Možná by pomohlo, pokud není keš prokazatelně odlovitelná, aby RW do nápravy uzamknul listing tak, aby se do něj nedalo zapisovat a odemknul ho po obnově keše ovnerem.
Obávám se, že by tohle asi nebylo dobré řešení. Za prvé by to ještě více přidělávalo starosti reviewerům, myslím, že jich i tak mají dost a že by těch případů bylo docela dost. Za druhé by to přinášelo více kolizních situací, které by se musely řešit a které by potenciálně vedly k hádkám:
- Kdo by byl inciátorem zamknutí a odemkntuí listingu? Owner => přidělávání práce RW. Reviewer => přidělávání práce RW + hrozí hádky s ownerem, kterému byl listing zamčen proti jeho vůli.
- Nálezci, kteří regulérně odlovili a z nějakého důvodu chtějí logovat až v okamžiku, kdy je keš zamčená => přidělávání práce nálezcům (musí kontrolovat, jestli již listing není odemčen, a pak až zalogovat) + hrozí hádky mezi nálezci a ownerem nebo RW.
Těch pár nepoctivců za to nestojí. A to nemluvím do větru, jsem taktéž „postižen“. Zrovna tito dva pánové již ve dvou vlnách navštívili mé keše. Minule i teď. V obou případech se jedná o keše s D > 4. Že neluštili, je nad míru zřejmé. Tehdy jsem logbook kontroloval a byli v něm zapsaní. Teď jsem ještě kontrolu neprováděl, logy přišly až dneska. Takže myšlenka, že je zajímají jenom keše s vyšším D/T, jak zmínila Jacka, se mi zdá poměrně pravděpodobná.
Jediná šance: Kontrola logbooku, nejsou-li zapsaní, logy smazat. Pokud se ozvou, napsat stručně důvod a dál se s nimi nebavit, pouze důsledně mazat případné opakované FI logy. Jsou-li v logbooku zapsaní, napočítat do deseti, do sta, do tisíce, podle potřeby, a nechat být. Víc dělat opravdu nelze.