Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#3441 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2016 - 19:32

Mno, já bych kolikrát FP ráda dala, ale zrovna nemám....

Já mám naopak v rezervě ještě asi 80 neudělených FP a za měsíc mi končí PM... :D Asi je to tím, že mám opravdu dost málo příležitostí dostat se na keše, které jsou skutečně dle mého srdce.

Takto nikoliv, ale odebírám zpět FP archivovaným keším podle názoru, že ti už ho k ničemu nepotřebují. V Geogetu si však informaci o tom, komu jsem FP kdy dal, držím neustále. Stalo se mi teď nedávno pouze jednou, že mě oslovil owner s dotazem, proč jsem jeho keši odebral FP. Vysvětlení, že se jednalo o archivovanou keš, přijal, dokonce napsal, že si to myslel. Protože ale z toho byl evidentně smutný, tak jsem mu tam ten FP na tu keš zase vrátil zpátky. A přišlo mi od něj poděkování.
Ale funkčním keším, kterým jsem FP dal, je už neodebírám. Bylo to vyjádření mého názoru v okamžiku nálezu a ten už není možné změnit.

Musím přiznat, že zpětné odebrání FP i na archivovaných keších by mě dost mrzelo, považuju je totiž za určité (i když nepříliš objektivní) ocenění toho, jak se moje keš líbila, a odznáček za počet FP na mých keších je jeden z mála, kterého si opravdu cením.

• 8

#3442 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2016 - 21:50

Takto nikoliv, ale odebírám zpět FP archivovaným keším podle názoru, že ti už ho k ničemu nepotřebují. ..

To není bohužel tak úplně pravda.

Znám challenge cache založené na nutnosti odlovit keše s určitým minimálním počtem FP a tímhle to zpětně snižuješ, čímž by se podle checkeru ztratilo právo k zalogování...a jo, challenge založené na nějakém momentálním stavu, co se může v průběhu času změnit bez vůle lovce, nejsou zrovna ideální

• 2

#3443 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2016 - 23:48

dr.voto, máš pravdu. To je asi tak všechno, co bych k tomu dodal.

• 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#3444 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2016 - 8:00

dr.voto, máš pravdu. To je asi tak všechno, co bych k tomu dodal.

Tak každý má právo dávat/brát body kde chce. Zrovna challenge mě ale vůbec nezajímaj...Ale já archivovaným krabičkám body neberu: 1/mrzí to ownera 2/jednou ta keš na FP byla, líbila se mi a jako takovou si ji chci pamatovat 3/je to unfair! :)
  • 14

#3445 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2016 - 23:52

Ano, já vím, že v té keši nemám tužku (ačkoli jsem ji tam při kontrole dával). A ne, nepoběžím ji tam hned dát... -_-

• 3

#3446 Bonifácek

Bonifácek

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 9:28

..Ale já archivovaným krabičkám body neberu: 1/mrzí to ownera ............

Když někdo keši (třeba archivované) odebere dříve udělený FP, jak se to owner dozví? - To mu přijde upozornění, že ten a ten konkrétní kačer FP odebral?

• 0

#3447 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 9:41

Ne, nepřijde mu nic. Upozornění nechodí, ani pokud je FP přidělen, ani když je odebrán.
Owner si toho prostě "musí všimnout."

• 0

#3448 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 10:26

Když bod udělím tak ho už neodebírám, ani mě nenapadlo že by to mohlo jít.

• 0

#3449 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 13:40

Když někdo keši (třeba archivované) odebere dříve udělený FP, jak se to owner dozví? - To mu přijde upozornění, že ten a ten konkrétní kačer FP odebral?

Pokud budu mluvit sám za sebe, vždy si toho všimnu. Domnívám se, že každý nebo téměř každý owner toto sleduje...Na peoject-gc.com si na to lze nastavit i notifikace, které přijdou při udělení/odebrání FP bodu (placené členství)
  • 2

#3450 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2016 - 17:25

Další krásný log  :  D.Z.P.K. !!!

Přeložil jsem si to jako :Další  ZKURV...POSR... KEŠKA ??? 

Tento příspěvek byl upraven od jilovak: 14 březen 2016 - 17:26

• 5

#3451 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2016 - 17:34

Hnus je to prznění slov, ale já bych si to přeložil jako DÍKY ZA PĚKNOU KEŠ.

• 1

#3452 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 9:46

Je fakt, že se mi často stává, že napíšu, že uděluji FP a zapomenu na to, většinou si to uvědomím po zalogování, ale ne vždy. Určitě bych se nezlobila, kdyby mi owner napsal, druhá věc je to, že často přehlídnu nějaký email :-/. Sama za sebe bych ale asi o FP nepsala. A nebo jo, pokud bych ho fakt chtěla. Nevím :D

Archivovaným je neodebírám, jednou jsem je ocenila, to že jednou ta keš zmizí je věc druhá. Neberu totiž FP ani moc jako nějaký ukazatel pro ostatní, spíš další vyjádření toho, že se mi ta keš vážně líbila a že to asi udělá radost ownerovi.

• 5

#3453 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 12:10

Mě zamrzelo odebrání bodu jen jednou. Krásný log, v něm zmíněný a přidělený FP. Po půl roce FP odebraný, ačkoli nadšený log zůstal stejný; s dotyčným jsme nijak nekomunikovali a pokud vím, ani jsme se nikdy nepotkali. Keš je stále stejného provedení a na stejném místě, nebyla od přidělení bodu ani na chvilku Disable.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#3454 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 14:32

Další krásný log  :  D.Z.P.K. !!!

Přeložil jsem si to jako :Další  ZKURV...POSR... KEŠKA ??? 

Hnus je to prznění slov, ale já bych si to přeložil jako DÍKY ZA PĚKNOU KEŠ.

DZPK , DZK , TFTC , T4TC,  a další obdobné zkratky pro mne jedno jsou.

Všechny mají stejný význam, a logující mi takto sděluje: "Jsem ignorant, a ty a tvoje keš, mi nestojí ani za pár slov."

• 15

Jsem to stále já.

#3455 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 14:46

Tak nějak to beru taky :(

• 0

#3456 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 223 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 18:41

Pokud budu mluvit sám za sebe, vždy si toho všimnu.

Tak to já si ty počty nepamatuji a odebrání FP si nemám šanci všimnout. Buď máš ty notifikace nebo máš fotografickou paměť.
  • 2

#3457 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2016 - 9:49

DZPK , DZK , TFTC , T4TC,  a další obdobné zkratky pro mne jedno jsou.

Všechny mají stejný význam, a logující mi takto sděluje: "Jsem ignorant, a ty a tvoje keš, mi nestojí ani za pár slov."

A přitom to není takovej problém se trochu rozepsat.

DZPKNPMKNSPMPVJCWGATBUFBAZO  

(Děkuji za pěknou keš na pěkném místě. Krabička nás svým provedením moc pobavila, vyměnili jsme CWG a TB, udělujeme FB a zdravíme ownera) :D

• 6

#3458 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2016 - 10:04

A přitom to není takovej problém se trochu rozepsat.

DZPKNPMKNSPMPVJCWGATBUFBAZO  

(Děkuji za pěknou keš na pěkném místě. Krabička nás svým provedením moc pobavila, vyměnili jsme CWG a TB, udělujeme FB a zdravíme ownera) :D

Už jsem se chtěl chytat za hlavu, ale naštěstí jsem si všimnul smajlíka. :-)

• 0

Jsem to stále já.

#3459 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2016 - 10:17

(Děkuji za pěknou keš na pěkném místě. Krabička nás svým provedením moc pobavila, vyměnili jsme CWG a TB, udělujeme FB a zdravíme ownera)  :D

Jo, a někdo si přečte, že jste vyměnili TeraByte, který uděluješ na FaceBooku :-)

Ať žijí zkratky.

Chápu je v SMSce, ale v logu na webu? Proč. Čeština je přece tak krásná. A ještě ji prznit něčím jako T4TC? To znamená co? Ty 4 to chtějí? :-)

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 16 březen 2016 - 10:18

• 1

#3460 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2016 - 10:39

Ať žijí zkratky.

Chápu je v SMSce, ale v logu na webu? Proč. Čeština je přece tak krásná. A ještě ji prznit něčím jako T4TC? To znamená co? Ty 4 to chtějí? :-)

Pro mne, jakozto vlastnika krabicky, je ta zkratka T4TC velmi cenna. Neb podle teorie informace nese informaci, ze s krabickou je vse vporadku (jinak receno, nevim co bych psal, neb krabicka je cela, logbook je suchy a je tam dost mista a maskovani je bez problemu, misto je normalni a nicim se nelisi od prumeru) a jakozto vlastnik ten email prectu za 1sekundu. Takze 30 e-mailu T4TC prectu za minutu a na tom 31 kde se konecne nekdo rozepsal ze zastavil a poctu si.

• 2

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama