Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#281 plazem

plazem

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2013 - 9:39

plavcik napsal/a:

plazem napsal/a:
Prosím, neví někdo jak zatočit s nepoctivci, co seberou TB a pak je nepustí dál? Mám dva v USA a nic se již vice jak rok neděje. Za radu díky PlaZem

Pohledej na foru, jsou tady tuším dvě nebo tři vlákna, kde se to řeší, včetně mailů v různých jazycích.
Mně se osvedčilo mailovat na kačera nebo spolulovící, pak jsem tím mailem zaspamoval i listing kešky nebo TB, pokud dotyčný měl. ..

Jo, jo díky moc za radu, ale to jsou dle mého nějací jako rádoby cacheři. a jejich spolulovící asi neseženu
  • 0

Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!

*"PlaZem"*

#282 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2013 - 9:48

Vypadá to tak, ale třeba ten nick kaboose292 je aktivní na Twitteru! ALe otevři nějaké to staré vlákno, ať je tady místo na depresi zase někoho jiného B)
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#283 plazem

plazem

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2013 - 10:27

plavcik napsal/a:
Vypadá to tak, ale třeba ten nick kaboose292 je aktivní na Twitteru!
ALe otevři nějaké to staré vlákno, ať je tady místo na depresi zase někoho jiného B)

Jo jo díky moc, ale některé věci mi na PC moc nejdou nebo spíše je špatně chápu. Ale jinak moc díky
  • 0

Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!

*"PlaZem"*

#284 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 23:47

Tak já se od podzimu těším na novou noční keš cca 30 km od nás a když před půlnocí pípne, tak mám skoro sucho v nádrži. :-((( A aby toho nebylo málo, tak mě kontroluje owner, jestli něco podnikám a jestli se nevydám na své první FTF, protože v lese se na rozdíl od nočních měst nebojím - sice jsem zabodovala, že jsem ihned odhalila šifru, i když jsem ho trochu natahovala, ale do toho všeho psaní a hledání na všech frontách jsem musela ještě přeinstalovat tiskárnu......a luštění je zbytečně zdlouhavé, nenapovím jaké, ale přes třicet řádek - co se tam ten chlap vykecává?:o Hm, dneska si dám na dobrou noc něco proti depresi a zítra - to vlastně mají zase přijít průtrže s kroupami .....takže milí FTFkaři, asi vám udělám radost a užiju si další večer s knížkou, protože co kdyby mi zmoklo auto?:D:D:D ( použita logika nejmenovaného supercyklisty - já mám svého Fifíka určitě minimálně stejně ráda jako on své kolo ) hurá, dnešní deprese je pryč i bez dopingu.;)
  • 0

#285 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 4:53

Auto nechávám venku celoročně, tomu déšť nevadí, tomu vadí spíš v zimě sůl na silnicích.
  • 0

#286 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 18:41

Nějaký Němčour má už rok můj geocoin :-( Normálně hraje a pořád ho protahuje kešemi, každý týden několika. Ale ne a ne ho pustit.
  • 0

#287 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 18:49

Smrk napsal/a:
Nějaký Němčour má už rok můj geocoin :-( Normálně hraje a pořád ho protahuje kešemi, každý týden několika. Ale ne a ne ho pustit.

Jo mě už ti němci začínají taky pěkně štvát. Muj brouk tam nejdřív jeden němc zadržoval asi měsíc, pak ho dal do keše kterou najednou lidi dlooouho přestali lovit, pak přišel owner na kontrolu ž eje vše ok a hned na to přišel DNF log. Keš ztracená i broukem. Po pár týdnech se keš i s broukem našla. Zas tam ležel, pak ho nějaký chytrák posunul o pár set metrů vedle kde ho sebral nějaký němec jako svuj první TB a drží ho tři měsíce...je to tam strááášně pomalé.
  • 0

#288 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 19:09

Smrku, je to opravdu na depresi? Podíval ses na naběhané km? Nebylo by to spíš do radostného koutku, když ti o TB tak pečuje? Zkusila bych se na situaci podívat z druhé strany - třeba by se bez jeho "skoroadoptování" ztratil, takhle se jen podíváš, kde byl pečovatel na návštěvě. Mám pěkného nového cestovatele a váhám, jestli ho vypustit - není proti pravidlům jen ho občas někomu svěřit na delší cesty a jinak ho brát na eventy a svoje keškování? Když tak čtu deprese ze ztracených TB, docela s původně plánovaným vypuštěním váhám.
  • 0

#289 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 19:12

Dneska mám geodepresi jako blázen - plán minimálně 10 keší (okolí města Žory v polsku kousek od hranic s ČR - realita 4 keše, 5 DNF. To bych ale ještě překousl, ovšem jedno DNF dle hintu objekt 50 m keší od souřadnic a stejně tam ta keš nebyla. 30 m tam není při zaměřování žádná míra, humus:(
  • 0

#290 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 19:33

Čím víc se o cestovatele bojíš tím dřív zmizí :D Máme skore cca 3 živý na jeden ztracený. A to navíc občas po roce vyplave něco co bylo označeno jako mising :D To že někdo protahuje třeba půl roku....no když ho to baví ;) Hlavně že žije mince, o nic víc nejde ne?
  • 0

#291 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 19:35

zvedavkanocni napsal/a:
Smrku, je to opravdu na depresi? Podíval ses na naběhané km? Nebylo by to spíš do radostného koutku, když ti o TB tak pečuje?
Zkusila bych se na situaci podívat z druhé strany - třeba by se bez jeho "skoroadoptování" ztratil, takhle se jen podíváš, kde byl pečovatel na návštěvě.
Mám pěkného nového cestovatele a váhám, jestli ho vypustit - není proti pravidlům jen ho občas někomu svěřit na delší cesty a jinak ho brát na eventy a svoje keškování? Když tak čtu deprese ze ztracených TB, docela s původně plánovaným vypuštěním váhám.

I kdyby se ztratil, tak bych si do té doby pravděpodobně ještě přečetl několik logů, které čtu moc rád. Ale je fakt, že Němci píší pořád dokolečka: Weiter geht die Reise. Jako by byli navedení :-) Jinak mám 26 coinů na webu, jeden mám u sebe, jeden je auto. Z těch zbývajících 24 se 13 ztratilo.
  • 0

#292 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 19:57

zvedavkanocni napsal/a:
Mám pěkného nového cestovatele a váhám, jestli ho vypustit - není proti pravidlům jen ho občas někomu svěřit na delší cesty a jinak ho brát na eventy a svoje keškování? Když tak čtu deprese ze ztracených TB, docela s původně plánovaným vypuštěním váhám.

Proč by to mělo být proti pravidlům? Tvoje TB i GC jsou tvoje, ty sis je zaplatila (případně ten štítek). Na druhou stranu, pokud se jedná přímo o TB, tak je to trošku nelogické ho nepustit - to sis nemusela ten štítek kupovat. Nelogické to je, ale rozhodně ne proti pravidlům. U geocoinů může být situace jiná, ty mohou mít i určitou sběratelskou hodnotu a majitel se jimi může kochat a chlubit ve vitríně podobně jako numismatik. Tam to ponechání si ho doma může mít i opodstatnění.
Pokud se ve tvém případě jedná o TB, tak se neboj ho vypustit. Chce to samozřejmě si vybrat nějaký předmět, po kterém ti nebude smutno, když by se někdy ztratil, a pak ho prostě vložit do nějaké keše. Je to sázka do loterie, ale kvůli tomu, aby cestoval, jsme si ten štítek kupovali, ne?
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#293 Alke04

Alke04

Alke04

• Members
  • PipPipPip
  • 678 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2013 - 0:45

Poctivý kačer, pokud si zapomene opsat bonusová čísla ze série, si to oběhá znovu. Hloupý kačer o ně napíše ownerovi. Chytrý kačer si ownera neotravuje nějakým výpisem čísel, ale napíše rovnou o souřadnice bonusu.
  • 0

#294 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2013 - 6:19

Alke04 napsal/a:
Poctivý kačer, pokud si zapomene opsat bonusová čísla ze série, si to oběhá znovu.

Hloupý kačer o ně napíše ownerovi.

Chytrý kačer si ownera neotravuje nějakým výpisem čísel, ale napíše rovnou o souřadnice bonusu.

Tak teď jsi slušně zadělal na flame, provokatére.:P
  • 0

#295 S.Hyena

S.Hyena

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2013 - 8:25

RoKro napsal/a:

Alke04 napsal/a:
Poctivý kačer, pokud si zapomene opsat bonusová čísla ze série, si to oběhá znovu.

Chytrý kačer si ownera neotravuje nějakým výpisem čísel, ale napíše rovnou o souřadnice bonusu.

Proc? Ma pravdu :D :D :P
  • 0

#296 Alke04

Alke04

Alke04

• Members
  • PipPipPip
  • 678 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 10:57

S.Hyena napsal/a:

RoKro napsal/a:

Alke04 napsal/a:

Proc? Ma pravdu :D :D :P

Jak to - není den, aby mě někdo nanapsal o bonusové číslo (mimochodem jsou to vždy cache drive-in nebo skoro drive-in). Už to vzdávám a radši jim pošlu celou souřadnici a co se pak nestane. Dostanu vynadáno, že jsem jim neměl posílat souřadnici, že si to chtěli spočítat sami, že takto z toho nemají ten dobrý pocit....

TAKŽE:
O čísla nemají problém si napsat, ale o souřadnici ano? To jako to, že dosadí do vzorce a spočítají 3+1=4 nebo 7-2=5 způsobí to, že mají pocit, že to odlovili zaslouženě.
PROSTĚ ALIBIZMUS.

To je stejné jako u mysterek:
"Alke, můžeš mě lehce poradit u tvé mysterky?".... tak lehce poradím a opět... "no, můžeme požádat o radu trochu víc".... a pak když se zeptám: "Chcete poradit nebo to prozdradit"... tak se pak urazí.
  • 0

#297 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 11:27

To by mě hanba fackovala, doprošovat se o něco ownera, to je přeci ta největší potupa. :@
  • 0

#298 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 11:39

Shaman zase perlí. Ale že je zábavnej. :D:D:D
  • 2

#299 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 11:56

Jo, jo Tomy22, to máš pravdu, počasíčko by bylo na depresi, ale díky S3 se pochechtávám - jen kdyby se tak neopakoval:@ a vymyslel něco nového.;):D;) A kdyby tušil, že jsou owneři, kteří když ví, že se chystáš na jejich keše, tak se SAMI mailem zeptají, jestli máš vyluštěno nebo potřebuješ naťuknout.:P Když vědí, že jsi zdaleka a vybral sis PRÁVĚ ty jejich keše nebo wigo, nabídnou i telefon pro případ nouze.:o Jestli ono to není o dobrých vztazích a ocenění cizí práce v logu po odlovu. Jééé, mě teď napadlo čtení na deštivé počasí - jestli to bude taky tak zábavné jako příspěvky sem :D:D:D
  • 0

#300 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 11:59

Alke04 napsal/a:

Geodepresi ze mně musel mít owner, když jsem v půl jedné v noci volal na vyluštěné telefonní číslo v domnění, že je to nějaký automat. Nebyl. Hezky jsme si pokecali a geoepresi neměl :-).

Ale asi jsem hloupý kačer, radši se nechám pošťouchnout nebo poprosím o bonusové číslo přímo ownera, než to tahat z někoho jiného. Dobře ownerovi tak, nemá ty mysterky dělat tak těžké :)
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama