Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#2881 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 17:17

What the hell? To abych si to hlídal a případně odkládal logování, když jsem BM. Taky nechci o ty body přijít. Naštěstí teda stejně mám skoro vždy, když se rozhodnu keškovat, PM aktivované kvůli těm dalším funkcím jako přenos infa do GPS. Hlavně, že jim to přidávání FP skvěle funguje. [/ironie]

No právě, já si to neuhlídala loni, letos jsem měla závazek, že to uhlídám a stejně jsem zase zapomněla. Přitom zaplaceno jsem měla, stačilo zadat aktivační kód. Ale já prostě sedla k netu, logovala a teprve pak si všimla, že jsem zapomněla prodloužit členství. Mrzí mě to kvůli těm bodům, ráda přiděluju mašličky. :-)

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#2882 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 17:24

No jistě, služební mobil bez limitu, porsche a dvakrát ročně dovolenou na Seyschellách

Bojím se, aby to někdo nevzal vážně a opravdu si to nemyslel...

No, FP je funkce pro PM členy, tak kde je problém? Poprvé ti dokonce naskočí i za keše  nalezené jako BM,  ale jinak je to prostě fíčura pro premiové členství. Bonus pro ty, kteří svými poplatky udržují systém funkční a umožňují jeho rozvoj.

Ohledně tohoto si myslím, že pro hodnocení keší by bylo daleko lepší, kdyby tato funkce byla dostupná pro všechny lidi, nejen pro PM. Hlavně je to problematické pro ten případ, kdy některým PM členství vyprší.

Jak je to vlastně s FP udělenými kešce poté co se ti, kteří je dali už nejsou PM členy? To se pak přestanou počítat?

Jak jsou v takovém případě počítané % u keše?

• 1

#2883 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 18:07

Podle mého názoru jednou udělený FP keši zůstane bez ohledu na to, jestli ten, kdo ho udělil, je aktuálně PM nebo ne. Jak se pak počítají %, netuším. Sotva si bude GS pamatovat historii, ve kterých dnech měl kdo jaké členství a kdy kdo keši FP přidělil. Spíš bude u každé keše jenom veden aktuální počet FP a pak se spočítá aktuální počet zalogovaných PM. Takže v případě, že někdo dal FP a pak přestane být PM, by % mělo mírně vzrůst. Ale je to jenom dohad.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#2884 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 18:16

Mrzí mě to kvůli těm bodům, ráda přiděluju mašličky. :-)

Takvšechny logy smazat, aktivovat a znova :D!

• 1

#2885 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 18:46

Takvšechny logy smazat, aktivovat a znova :D!

No, bylo by to jen 14 keší...  :rolleyes:   :D

• 1
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#2886 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 0:36

No jistě, služební mobil bez limitu, porsche a dvakrát ročně dovolenou na Seyschellách

Pokazdy na Seychellach? Neni to nuda?

• 4

#2887 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 8:58

Podle mého názoru jednou udělený FP keši zůstane bez ohledu na to, jestli ten, kdo ho udělil, je aktuálně PM nebo ne. Jak se pak počítají %, netuším. Sotva si bude GS pamatovat historii, ve kterých dnech měl kdo jaké členství a kdy kdo keši FP přidělil. Spíš bude u každé keše jenom veden aktuální počet FP a pak se spočítá aktuální počet zalogovaných PM. Takže v případě, že někdo dal FP a pak přestane být PM, by % mělo mírně vzrůst. Ale je to jenom dohad.

To by ovšem u keší se 100% po ukončení PM vzrostla procenta nad 100, což se neděje. Jak to ale funguje netuším.

• 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#2888 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 9:23

Předpokládám, že se to natvrdo přepočítá při každý mašličce a každým PM logu. Bylo by to logické a jednoduché. Ve chvíli, kdy loguju PM, připočte se ke keši jedno PM, dám mašličku, připočte se mašlička. Zaznamenává se pouze PM a mašlička v počtech. procenta = mašlička/PM tedy novýlog PM= (mašlička+(0 nebo 1))/(PM+1) .

Nebo si logy nesou příznak PM/BM.

• 0

#2889 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 9:43

Pokazdy na Seychellach? Neni to nuda?

Nuda to být musí, ale tak tři, čtyři dovči bych se nudit zvládla... :P

• 1
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2890 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 10:25

Nuda to být musí, ale tak tři, čtyři dovči bych se nudit zvládla... :P

Ani to ne, je tam jen kolem třiceti keší :D .

• 0

#2891 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 17:30

Ok, jak tam budu založím power trail. Už vidím jak se mezi palmami válí Joneovi CWGčka. Tak a jsme zase v depresi.
  • 7
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2892 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 19:27

Ok, jak tam budu založím power trail. Už vidím jak se mezi palmami válí Joneovi CWGčka. Tak a jsme zase v depresi.

Stačí následně uspořádat CITO Event, bod k dobru a případně několik CWG na výměnu. :D

• 1

#2893 lemrousek

lemrousek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2015 - 13:34

V okolí bydliště jsem okoukla eventy, který by šly i s dětma – pouštění lodiček apod.
A všechny, který jsou určený i PRO DĚTI jsou v době dětskýho odpoledního spánku.
Nevadí mi, že začínaj třeba v jednu odpoledne, ale proč maj ve tři konec, kurňa:(

• 0

#2894 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2015 - 13:48

V okolí bydliště jsem okoukla eventy, který by šly i s dětma – pouštění lodiček apod.
A všechny, který jsou určený i PRO DĚTI jsou v době dětskýho odpoledního spánku.
Nevadí mi, že začínaj třeba v jednu odpoledne, ale proč maj ve tři konec, kurňa:(

Můžeš být ráda, že nějaké eventy v okolí máte. Pokud nechci 15km vzdálené setkání na vodě o půlnoci, tak jsou další až 30km daleko vzdušnou čarou.

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#2895 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2015 - 14:01

Hm, já právě s ohledem na děti ( a na návrat vzdálenějších kačerů ) dala event v čase 15 -18 hodin, protože si docela dobře pamatuji dcery "předškolní režim". JENŽE se zase nezavděčíš těm, co by radši od 19 - 21 hod....Prostě to nejde tak, aby čas vyhovoval všem. U nás to řešíme tak, že se střídáme jako owneři a každý vymyslí jak jiný event, tak jiný čas. Spojující je jen zkratka PP - jednou písecký pokec, podruhé písecká přestřelka a teď bude písecké počítání. 

PS: Co kdybys tedy udělala nějaký event vhodný pro rodiny s mladšími dětmi ty? ;)  Když v okolí není, tak si ho založ, možná budeš překvapená, o kolika lidech nevíš, že hrají gc. U nás jsme právě díky eventům zjistili, že kačerů je u nás tak třikrát víc než jsme odhadovali. :)

• 2

#2896 brumlik

brumlik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 10:24

Náš event pro děti PHD je celodenní a pro ty, co zde spí je i noční překvapení a jako vždy nakonec ohnivá show :)

BTW jezdí sem děti od  dvou let a i tu s rodiči chrní :)

Tento příspěvek byl upraven od brumlik: 19 červenec 2015 - 10:26

• 0

#2897 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 11:16

lemrousek, na to je jednoduché řešení, založ si event. podle svého gusta.

• 0

#2898 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 20:16

Nevím, co je to za módu. Náhodou jsem si všimnul, že vedle našeho logu na kešce u Mumlavskýho vodopádu je nějaký nováček zalogován 2x. Stane se... Jenže pak koukám dál a jenom za posledních pár týdnů je na těch dvou mumlavskejch keších hned pět stejnejch případů. To už vypadá jako epidemie. Nebo blbnutí z vedra... :)
  • 0

#2899 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 21:02

Jo toho jsem si u pár keší taky všimnul. Asi si myslí, že když tam byli dva, tak se musí lognout 2x :unsure: .

• 0

#2900 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2015 - 21:04

Spis to bude problem serveru, clovek ma pocit ze se ten log neodeslal, a pak je tam dvakrat.

• 1

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama