Dnes jsem byl na kontrole jedné z našich keší. Krom standardního bordelu a šrotu tam byl i totálně zrezavělý šroub. Opravdu by mne zajímalo, co se takovému hovadu, co tohle do keše vloží, honí hlavou (jestli vůbec něco) a co konkrétně tím sleduje.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 05 červenec 2015 - 9:46
Domnívat se, že vložení zapsal do logbooku je asi vrchol naivity, že? Já ve svých keších zase často nacházím špunty od vína.
Publikováno 05 červenec 2015 - 19:38
To je vedro, že by jeden chcipnul
Jo, vedro že by ani "kačera nevyhnal". Chtěl jsem jít na údržbu kešky ale nejspíš až zítra brzy ráno...
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 05 červenec 2015 - 22:12
Jo, vedro že by ani "kačera nevyhnal". Chtěl jsem jít na údržbu kešky ale nejspíš až zítra brzy ráno...
Brzy ráno ano, ale nejvýš tak k vodě. Radši ani nezapínám GPS, abych neviděla, co mám poblíž cesty neodloveného. Předchozí roky jsem vždycky cestou z pískoven vzala něco "zkratkou", letos se vždycky jen přesunu rovnou domů. Sice jsem měla dneska cukání na jednu keš, u které jsem si přečetla listing už dřív, ale ......horko zvítězilo.
Publikováno 05 červenec 2015 - 22:17
Brzy ráno ano, ale nejvýš tak k vodě. Radši ani nezapínám GPS, abych neviděla, co mám poblíž cesty neodloveného. Předchozí roky jsem vždycky cestou z pískoven vzala něco "zkratkou", letos se vždycky jen přesunu rovnou domů. Sice jsem měla dneska cukání na jednu keš, u které jsem si přečetla listing už dřív, ale ......horko zvítězilo.
Já byl teď na kolech u Šumperka a poslední dva dny taky vítězilo horko. Měl jsem v plánu dvě wiga, ale v tom horku jsem to vzdal.
Publikováno 06 červenec 2015 - 9:56
Nás to vedro naopak vyhnalo. V bytě 32°C, vzduch se nehne, mám měsíc do porodu, celkově je to dost blbá kombinace. Takže plán přežití je nasednout do klimatizovaného auta, objíždět karlštejnské šachy a drive-in díkzabodovky, které jinak míjíme. Škoda, že vesnické kostely bývají přes den zamčené. Skrz mříže se z nich linul krásný chladný vzduch.
Publikováno 06 červenec 2015 - 10:05
Další možnost je projížďka na kole nějakým údolím s potokem. Při rychlé jízdě to člověka hezky ofukuje, v hlubokém údolí je stín, potok snižuje teplotu o několik stupňů a dá se zastavit a kapku se smočit. Včera dopoledne jsem to zkusila a bylo to bezva - až na poslední kilometr od Vltavy do kopce po slunci v poledne - už aby nám tu postavili klimatizovanou lanovku .
Publikováno 06 červenec 2015 - 10:40
Publikováno 06 červenec 2015 - 10:58
Já to taky hůř snáším. Nad 25 začínám umírat, a to vůbec nemluvím o tom, že se ode mě jaxi očekává, že bych měla třeba pracovat . Tak leda namočit po krk do Džbánu a zůstat tam do setmění, pane kolego!
Publikováno 06 červenec 2015 - 11:46
Máš se přestěhovat do nějakého gotického kláštera, tam je chladných míst dost :-)
Publikováno 06 červenec 2015 - 12:13
Ty nám všechny zabavil Pepa druhej. A když už někde nějakej mají, sesypou se na to památkáři jak vosy na malinovku a nejni to k životu. Ale u nás ve sklepě to taky ujde. Jen člověk, žel, nemůže celej den vysedávat ve sklepě, nota bene když má službu v kuchyni . BTW, dneska jsem vařila polívku gazpacho, pro tuto sezónu je neobyčejně vhodná. Díky Werimu, že mě na tento kuchařský artefakt upozornil!
Publikováno 06 červenec 2015 - 13:27
Publikováno 06 červenec 2015 - 15:12
No ja prospal na dnesek asi 10 hodin pokojneho spanku, protoze na chalupe bylo krasnych 20°C. Rano bylo zamraceno, venku se ochladilo pod teplotu v chalupe a ja nerozvazne vyrazil domu, misto toho, abych oblekl neco s dlouhym rukavem. Takze vysledkem je, ze ted jsem sice v kratkem rukavu, ale mam tu 30°C.
Publikováno 06 červenec 2015 - 18:51
Dneska jsem si cetu z Budapešti naplánoval přes mega starou keš „Brutalzsivány” z roku 2001. Času nebylo nazbyt, zajížďka jak prase.
Rychlým klusem z auta asi 800 metrů.Bly jsem zpocený jak ďas, 100m do cíle - skvělé.
A pak to přišlo.
Na ground zero moře popadaných stromů, totální zmar. Vývraty, kmeny na všechny strany, z okolí se ozýval zvuk motorových pil....
Poslední nález z května Dal jsem tomu 30 minut a bohužel nic.
Jako nemůžu říct, že by mě to nemrzelo
*
Publikováno 06 červenec 2015 - 21:19
Tak jsem byl na kontrole své kešky po logu, který dával znát její poškození a bohužel musím konstatovat, že její neustálé přemísťování kačery (místo otevření ji stále někdo celou vyndaval a dával jinam) vedlo k tomu, že už zmizela uplně.
Několikrát jsem jí našel o pár metrů vedle, jednou i jen pohozenou v roští (a utrženou z úchytu) až teď zmizela docela i s úchytem. A nějak nevím zdali mám chuť ji obnovovat.
Publikováno 06 červenec 2015 - 22:07
Přemisťování keší je sport pro mnoho kačerů. Bohužel mi stránky gc.com nedávají možnost logovat Owner DNF, takže hledám jako blbec.
Publikováno 06 červenec 2015 - 23:12
To by mohl být ten případ, kdy může owner logovat FI, ne?
Publikováno 06 červenec 2015 - 23:27
No, je pravda, že už jsem se s tím několikrát setkal i na cizích keších (mimo té jedné vlastní). Naposled jsme dokonce našli pixlu, kterou owner dva roky považoval za ztracenou a přitom jí jen nějaký kačer-dobrák schoval jinam než měla být. Bohužel moje keška byla v případě přemísťování z původního uložení docela nápadná jelikož pařez se sám od sebe o dva metry nepohne, že jo. A toho si prostě musel někdo všimnout. Takže hloupost některých kačerů vedla nejprv k několikero zničení a nakonec k úplný ztrátě
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 06 červenec 2015 - 23:27
Publikováno 07 červenec 2015 - 4:57
Nojo, já koukam z okna na keš ve svodidle, která má bejt v prvním sloupku, a nejmíň jednou tejdně změní polohu kamkoliv mezi prvním a čtvrtým sloupkem. Přitom je zaměřená přesně, když, tak ještě spíš na druhou stranu, kde už svodidlo není a signál je OK, není to proto, že by lidi mohli mít tendenci to "opravovat". A po zkušenostech ten první sloupek, mam dojem, ještě owner doplnil do listingu.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů