Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#2621 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 16:34

Na to je jediná obrana, kontrolovat logy v logbooku a ty neoprávněné mazat. Ale nevím, jak by to dělal majitel takového trailu. Jednak se tam žabičkuje a jednak by si musel domů nechat ty logbooky přivést na káře a pak je týden číst.

Hele, tohle je u Joney málo platné.
Vlastní zkušenost: Smažeš mu neoprávněný log. On odepíše (tak trochu útlocitně a současně podlézavě), proč bys mu měl log uznat. A bez jakéhokoliv souhlasu se zaloguje znovu. Ty, protože

s tím odpadem nehodláš ztrácet cenný čas, mu log opět smažeš. 
Jonea opět odepíše, tentokrát již ostřeji, že jsi neslušný, že nekomunikuješ, co si to dovoluješ mu mazat logy, a zaloguje se znovu. Opět mu to smažeš.
Načež Jonea účelově změní/doplní nick tak, aby to vypadalo, že byl na keši s někým dalším jako že v týmu, a opět se zaloguje. Do svého obvyklého logu/nelogu tentokrát kromě venkovní teploty a oblačnosti doplní i noticku o tom, že si díky neslušnému ownerovi byl donucen změnit nick... Prostě boj s Joneou je jako boj s větrnými mlýny. 

Tento příspěvek byl upraven od Canoppy1: 04 květen 2015 - 16:45

• 3

#2622 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 16:37

To už je skoro na nějaký psychologický rozbor...
  • 2

#2623 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 16:58

Vlastní zkušenost: Smažeš mu neoprávněný log. On odepíše (tak trochu útlocitně a současně podlézavě), proč bys mu měl log uznat. A bez jakéhokoliv souhlasu se zaloguje znovu. Ty, protože

Jonea opět odepíše, tentokrát již ostřeji, že jsi neslušný, že nekomunikuješ, co si to dovoluješ mu mazat logy, a zaloguje se znovu. Opět mu to smažeš.
Načež Jonea účelově změní/doplní nick tak, aby to vypadalo, že byl na keši s někým dalším jako že v týmu, a opět se zaloguje. Do svého obvyklého logu/nelogu tentokrát kromě venkovní teploty a oblačnosti doplní i noticku o tom, že si díky neslušnému ownerovi byl donucen změnit nick... Prostě boj s Joneou je jako boj s větrnými mlýny. 

:D :D :D

Jaký úsllí je někdo schopen vyvinout, aby získal bod, pro kterej by si mohl dojít někam za okap :D. To už je snad spíš na rubriku "vtipy o geocachingu", ne?

• 2

#2624 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 17:40

Nedávno mi volala kamarádka, která o GC ví jen to, že se hledají nějaké krabičky, že našla něco, co se GC týká. Jelikož má mezi prací a barákem docela povedenou keš, lehce se mi podlomila kolena a orosilo čelo.Živě jsem viděla keš i s maskováním u nás na stole a v duchu jsem připravovala omluvný dopis ownerovi. Naštěstí mi přinesla jen CWG Jonea 30. 000 :-) .

Puvodně jsem to chtěla napsat do georadostneho koutku, CWG člověk nevidí ani v keši, natož, aby mu ho přinesl mudla, ale asi to patří spíš sem.
  • 6
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2625 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 18:18

Zmizely všechny logy dávno archivované keše "U Vraha Kladno". Buďto chyba v systému nebo ownerovi (alekos) něco přelítlo přes palici.

• 0

#2626 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 18:33

Chudáček :-D :-D Otázka je, jaké uspokojení z toho může mít, když mu musí být jasné, že jeho body nikdo nebere moc vážně. Jo možná někde v zahraničí...

• 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2627 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 18:47

Ale to není pravda. Jednak v zahraničí ;), jednak má suitu vzájemně se podporujících nadkačerů. A vůbec, z vás mluví jen závist. Nemáte na to.

• 5

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#2628 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 19:03

A nemá on nakonec depku z toho, že my to hrajeme nějak podivně? :D Pinožíme se třeba jen za jednou keší v noci, zatímco on jich stihne....

Mno, je fakt, že se s partou právě chystáme na pár keší našeho kamaráda cca 700 km daleko a tak mi možná přibyde víc keší než jsem našla od začátku roku, ale jedeme spíš z hecu, protože jsme si loni řekli, že bychom mu je mohli "zkontrolovat" a dohoda je jasná: až nás keše přestanou bavit, vypínáme GPS a jdeme se bavit a poznávat pro nás do té doby nenavštívená místa.

Ještě dvě odlišnosti od J.výprav: rozhodně nehledáme společnost přes inzeráty  :rolleyes: , jedou lidi, co už spolu něco zažili a ví, že to bude s největší pravděpodobností poměrně veselá záležitost. 

• 1

#2629 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2015 - 20:37

Ja zatim jdu opacnym smerem a to osazenim provizorni PET cache, pokud mozno hned ten den, kdy se dozvim o zniceni cache. Zatim jsem zjistil, ze ta PETka je kupodivu velmi spatne podpalitelna a logbook na podpaleni nestaci. Ono to pak dotycneho moc nebavi, kdyz vidi, ze se kaceri stale loguji i pres jeho zasah ;) . Ja takhle alespon preckam blbou naladu dotycneho, kacerum nekazim radost z bodu a sam mam dost casu na vyrobeni pekne cache.

Já zkusila nahradit provizorně krabičkou od energitu, než vymyslím jiné řešení, vydržela týden :-(. Nevím komu k čemu byla...

• 0

#2630 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 5:55

Jonea je žabař. Loguje si od stolu sám. Byl tady jeden, který pustil nějaký splašený skript a do rána zalogoval tisíce krabiček.

• 1

#2631 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 6:42

Nutno podotknut, ze to nebyl jeho zamer, jen s cimsi experimentoval. Chudak z toho byl pak pekne vydrenej.
  • 0

#2632 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 8:26

Jonea je žabař. Loguje si od stolu sám. Byl tady jeden, který pustil nějaký splašený skript a do rána zalogoval tisíce krabiček.

To jako chces rict ze Jonea existuje :o A ja si dotedka myslel ze je to taky jen nejakej skript :huh:

• 7

#2633 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 8:51

Tak já jeho nick jednou našel propiskou zapsaný v logbooku v keši, tuším někde u Nebílov. To by asi skriptem nešlo  :) .

• 0

#2634 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 9:14

To jako chces rict ze Jonea existuje :o A ja si dotedka myslel ze je to taky jen nejakej skript :huh:

Nojo, já ho viděla na vlastní voko - u jednoho ze subeventů megáče ve Stromovce se ke mně přidal i s dámou a ratolestí při nošení jakýhosi TBi dokolečka ( GC45H5T ), aby se mohl zalogovat bez fronty na pořadí :D.

• -1

#2635 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 9:21

Tak já jeho nick jednou našel propiskou zapsaný v logbooku v keši, tuším někde u Nebílov. To by asi skriptem nešlo  :) .

Já taky viděla jeho nick v logboogu, ale vůbec bych se nedivila, kdyby ten podpis byl každý jiný a i na tohle měl nějaký lidi :blink:

• 1
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2636 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 9:26

Ale zase to tak nepřehánějte... :P

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#2637 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 9:50

No napsat skript, který by reagoval na smazání logu a argumentoval, proč tam má být... asi by to šlo.

• 0

#2638 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 10:08

No napsat skript, který by reagoval na smazání logu a argumentoval, proč tam má být... asi by to šlo.

Na to by stačilo nějak nastavit filtry v mailu, aby se posílala automatická odpověď na takovou tu notifikaci o smazání logu, ne? :D

• -1

#2639 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 12:30

Šlo, ale odpověď by byla vždycky stejná a znovu by to automaticky nezalogovalo FI.

• 0

#2640 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2015 - 20:22

... až nás keše přestanou bavit, vypínáme GPS a jdeme se bavit a poznávat pro nás do té doby nenavštívená místa.

...

Až na tom místě budeš, nezapomeň zapnout GPS, jestli tam není keš :-)

• 0

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama