Dneska napsal i mně a chce kód k zámku. Zřejmě té samé keše. Tak si potichu zpívám poslední slova Krylovy písně Neznámý vojín...
Geodepresivní koutek III
Publikováno 29 duben 2016 - 10:09
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 29 duben 2016 - 10:20
Publikováno 29 duben 2016 - 11:16
Třeba je to jinak: Na finálkovém serveru kód zámku není, on však souřadnice finální keše má.
Pořád lepší, než když přijde finálkář, na místě zjistí, že je na keši zámek. kód k němu nemá, ale přeci tam keš nenechá, když už u ní stojí a pracně ji zfinálkařil... Tak vezme pajcr a urve petlici...
Aneb vlastní zkušenost s heslem, kteří tu mnozí hlásáte jako evangelium: "Ať si to každý hraje, jak chce."
Publikováno 01 květen 2016 - 11:32
Tak uz mi taky napsal ten lumen "tomcak1994". Zajimave je, ze loudil jen kod k zamku, co je na kesi, nikoli souradnice samotne.
Jen nechapu, proc to dela. Dle poctu nalezu to kombajnista nebude. Spis to tipuju na nejakou mentalni poruchu.
Inu, jsou cacheři, kteří si myslí, že mají prostě nárok zapsat si bod z každé cache.
Publikováno 04 květen 2016 - 8:37
Další krásný log, to má člověk chut udělat hned něco pro ostatní, ještě že takových moc zatím není
.
Publikováno 04 květen 2016 - 9:13
???
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 04 květen 2016 - 11:15
Další krásný log, to má člověk chut udělat hned něco pro ostatní, ještě že takových moc zatím není
Found it.
Když mi před lety takový log přišel poprvé, kouknul jsem autorovi na profil a zjistil, že takhle loguje vždy. Napsal jsem mu tedy obratem mejl se dvěma tečkami. Netrvalo dlouho a přišla mi od něj zpráva ve smyslu: "Ahoj, přišel mi od tebe mejl, kterému nerozumím, místo zprávy je v něm jen pár teček...? To byl omyl nebo se něco cestou porouchalo?" Odepsal jsem mu, že jsem myslel, že tomu bude rozumět, když mi stejnou zprávu -a ještě o polovic kratší- poslal v logu prve i on. Načež mi od něj během deseti minut přišly e-maily asi tři. A všechny pěkně dlouhé. A výživné. Takovou sprchu nadávek a jedovatosti jsem před tím ani potom neviděl. Kvůli ničemu. Takovýho vzteku a zlosti a jen proto, že mu někdo oplatil stejnou mincí. Nemyslím, že by se byl nad tím zamyslel a změnil.
Publikováno 04 květen 2016 - 13:20
Takovýho vzteku a zlosti a jen proto, že mu někdo oplatil stejnou mincí. Nemyslím, že by se byl nad tím zamyslel a změnil.
Třeba je ta tečka jediný slušný slovo, který umí a tak aby nebyl sprostej a zlej, víc se raději nerozepisuje.
Publikováno 06 květen 2016 - 17:09
Když mi před lety takový log přišel poprvé, kouknul jsem autorovi na profil a zjistil, že takhle loguje vždy. Napsal jsem mu tedy obratem mejl se dvěma tečkami. Netrvalo dlouho a přišla mi od něj zpráva ve smyslu: "Ahoj, přišel mi od tebe mejl, kterému nerozumím, místo zprávy je v něm jen pár teček...? To byl omyl nebo se něco cestou porouchalo?" Odepsal jsem mu, že jsem myslel, že tomu bude rozumět, když mi stejnou zprávu -a ještě o polovic kratší- poslal v logu prve i on. Načež mi od něj během deseti minut přišly e-maily asi tři. A všechny pěkně dlouhé. A výživné. Takovou sprchu nadávek a jedovatosti jsem před tím ani potom neviděl. Kvůli ničemu. Takovýho vzteku a zlosti a jen proto, že mu někdo oplatil stejnou mincí. Nemyslím, že by se byl nad tím zamyslel a změnil.
Kdyby měl smysl pro humor, odpoví ti morseovkou.
Publikováno 11 květen 2016 - 7:09
Publikováno 11 květen 2016 - 8:40
A nezverejni jsi finalky treba na nejaky Velky patek? Pak by bylo jasne, ze kdyz je nekdo chce pouzit po nejake dobe, souradnice si chce overit.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 květen 2016 - 13:25
A nezverejni jsi finalky treba na nejaky Velky patek? Pak by bylo jasne, ze kdyz je nekdo chce pouzit po nejake dobe, souradnice si chce overit.
Jj. To tu statistiku urcite ovlivnilo. 11 overeni finalnich souradnic pred Velkym patkem 2015. 12 po .... Takze tech, co znali driv finalku nez 1.st je jen osmina ;-)
Publikováno 11 květen 2016 - 15:08
Připravuji vodácké CITO na Berounce. Kraj zaplatí půjčení lodí, vybavení a jejich dopravu na místo, obec zajistí převoz účastníků z cíle na start, po úklidu je žranice, D4.5/T5, ... a ani za takových podmínek se nepřihlásí dost kačerů, abychom využili všechny dostupné lodě. CITO jen jednou za rok? CITO jen když je suvenýr? Jedinou omluvou by mohlo být, že pro obvyklé účastníky jde již o 3. letošní CITO v této obci.
