Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#3061 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 22:30

No mně ta zatracená čivava trvala jen 3 roky.

A to mi vždycky ve škole říkali, že jsem bystrý hoch.

Inu, 5 vysvědčení z 1. třídy taky nemá každý.

• 0

*

#3062 ALLiK team

ALLiK team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2015 - 12:46

Na kolečku jsme byli před týdnem, ale když jsem viděl to šílené počítání, listing jsem zase rychle zavřel. Jestli se tedy může rovnou na finálku, o Vánocích se tam snad stavíme. :)

• 0

#3063 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2015 - 20:20

Moje oblíbená vodní keš šla dneska do archivu kvůli blbé technické chybě. Byla ztracená, owner ji před týdnem obnovil a znova spustil, ale díky špatnému signálu se mu neodeslal příslušnej log, takže keš zůstala bez jeho vědomí dál disable. No a revírník, nevida žádnou reakci na svoje předchozí varování, ji poslal šupem pod kytičky. Což ownera naštvalo (zřejmě obnova dala dost práce, vyhrál si s tim), a zabalil to. Ach jo. A přitom by zřejmě nebyl problém požádat o odarchivaci. Je to fakt moc pěkná keš.

• -1

#3064 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2015 - 21:48

Copak to bylo za keš? :)

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3065 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 5:40

Copak to bylo za keš? :)

GC4YYAC

• -1

#3066 Cement_251

Cement_251

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:03

I když si vážím (skoro) každýho, kdo zakládá kešky (nesnáším powertraily) musím říct, že nechápu ownera, který si založí dvě kešky, jednu na hranicích se Slovenskem a druhou na Štěchovicích. Pak se diví, že má velké náklady na údržbu. Ale alespoň se snaží, což o hodně velkém množství keší neplatí, někdy je opravdu lepší míň ale kvalitněji.

Štěchovice jsem chtěl lovit (dobrá kombinace D/T), ale přijel jsem na místo už bez keše - škoda jí.

• 0

#3067 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:18

Jacka: jak to tam tak čtu, tak myslím, že už se o krabky starat nechtěl a hledal libovolnou záminku. Ale žádná keš netrvá věčně a je fajn, že tu byly. A tahle navíc zůstává jako archiválie a dokud si ji kačeři budou udržovat, dotud bude! :)

• 0

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3068 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:21

Dá si práci s obnovou keše a pak se neujistí, že je listing aktivní na netu? Minimálně se mohl podivit, že mu nepřišelo potvrzení o Enable Listing na email.

• 3

#3069 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:39

Kdyby se nechtěl starat, tak se na to vybodne rovnou a nehraje si s novou krabkou, ještě navíc solidně vymazlenou a necárá se v tomhle počasí v tý šíleně ledový vodě. I v létě to bylo na infarkt.

• 1

#3070 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:48

Ano, na první pohled to tak vypadá. Ale zároveň takovou drobnost, jakou je žádost o odarchivaci, provést nechce. A navíc píše, že mu to za ty nervy, čas a peníze nestojí. Je to značně rozporuplná osobnost. :)

Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 listopad 2015 - 7:50

• 1

#3071 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 11:59

Přestalo se mi do formuláře logování cestovatelů propisovat datum zadané v předchozím logu a musím ho vždy znovu a znovu vybírat nebo vypisovat. :-( Že by další změna webu "k lepšímu?"

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#3072 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 12:25

Přestalo se mi do formuláře logování cestovatelů propisovat datum zadané v předchozím logu a musím ho vždy znovu a znovu vybírat nebo vypisovat. :-( Že by další změna webu "k lepšímu?"

Ja myslel ze uz mas zalogovany vsechny co existujou :o

• 0

#3073 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 12:50

Mam stejnej problem. A pro vzati z kese ho musim grabnout. Pri retrieved sice zmizi z kese, ale v inventari ho nemam.
  • 0

#3074 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 14:01

Teď jsem smazal asi 15 discovered logu na svém 3 roky ztraceném GC. Nejdřív jsem se zaradoval, že se objevil, když ale nikdo nedal grab log, tak jsem rozeslal mail, jestli skutečně ten coin viděli. Samozřejmě to všichni opsali z nějakého seznamu, takže nic. :(

• 0

#3075 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 17:26

za posledni mesic zniceno 9 kesi a to nepocitam kolik stages nebo finalek jsem nasel pri kontrolach polozenych vedle ukrytu- ocividne uklizeni a maskovani po odlovu uz nikoho nezajima hlavne ze je bodik:( je to smune.
  • 2

#3076 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 19:21

za posledni mesic zniceno 9 kesi a to nepocitam kolik stages nebo finalek jsem nasel pri kontrolach polozenych vedle ukrytu- ocividne uklizeni a maskovani po odlovu uz nikoho nezajima hlavne ze je bodik:( je to smune.

Boužel čím dál častější...PM keší bude přibývat.

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 08 listopad 2015 - 19:22

• 0

#3077 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 10:28

Dneska se v pražském metru dělá průzkum. Spočívá v tom, že člověk při nástupu do metra dostane lístek se jménem stanice a při výstupu ho hodí do bedny. Chvíli jsem sledoval lidi a překvapilo mě, že dobré pětině dělá problém si ten lístek vzít a dát ho do kapsy. Lidi tam nadávají, co je kdo otravuje, že jim je to jedno, starejte se o sebe, dělají, že rozdávající s lístky nevidí atd. A když jsem se pak podíval do té bedny, spousta lístku byla zmuchlanlých, takže to pak někdo bude muset sčítat ručně. Přitom je to naprostá prkotina a přesto to tolik lidí obtěžuje.

A přitom jsem si vzpomněl na geocaching. Tuším, že to bude stejné množství lidí, které obtěžuje dát kešku do původního stavu, lovit ji nepozorovaně, dodržovat fair trade, neničit okolí. A vzdáleně slyším ty samé výmluvy: co mě otravujete, nechte mě bejt, starejte se o sebe. Dvakrát jsem na takové lidi narazil u kešky a když jsem jim řekl, že by s ní neměli dělat to, co s ní dělají, bylo to přesně tohle.

• 3

#3078 milan.k

milan.k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 14:20

Dneska se v pražském metru dělá průzkum. Spočívá v tom, že člověk při nástupu do metra dostane lístek se jménem stanice a při výstupu ho hodí do bedny. Chvíli jsem sledoval lidi a překvapilo mě, že dobré pětině dělá problém si ten lístek vzít a dát ho do kapsy. Lidi tam nadávají, co je kdo otravuje, že jim je to jedno, starejte se o sebe, dělají, že rozdávající s lístky nevidí atd. A když jsem se pak podíval do té bedny, spousta lístku byla zmuchlanlých, takže to pak někdo bude muset sčítat ručně. Přitom je to naprostá prkotina a přesto to tolik lidí obtěžuje.

A přitom jsem si vzpomněl na geocaching. Tuším, že to bude stejné množství lidí, které obtěžuje dát kešku do původního stavu, lovit ji nepozorovaně, dodržovat fair trade, neničit okolí. A vzdáleně slyším ty samé výmluvy: co mě otravujete, nechte mě bejt, starejte se o sebe. Dvakrát jsem na takové lidi narazil u kešky a když jsem jim řekl, že by s ní neměli dělat to, co s ní dělají, bylo to přesně tohle.

Já bych to úplně nesrovnával. Jedna věc jsou pravidla hry a jiná věc je průzkum.

U tohohle konkrétního vidím nějaký smysl, ale obecně se taky snažím všem nutičům letáčků a průzkumníkům názorů vyhýbat a nepozoruji na sobě, že bych kvůli tomu likvidoval keše.

• 5

#3079 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 14:37

Smrk: to vis, mit poradnej system jizdenek tak to takhle delat nemusej. Cena takoveho jednodenniho pruzkumu mi prijde stejna jako kdyby to nekdo odhadl.
  • 2

#3080 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 15:39

Hele, kdyz vono je to tezky. Ja je taky rano poslal do haje. Omylem. Jdu do metra, cestou jsou nejaky nutici s nejakejma papirkama. Normalni, je jich tam bezne hafo. Necitim potrebu brat si listecky na jazykove kurzy, nebo jine kraviny a po par krocich je hazet do kose, takze kdyz me u vchodu do metra nejaka slecna podava listecek, s usmevem ji podekuji ze nemam zajem a fakt nazkoumam co ten den zrovna nabizi. No a holt dneska slecna nabizela pruzkumnou karticku. Tak jsem ji s usmevem podekoval, ze nic nepotrebuju. O co jde mi doslo az dole na perone, ale to uz se fakt nahoru po schodech vracet nebudu. Takze i kdyz proti te akci nic nemam a samozrejme kdybych tusil ze tentokrat je to neco jineho tak bych jim ten papirek popovezl, tak tentokrat jsem to rizenim osudu neudelal. Budou si tedy myslet ze metrem z Ladvi na Florenc jezdi o jednoho cloveka mene. Snad to nejak prezijou.

• 4

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama