Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#2781 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 493 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2015 - 21:24

Na mne spíš padla dnes deprese z tohoto logu na archivované keši. Nechápu co všechno udělá kačer pro bod.

Tento příspěvek byl upraven od Ruvit: 08 červen 2015 - 21:27

• 2

#2782 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2015 - 21:28

Taky jsem znal začínajícího kačera, který logoval jen smajlíkem. Myslel si, že to tak má být, aby se na mapě udělal z keše smajlík. A taky to viděl v jiných lozích.

• 0

#2783 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2015 - 8:05

Na mne spíš padla dnes deprese z tohoto logu na archivované keši. Nechápu co všechno udělá kačer pro bod.

A diví se pak ještě někdo, že RW zamykají archivované keše, aby nedocházelo k podobným excesům? Tohle není už ani archeocaching, prostě si založili novou keš na místě, kde si mysleli, že nějaká dříve byla, humus.

• 0

#2784 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2015 - 8:32

A diví se pak ještě někdo, že RW zamykají archivované keše, aby nedocházelo k podobným excesům? Tohle není už ani archeocaching, prostě si založili novou keš na místě, kde si mysleli, že nějaká dříve byla, humus.

Tak tyhle excesy se tady dějí už delší dobu. Samozvaným vůdcem těchto hledačů je Jonea.

• 0

*

#2785 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2015 - 9:16

To byl asi jediný příklad, kdy jsem zalogoval jen do logbooku a ne na webu. Nějací mladíci si dali tiktakovku tam, kde byla kdysi dávno archivovaná finálka (mj. v té době už by byla v těžké kolizi) a zalogovali si nález. Zjistil jsem to z nějaké debaty, krabičku nalezl, ale pak jsem si kolem toho něco zjistil a řekl jsem si, že jim ty body přeju, ale já ho mít nemusím.

• 0

#2786 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2015 - 12:20

"You cannot read archived logs."

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#2787 VelkyVezir

VelkyVezir

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2015 - 12:45

"You cannot read archived logs."

Kes je archivovana autorem, aktualne ZAMCENA RV, nikdo se nesnazte ji obnovovat a budte tak hodni a odneste ten odpad...

Sopdet Reviewer - Reviewer pro ČR (především kraje Jihočeský, Plzeňský a Karlovarský)

• 0

#2788 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 493 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2015 - 13:30

Takže asi autor logy smazal a Reviewer zamkl. Ale šlo o to, že si kačeři obnovili již neexistující schránku na archivované keši aby ji mohli zalogovat.

• 0

#2789 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 12:01

Rád bych udělal radost z nálezu nové mechanické  kešky která mi visí už na stromě. A dalších co mi zatím leží doma.  Ale bohužel nemohu pohnout s listingem od rána hledám návod a nic. :( Mám sto chutí se na to vybodnout.

• 0

#2790 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 12:20

Rád bych udělal radost z nálezu nové mechanické  kešky která mi visí už na stromě. A dalších co mi zatím leží doma.  Ale bohužel nemohu pohnout s listingem od rána hledám návod a nic. :( Mám sto chutí se na to vybodnout.

Jaké potíže máš s listingem, HTML? :)

• 0

#2791 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 12:44

Zakládáš svoji první... Je potřeba vědět, co máš konkrétně za problém. Když ho stručně popíšeš, tak se dá odpovědět třeba přes Zprávy. Abychom nebyli mimo téma.
  • 0

#2792 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 13:11

Ano je to moje první cache. Takže mám dost nejastností.

Jedná se o mysterku která se bude luštit tak že náčrtek s body jako třeba mosty, kótami atd. se přiloží na mapu.

1) nevím jak dát ve formuláři na gc otazník do mapy

2) vložit samotný obrázek

• 0

#2793 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 13:13

HTML mi bohužel nic neříká.

• 0

#2794 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 13:14

Někde se zaškrtává druh keše, ne? Zvol Unknown cache.

Nebo to už máš?

