Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#3001 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2015 - 9:25

Poté co mi jeden cestovatel visel u nějakých kačerů z jihu Čech třičtvrtě roku, se nakonec opět dostal na cesty a já měl radost. Bohužel jiný cestovatel co se dostal 11.10. na STF do hor v Itálii, a od té doby tam ležel se, ačkoliv byla keš od té doby bez nálezu, ztratil. Napsal to člověk co si tam dal po deseti měsících TTF. :(

Poslal jsem Pata a Mata, každého zvlášť. Nejprve byl Mat někde v kapse nebo šupliku na jihu Čech a teď se Pat ztratil :(

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3002 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2015 - 20:57

Tak další depréze. :( Konečně jsem v týdnu dovyrobil novou pixlu místo té co někdo ukradl. Umístil jsem ji včera na místo s tím, že jí dneska enabluji. Jedu se dneska ještě na místo podívat a keška je zas pryč, takže to vypadá, že tam po skoro dvou letech někomu vadí. :(

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3003 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2015 - 9:16

To jsem také před nedávnem obnovil cache, kterou někdo ukradl. Uplynuly necelé tři týdny a někdo odtamtud ukradl logbook.

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#3004 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2015 - 15:06

Jo, to manželka adoptovala keš věnovanou památnému dubu. Aby lidi nerozebíraly ten dub, je keš umístěna asi 100 metrů odtamtud s výhledem na dub...

Do měsíce jsme tam byli - keš jsme nenašli a dali jsme tam náhradní... Od té doby se občas objevil log, že logbook je plesnivý. Tak tam Dana zajela - logbook v pohodě... Teď dokonce log, že keš někdo našel uvnitř dutiny toho památného stromu, co je 100 metrů od souřadnic kešky... 

Teď jsme tam tedy byli znovu to zkontrolovat - uvnitř dubu keška - ještě od původního majitele. Zajímalo by mne, jak ji našli tak daleko od souřadnic....Podotýkám, že souřadnice nebyly nikdy blíž, než 60 m od stromu ani za původního autora a od doby adopce jsou stejné - 100 m od keše. A to od té doby za poslední 2 roky, kdy Dana keš adoptovala zde byly 4 logy...  Na místě souřadnic další překvapení - našli jsme kešku, kterou jsme sem původně dávali se zápisy z několika období - předtím než se ztratila, pak asi půl rok, než zde Dana byla na kontrolu a viděla tu druhou schránku a pak ty nynější... Přitom tuhle schránku jsme nenašli ani po delším hledání společně, když jsme sem umístili náhradní schránku (maličko vedle v rámci souřadnic) a tak jsme na místo, kde jsme našli nyní tuto schránku dali novou, kterou jsme už teď nenašli, ale ani ji tu neviděla Dana, když ji jela zkontrolovat, jestli není logbook vlhký... No prostě zázrak, jak se taková keš najednou kde objeví.

Někdo asi ze zábavy dělá s keškami "škatulata hýbejte se" :-(

• 0

#3005 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2015 - 10:18

Achjo. To lesníci. Právě mi vykaceli část nočky. :((((
  • 0

Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4

#3006 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 10:10

Hmm, tak asi mám největší depresi, co jsem kdy měl...

Zničili mi keš, ke které jsem měl srdeční vztah a do které jsem investoval nejvíce peněz.

A teď ještě ty řeči o překlápění kešek do PM, o mapách.cz atd.

A to jsem si říkal, že jak bude přes zimu trochu času tak zkusím udělat pár kešek trochu vychytanějších na pár pěkných míst, které mám vyhlídlé delší dobu, jen jsem tam chtěl udělat hezký úkryt, ne jen krabičku v ptačí budce :-(

• 0

#3007 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 10:32

Achjo. To lesníci. Právě mi vykaceli část nočky. :((((

To už se mi taky jednou stalo. A v tom samém lese našli mou tradičku, tak se zalogovali. :-)

• 1

#3008 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 14:49

To už se mi taky jednou stalo. A v tom samém lese našli mou tradičku, tak se zalogovali. :-)

taky mi orezali co se dalo v okoli, zalogovali se a privazali mi cache 7m vysoko na orezany kmen :wacko: . Tak jsem je nabonzoval jejich sefovi :P .

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3009 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2015 - 12:40

Pozoruhodná skutečnost. Po předchozím logu na jedne me kesi jsem se keš rozhodl jít zkontrolovat. Po příchodu na místo hledám a nemůžu najít svoji vlastní keš, která má 40x20 cm. Ztratim naděje a zacnu kráčet zpátky domů s tím že budu muset vymyslet další design. A ejhle! Keš je o 50 metrů jinde na zemi, částečně kaputt.

-_-
  • 0

Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4

#3010 J.K.M.

J.K.M.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2015 - 13:28

Uff, co by na toto (http://uloz.to/xVjtK...va-pdf#download) asi rekl Groundspeak..?

V dnesni dobe, hadam, nic ale je to smutne, kam az se ten caching dostal...

Tento příspěvek byl upraven od J.K.M.: 20 září 2015 - 13:36

• 0

#3011 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2015 - 20:20

Uff, co by na toto (http://uloz.to/xVjtK...va-pdf#download) asi rekl Groundspeak..?

gratuluji, objevil jsi Ameriku http://www.geocachin...lezského-kraje/

• 0

#3012 J.K.M.

J.K.M.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2015 - 21:08

Dik :)
  • 0

#3013 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2015 - 10:06

No, o projektu jsem věděl, jen jsem nevěděl, že až tolik se dá vykasírovat na tom, co většina z nás dělá zdarma.

Netušil jsem, že cena jedné keše je 1000 Kč a CWG stojí 15 Kč. Opravdu poučné čtení.

• 1

#3014 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2015 - 12:11

Já pořádám event při příležitosti konce letního času. Takže bych si naúčtoval i noční příplatek. Ale nikdo mi nechce zaplatit...
  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#3015 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2015 - 14:00

Já pořádám event při příležitosti konce letního času. Takže bych si naúčtoval i noční příplatek. Ale nikdo mi nechce zaplatit...

A kolik by byla první splátka ?

• 0

*

#3016 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2015 - 14:21

Svinstvo.

http://1url.cz/0Y9j

• 0

Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S  32GB + GSAK 8.7.0.0

#3017 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2015 - 8:00

Stator umožňuje dělat statistiku nálezů podle směrů a tím jakousi 360° challenge. To je ovšem výzva, to se musí vyplnit. Teď se ovšem dostávám do stavu, kdy chci zaplnit některé chybějící směry a zjišťuju, že se v těchto směrech v mém běžném akční rádiusu (dá se tam během celodenního výletu dojet na kole) nacházejí jenom cache z powertrailů které ze zásady nehledám.

• 1

#3018 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2015 - 8:51

Stator umožňuje dělat statistiku nálezů podle směrů a tím jakousi 360° challenge. To je ovšem výzva, to se musí vyplnit. Teď se ovšem dostávám do stavu, kdy chci zaplnit některé chybějící směry a zjišťuju, že se v těchto směrech v mém běžném akční rádiusu (dá se tam během celodenního výletu dojet na kole) nacházejí jenom cache z powertrailů které ze zásady nehledám.

Kolo se da nalozit do vlaku a akcni radius se hned mnohonasobne zvetsi :P  a pritom se prekonaji bez ztraty kyticky ty powertraily ;) .

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3019 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2015 - 12:10

Kolo se da nalozit do vlaku a akcni radius se hned mnohonasobne zvetsi :P  a pritom se prekonaji bez ztraty kyticky ty powertraily ;) .

Kolo ve vlaku vozím běžně ale teď jsou kolem Boleslavi takové výluky, že se nikam rozumně nedostanu. Navíc ty prázdné sektory jsou pochopitelně ve směrech, kam se vlakem rozumně nedá dostat, jinak bych to už měl odlovené.

• 0

#3020 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2015 - 9:08

Včera jsem se já blbec přesvědčil, že pojedu na FTF. No stalo se to, co se stává maximálně jednou za deset let... Přijedu první (11 hodin dopoledne), hledám, dorazí druhý člověk, hledá se mnou a nic. Píšu majiteli, posílám fotku, jestli jsme byli na správném místě a večer mi přijde odpověď, že se omlouvá, ale že krabička je tam až od 19 hodin :/ No aspoň se omluvil a já zase dlouho nikam na FTF radši nepojedu :D

• 3

Taddeo.png

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama

Naše nabídka