Vzhledem k tomu, že se jedná o začátečníky, bych si dovolila tipnout, že sice budou mít snahu se ozvat, ale zůstává ve hvězdách, jestli se jim to povede. Na tak pěkný mail, co jim poslal owner, prostě nejde nezareagovat.
Dost často se mi některý z ownerů ozve na můj log, přestože odezvu rozhodně nečekám - jednoho jsem prý dokonce svou radostí z jeho tvorby dokopala dokončit dloooouho rozpracované keše. Navíc byl tak hodný, že se hned dvakrát ozval, že je chystá k publikaci, jenže já coby vymetačka eventů, jsem se pokaždé zrovna někde bavila. V druhém případě to bylo ještě neuvěřitelnější - právě když nová NOČNÍ keš zmíněného ownera pípla, poznali jsme se konečně na eventu v Sušici a jako správně potrefení právě zkoušeli baterky "komu dál přes řeku dosvítí". Myslím, že Jacka u toho nechyběla. Keš ovšem byla o nějakých 60 km jinde....Tak kdo je potom v depresi, owner nebo kačer?
Další milá reakce na log je z minulého týdne a tentokrát mě povzbudila i přes mé schopnosti v minigolfu vyzkoušet skutečný golf. To jen na vyvážení deprese z některých logů - někteří owneři naopak dovedou svými rekcemi přivést kačery do georadostného koutku. Takže díky jim, radši je ani nebudu zkoušet vyjmenovávat, abych na některého nezapomněla - fakt jich není málo.