Já už pomalu rezignuju, budu postupně nahrazovat atypické schovky schránkami z tlustého plechu na zámek, pevně ukotvené na místo. Minimální nutnost údržby, šance zničení, čas strávený v garáži výrobou náhradních keší atd atd.
No nevim, jestli je to cesta spravnym smerem. Sveho casu se rikalo, ze co vazi vic nez 600kg nikdo neukradne . Dnes se ta hranice posunula na nekolik tun . Kdyz tak doporucuji pancerovy zaruvzdorny plech minimalne 50mm tlusty, pokud mozno predkorodovany.
Ja zatim jdu opacnym smerem a to osazenim provizorni PET cache, pokud mozno hned ten den, kdy se dozvim o zniceni cache. Zatim jsem zjistil, ze ta PETka je kupodivu velmi spatne podpalitelna a logbook na podpaleni nestaci. Ono to pak dotycneho moc nebavi, kdyz vidi, ze se kaceri stale loguji i pres jeho zasah . Ja takhle alespon preckam blbou naladu dotycneho, kacerum nekazim radost z bodu a sam mam dost casu na vyrobeni pekne cache.
Jednou jsem po ranu (v 3:00) zachytil na vratech na zahradu cerstvy tag, kdyz jsem vyrazel na lov cache. A tak jsem okamzite popadl redidlo a tag umyl. Ten tag tam nemohl byt dyl nez 10 minut. Myslim, ze jsem dotycnemu hodne zkazil naladu, kdyz svuj tag rano nenasel. Od te doby (cca 5 let) tam nemam ani carku. Jeho naklady byly cca 20Kc moje cca 5Kc .
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp