Včera jsem si udělil cestou po příbuzných dárek, že jsme si odlovili skvělou keš od Tailor Týmu Toulky Českou minulostí
GC4ZKD1 (71% oblíbených). Ale když dnes loguji a čtu logy, tak mám docela depresi z logů typu:
"odloveno s ..., je to celkem masakr 400x vyskocit z auta, preskocit rygol, otevrit petku, foknot tam stempla, zavrit petku, preskocit rygol a hupsnot spatky do auta, vzhledem ze sem byl opravdu u kazde kese, tak me nohy bolely jeste asi 5 dni ale zazitek je to nevsedni, vzhledem k tomu, kdyz si covek uvedomi co vlastne dokazal (spachal), tak nazev tohoto PWT je zcela trefny, a protoze to ... ve svych logach tak pekne a vystizne zhrnul, myslim ze k tomu neni co jinyho dodat;-), díky :-)"
na kešce, která neleží přímo na PWT, je to mysterka, 200 metrů od silnice, kde se musí na místě něco luštit, kde celé luštění je opravdu zábavné, že člověka baví, tak je mi z toho opravdu špatně...
Lidi, to nemůžete těch pár kešek, které jsou mimo PWT zalogovat normálně jiným logem, než PWT???
Nevlastním keše přímo u PWT, ale tohle u tak pěkné kešky mě fakt dostalo. A tohle zrovna je jedna z těch, které nejsou u silnice a jsou trochu dál...
A ještě menší dotaz, dávám to sem, protože to nepatří moc do sousedního vlákna o dárcích:
Od jednoho anonyma ze Slovenska se spoustou času, momentálně je to na mých keších 128 NA logů na 121 mých keších (a kdo ví kolik na keších kolegů), ale to sem už nepatří, jen jsem se chtěl podělit o to co jsem pod ten stromeček dostal .
Nesouvisí to nějak s tímto "Vánočním dárkem": http://www.geocachin...fd-574e159fcac1 na keši Ihla a Kazatelnica GC2A5XN?
Byl jsem tam v létě, tak mě zajímá, co se s touto keší stane, tak ji mám ve watchlistu.
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 25 prosinec 2014 - 12:09