Ta ikonka se ukáže na souřadnicích, které zvolíš jako výchozí.

Něco o obrázcích je tady: http://wiki.geocachi...ázky_v_listingu

Ale asi je k tomu potřeba HTML.

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 13 červen 2015 - 13:29

• 0

#2795 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 14:22

Prokousat se formulářem pro yaložení keše není zase tak složité, jak by třeba mohlo vypadat. Postup založení keše je popsán na GeoWiki.

Co se HTML týče, tak při založení máš k dispozici jakýsi editor (který je víceméně k ničemu, ale to je můj osobní názor, jelikož vše píšu rovnou v kódu). Základy HTML jsou samozřejmě také popsány na GeoWiki, například obsáhleji tady a stručně tady. A ano, na obrázky je potřeba HTML. Tvrzení, že ti HTML nic neříká beru, ale pár jednoduchých tagů si určitě rychle osvojíš. :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A abych nebyl OT, za zhruba půl hodiny mám event a venku se mi krásně rozpršelo. Paráda... :wacko:

• 1

#2796 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 14:26

Kulisku, neber to tak tragicky. Zase na druhou stranu je treba rici, ze stylovejsi pocasi na tvuj flashmob vecer (tanec mezi kapkami deste- pro nezasvecene) sis nemohl prat lepsi. Akorat se ti blbe bude poznavat kdo je a kdo neni kacer

Tento příspěvek byl upraven od A+T: 13 červen 2015 - 14:28

• 1

#2797 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 14:48

Děkuju za rady měl jsem za to že to půjde snadno jako když dělám ve wordu dokument. Prostě napíšu text a vložím obrázky.

• 0

#2798 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 16:39

A+T, zatím to vypadá, že na flash mob bude pěkně, zatímco frisbíčkem jsme si nezaházeli a všichni pořádně promokli... :P
  • 0

#2799 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2015 - 20:35

Já obvykle na log typu . nebo  :)  dotyčnému píšu : Děkuji za návštěvu kešky a pěkný log. 

Oni to jsou kolikrát začátečníci a možná ani netuší, že by měli napsat něco víc. Na to by zrovna takový geocachingový kroužek byl dobrý. 

Myslis takovy geocachingovy krouzek, ktery mi nedavno zfinalkaril 5/5 multinu?

http://coord.info/GC...rd.info/GC3T7BC

Ale proc by me to melo trapit, nebo depresit. Dneska uz to finalkari skoro vsichni (cest vyjimkam, ktere vzdy poznate podle logu)

• 0

#2800 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2015 - 2:44

Myslis takovy geocachingovy krouzek, ktery mi nedavno zfinalkaril 5/5 multinu?

http://coord.info/GC...rd.info/GC3T7BC

Ale proc by me to melo trapit, nebo depresit. Dneska uz to finalkari skoro vsichni (cest vyjimkam, ktere vzdy poznate podle logu)

Koukám na logy u tvé keše a na depresi tam vidím dokonce více kandidátů, než jen členy onoho kroužku...
Ach jo; přesně tohle je důvod (byť uznávám, že nikoliv jediný, ale přesto poměrně zásadní), proč mě geocaching stále méně a méně baví, a proč ho stále méně a méně hraju.

Odloveno v rámci série Matrix;
odloveno s Frantou, Máňou, s dalšíma pěti lidma, co stejně neznáš, s naším psem, křečkem a naší andulkou; dík;
odloveno při megahonibodské výpravě, kdy jsme, woe, zdrajvili všechno, co nám, woe, stálo v cestě, dík teda za krabku ty jeden z mnoha woů;
odloveno pod společným geonickem bez vlastního geoprofilu;
šli jsme na finálku a čuměli dole, lezl jen jeden, ale loguje se nás třicet; dík;
hodila se mi do kalendáře (jinak by mě nezajímala);
hodila se mi do kombinace v matrixu (jinak by mě nezajímala)... dík; dík; dík...

Fujtajksl. 

• 11

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama