti prepisovani 400 znakoveho textu z desticky na papir kvuli ziskani instrukci jak dal na jine kesi. Kdyz jsme tam vykysnuli pri minule navsteve kvuli chybicce v aplikaci tak nas owner neposlal do onech mist ale naopak vstricne poradil. A ano, jen kvuli tomu jsem se cely den tahal s notebookem v batohu, holt 5/5 kes si zada nejake usili a byli jsme varovani.

• 0

#2048 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 11:35

Uvědomuji si. Neobhajuji nic, jen mám depresi z toho, že jak sám píše nefunguje mu to a ví že nešli všude. No tak nic naprášíme to. Nejedná se mi o to jestli šli jen na finále které dostali bůh ví odkud, ale o to, že pokud to nešlo lovit a dostali a sehnali si rady, tak to ještě neznamená, že to nemohli projít a dojít na finále. Jaksi se předpokládá, že šli jen a jen na finále. Pro autora jsou tito rovnou podvodníci a to tu taky napsal. Často jdu třeba na multinu (mysterku) a mám s sebou všechny informace předem na papíře, jednotlivé stage i s výsledky. Jak říkám, neumí každý luštit, projdu si to celé a když je zádrhel nemusím 100 km domů bez bodu. No a proto jsem tedy podvodník a mám špatnou morálku? Já myslel, že to děláme pro ten výlet samotný, pro zábavu. Ne pro to aby jsme plnili představu odlovu přesně podle plánu ownera. Je to přeci jen hra. Často se setkávám u lezeckých  keší, že mám lovit tak a tak, ale ono to jde častokrát i jednodušší cestou. Mám radost, že jsem to zvládl jednoduše a třeba i bezpečněji.

Co se týče přetechnizování některých keší, to je jiná kapitola a Jacku chápu co tím chce říci.

Taky mám keš u které z logu poznám kdo to vyluštil a kdo dostal finále. Prostě jen podle toho co píše. Ale nedovolil bych si nikdy nikoho označit veřejně na GC.cz.   To je taky morálka... 

• -2

#2049 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 11:48

Jj, jedna z tusim deseti stage nefunguje (a neni to ani prvni, ani druha), presto se objevi zapis na finalce bez pokusu na tech pocatecnich funkcnich. Holt nekoho bavi lovit tim ze pozada o pomoc kamarady co maji finalni souradnice aby nemusel lustit, nekoho bavi lovit tak ze posle razitko na strom ke kesi a ani se nesnazi kus vylezt, nekteri lovi tak ze se rozdeli na skupiny a kazdy 1/2, 2/3 nebo jine (N-1)/N mnozstvi kesi ani nevidi... kazdemu dle jeho vkusu :)

• 0

#2050 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 11:49

J@vo: Je zajimave, ze jsem nikoho nejmenoval, ale ozval ses pouze Ty.

add k elektronicke verzi teto kese: Sifry jsou obcas meneny, proto jsou elektronicky na webu. Nevim k cemu by v tomto pripade bylo to mit vytistene, kdyz jednotlive stage pro finale nepotrebujes (jinak nez pro ziskani souradnic). Nejsou tam zadna bonusova cisla, .... (narozdil od pokracovani)

a posledni k cemu se musim vyjadrit je to, ze lovci museli investovat penize do odlovu a vybavy. Dokazes si predstavit kolik stal napriklad material pro druhy dil teto kese? A to dam nekam do lesa, kde se pravdepodobne ztrati, zatimco vybavu si koupim a mam ji doma.

Narozdil od Modraka to tolik neresim (jenom me to trosku mrzi), ale je zajimave ze si mel potrebu na me zautocit s tim, ze to tak mam pro sledovani lidi a jestli sleduji i svoji rodinu, ..... Predpokladam, ze je to proto, ze se Te dotklo to co jsem psal. Cilene jsem prizpevek psal tak, ze se neda vztahnout na presnou osobu (protoze nechci resit konkretni kacery).

• 0

#2051 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 11:50

Tak nedá mi to a na tohle už musím reagovat.

... Já myslel, že to děláme pro ten výlet samotný, pro zábavu. Ne pro to aby jsme plnili představu odlovu přesně podle plánu ownera. Je to přeci jen hra. ...

Tak vidíš to, a zrovna já si myslím, že jestliže owneři jsou ti, kdo nám tu hru za své peníze a ze svého volného času připravují, tak je minimálně slušností odlovit keš tak, jak si owner přál, když už si to nemůže vynutit.

A na tenhle tvůj komentář se přesně vztahují slova, co napsal Zubřík jen o kousíček nad tím: 

... Kolik logu podvodniku nebo podobnych diskuzi staci k tomu, aby se sikovny autor na vyrobu dalsich peknych kesi vykaslal? A kolik musi prijit peknych poctivych logu a podekovani aby jeden takovy log "smejda" vykoupily? ...

Proč já bych se tedy měl snažit vymýšlet nějaké sofistikovanější keše, když přece vůbec nejde o to, co chci já, ale co chtějí lovci. Takže pak nebrečte nad díkyzabodovkami pod kamenem nebo za okapem.

• 11
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#2052 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 12:14

No proč to Zubříku píšeš o mne je mi jasné. Kdo jsi bez viny hoď po mne kamenem.

No vidíš a mě to tak nepřišlo.

No nic můj problém, moje deprese.

• -2

#2053 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 12:16

Jardo, myslím, že o víkendu tě trefí kamenem pan Jerry :)

• 0

#2054 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 22:09

Proč já bych se tedy měl snažit vymýšlet nějaké sofistikovanější keše, když přece vůbec nejde o to, co chci já, ale co chtějí lovci. Takže pak nebrečte nad díkyzabodovkami pod kamenem nebo za okapem.

Co chtějí lovci? Nevím přesně jak další kolegové, ale třeba já si už dlouho přeju obyč vesnickou tradičku k památkám v Nabdíně či Chržíně nebo Ploskovskou kaštanku v. 2 a ono furt nic - hlavně že v Kralupech či na Kladně je městská keš pomalu u každého sídlištního štandu na popelnice (Zátíší atp.). ;) Taky oživení Památníku Třebichovice či Dolu Engerth přesným klonem by potěšily. Teď v září jsem měl po snad 3/4 roce hodinku na tom konci města nazbyt odskočit si na Badmintonovou, no a musím říct, že po chvíli hledání jsem prostě znechuceně odešel. Opravdu nemusím mít každou keš jenom proto, že je situovaná v mém rodném městě. Ale na druhou stranu, třeba to, že keš dostala Lípa u černého křížku, potěšilo dost. 

J@VO: Vlečka Theodor a Vlečka Ferdinand jsou myslím právě akorát zralé na generálku (Theodor teď čerstvý kolega meldoval, že lb i krabka na tom nejsou moc dobře. Sice jsem ho tak trochu zaúkoloval, aby na ni dohlídnul, pro případ, že bys to v dohlednu neudělal, protože to na ni má jen sotva kilometr oproti mým 3 3/4, ale radši na to moc nehřeš a během podzima se tam zastav. Ferdinand snad zatím v havarijním stavu není, ale co jsem na jaře koukal, tak lb teď už bude na jedné z posledních stránek a víko tehdy drželo pořádně už jen na dvou klipech a de facto tak mělo nedomykavou škvíru, čili od zatečení chránila keš jen vodorovná poloha. Nanešrěstí mám tenhle měsíc celkem zoufalý nedostatek času si třeba i jen na tu Krétu zacházku udělat, takže nejsem moc ve stavu, abych ti s tím teď případně píchnul sám (naopak, sám ještě generálku jedné svojí keše od léta dlužím - snad příští týden konečně). Tenhle měsíc bych měl publikovat jednu tradičku a jedno CITO, ale v tuhle chvíli o aktuálním uskutečnění toho záměru silně pochybuju - těch alespoň několik dnů na přípravu prostě není. Asi výmluvně ilustrativní je fakt, že vlastně jsou doufal, že alespoň toho posledního v podvečer ještě alespoň symbolicky jednu čárku za září urazím odskočením si pro RDS, ale, jak jste viděli, i ta chvilka padla na WLM - než jsem to pozvání dal do kupy, už byla tma na krku. Holt lepší to s délkou dne do jara nebude. :(

• 2

#2055 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 6:41

No proč to Zubříku píšeš o mne je mi jasné. Kdo jsi bez viny hoď po mne kamenem.

No vidíš a mě to tak nepřišlo.

No nic můj problém, moje deprese.

Jestli ono to nebude tím, že když se píše o podvodnících, tak se v tom ti podvodníci sami většinou najdou, že tohle přesně je ten jejich postup. Normální člověk nepochopí, ale podvodníkovi je hned podezřelé, že tohle přesně sedí na něj. :D Zkus popsat vyloupení trezoru v žargonu dvoum lidem, zloději-kasaři a běžnému smrtelníkovi, ten první z toho bude nesvůj, protože budeš popisovat jeho práci, druhý nepochopí polovinu slov. ;)

• 2

#2056 kulhal

kulhal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 930 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2014 - 19:52

Co chtějí lovci? Nevím přesně jak další kolegové, ale třeba já si už dlouho přeju obyč vesnickou tradičku k památkám v Nabdíně či Chržíně nebo Ploskovskou kaštanku v. 2 a ono furt nic

Toníčku, vzal jsem si tvé opakované výzvy k srdci a jedno přání jsem ti splnil: GC3978Q
  • 4

#2057 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2014 - 13:11

Mě tak nějak napadlo, že bych mohl vyrazit někdy na víkend na kešky do Polska. Hustota keší je tam mimo města hodně řídká, návštěvnost několik málo lidí do roka, vyhlídka na ulovení dvou keší za den. A najednou mi oko přistane u Jelení Hory a tam šňůra tři stovek keší a k tomu několik dalších menších trailů!!!!! Uááááááá

Pak mě to trochu přešlo, protože powertraily jsou výborné na nasbírání spousty modrých mašlí. Poslední dobou si keše vybírám a nějak mi ty mašle docházejí.

• 1

#2058 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2014 - 13:26

A najednou mi oko přistane u Jelení Hory a tam šňůra tři stovek keší a k tomu několik dalších menších trailů!!!!! Uááááááá

Nepatří to náhodou do georadostného koutku?

Jinak před týdnem jsem spěchal z práce a na schodišti si vyvrtnul kotník. Doktoři sice nenašli žádnou zlomeninu, ale kotník i přes mazání furt bolí a je oteklý, takže na běhání po keškách mohu zapomenout. A v sobotu mi kvůli tomu unikl 3. ročník parádního branného eventu u bunkru u Šatova. Navíc všechny brněnské městské zaokapovky, kam bych ještě tam dopajdal, už mám odlovené. Takže absťák. Asi trhnu rekord v počtu dnů bez kešky. :(

• 0

#2059 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2014 - 14:40

O sérii na hranicích Jelenohorské kotliny jsem věděl, ale že už zvládli udělat i cyklo powertrail přes 300 keší, to tedy ne...

Tímhle tempem bude za chvíli v Polsku více keší než u nás... I když mi přijde, že u zajímavých míst jim kešky většinou spíše chybí...

A když jsem si při eventu koncem srpna odlovil pár kešek z té polské série na hranicích s Čechami, jsem u čtvrtiny já před měsícem logoval NM, protože byly v žalostném stavu a od té doby mají NM další dvě, tak se bojím, že v přírodě Krkonoš nepřežijí zimu... I když to je neřest i některých našich autorů, že rozmístí keše  a nechají je svému osudu...

• 1

#2060 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2014 - 14:43

Taky si nedokážu představit, jak se někdo stará o tři stovky keší. Já jich mám sedm a mám co dělat.

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama