A ty fronty opisovačů na eventech mě docela fascinují. V keších dneska člověk najde něco opravdu zřídka, ale na eventech toho jsou tuny. Kdyby cestovaly po keších, nebylo by to nic vzácného a tolik by se toho neztrácelo. Někteří, hlavně začínající, kačeři už snad ani nevědí, že se travely dávají hlavně do keší.
Občas si sice něco opíšu, ale to jenom tak ze zvědavosti, abych se podíval na historii daného cestovatele či je to kód nějakého mého kamaráda atp.
Co se putování TB po eventech týče, sám jsem vypustil dva cestovatele, kteří mají za úkol cestovat jen a pouze po setkáních kačerů a mám alespoň nějakou jistotu, že se neztratí...
Včera několik kačerů logovalo moje auto na eventu, na kterém jsem nebyl a byl jsem asi šedesát kilometrů daleko...
Mně před pár dny někdo grabnul TB, které mám u sebe a jen ho protahuji kešemi (výjimečně se ocitne na eventu, ale jinak je jen u mě). Tak jsem si ho grabnul zpátky, načež jsem obdržel zprávu, že dotyčný (mimochodem začátečník, který si klidně zaloguje vlastní keš, ale nebudu to řešit, UK je daleko) našel ve své keši papírek s kódem. Hmm... Pátral jsem v paměti a vzpomněl si, že jsem několik lístečků rozdal pár kačerům před dvěma roky na ME v Prahé a to jenom proto, že číslo z mého TB je špatně čitelné... Zajímavé, že papírek doputoval až do UK a že je text ještě čitelný či vůbec použitelný...