Publikováno 11 květen 2016 - 16:28
Připravuji vodácké CITO na Berounce. Kraj zaplatí půjčení lodí, vybavení a jejich dopravu na místo, obec zajistí převoz účastníků z cíle na start, po úklidu je žranice, D4.5/T5, ... a ani za takových podmínek se nepřihlásí dost kačerů, abychom využili všechny dostupné lodě. CITO jen jednou za rok? CITO jen když je suvenýr? Jedinou omluvou by mohlo být, že pro obvyklé účastníky jde již o 3. letošní CITO v této obci.
Náhodou jsem na to koukala a i bych jela kdyby to nebylo pro mě v tak blbým termínu. Květen a červen je prostě našlapanej. Docela mě to i mrzí. Vodácké CITO už jedno mám, i když to bylo spíš trošičku recesistický než aby se opravdu něco pořádně uklidilo.
Publikováno 11 květen 2016 - 17:21
I já sleduji CITO průběžně od publikace - už jsem i uvažovala odhlásit jiný dříve přihlášený event o kousek blíž, ALE :
- hrozí sobota v práci, situaci budu znát až někdy v pátek kolem poledne, ......vzdálenost víc než 100 km jedna cesta, ......zdraví a varianta, že budu muset zrušit program na víc než víkend
Ovšem jet alespoň kousíček Berounky, hm, hodně lákavé i bez následné after párty a kombinace D/T ( jj, chybí mi, extra jsem se podívala) .
Publikováno 11 květen 2016 - 17:31
Já bych takovou akci moc rád, ale musel bych vzít sebou děti. A dvouletý kačer a dvouměsiční kachna není to pravé. :-(
Publikováno 11 květen 2016 - 18:08
Smrku, to je na přesun do radostného vlákna. Gratuluji, netušila jsem, že máte k Františkovi už i holčičku - prozradíš jméno a nick?
Publikováno 11 květen 2016 - 18:56
Taky gratuluji Smrkovi. Jsem na tom stejně, i když zatím jen s jedním ročním kačerem. Bohužel na vodu si troufnu tak za 3-4 roky. Přece jen porcelán by měl umět plavat.
Publikováno 11 květen 2016 - 19:21
Tyjo, já bych z fleku jela, vodu miluju. Tohle by se mi strašně líbilo a háčka - loviče s hráběma bych s dostatečně schopným (a hmotným) zadákem zvládla. Jenže i kdybych si vzala volnej den, což by se možná zařídit dalo, nejsem prostě žádným způsobem schopna se dostat na místo činu do 10 dopoledne. Leda by mě v 9:10 někdo vyzvedl u baráku ve formuli 1, pak by to snad šlo. V tomhle počasí bych byla ochotna i do tý vody vlízt, kdyby bylo třeba - jsem mrazuvzdorná, vodoodpudivá a vzhledem k podkožním zásobám téměř nepotopitelná.
Publikováno 17 květen 2016 - 21:57
Dneska mě do geodeprese dostal majitel TB4Y0QC, když zareagoval naprosto neočekávaně na mou snahu o "zprovoznění" tohoto "Bludného Holanďana". Prostě jsem před časem vyzvedl TB z keše, kde nebylo zalogované v inventáři. Protože majitel ponechal aktivní možnost "patří do kolekce", ale zároveň dal předmětu úkol "I need miles, only miles, give me, what I want." Tohle tam fakt do dneška bylo. No a jiný kačer (patrně omylem) vložil cestovatele do své kolekce, ale neponechal si ho, nýbrž nechal ho cestovat bez možnosti grabnutí ani vložení či vyzvednutí. Dal se jedině discoverovat. 2,5 roku a ani kilometr, ani míle.
Tak jsem psal ownerovi, aby to "collective" zrušil, a "držiteli", aby si to vyndal z kolekce. Minulý čtvrtek zareagoval "držitel", jak bylo možné grabnutí, tak jsem to udělal, zalogoval jsem Visited všude, kde jsem s tím trackablem v době, kdy nešel správně logovat, byl a měl jsem skvělý pocit, jak jsem ownerovi prospěl.
Dnes se probudil owner, přejmenoval cestovatele, dal mu úplně jiný úkol a aby to nestačilo, ještě ho přesunul do neznámé pozice! Napsal mi k tomu to, co je níže. Tak nevím, ale asi travela nechám potichoučku v nějaké krabce hodně na ráně a budu doufat, že ho někdo ukradne a bude od něj konečně pokoj.
Hello kozoroh,
thank you very much for your efforts to try to run this travelbug. From my point view I have done something wong as I activated the bug. And because of that it is impossible to start him runnig.
It is okay for me when destroy him so than he stops making confusion in the cacher society.
Greetings from rainy Rostock
kartokicker
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů